Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elwe

Kto chciałby zacząć wszystko od nowa?.Ja zaczynam...

Polecane posty

Gość suszone pomidory
wszyscy wszystko na depresję zwalają. ja też mam lenia, doła i złe dni, ale bez przesady.

Gość suszone pomidory
elwe, a no to widzisz, było tak od razu. a co Ty myślisz, że każdy ma na wstępie kolorowe życie? żeby mieć kolorowe życie, trzeba sobie na nie zapracować.

elwe... co nie zmienia faktu, że wcale nie chcesz niczego zmienić. odkłądasz to ciągle na później. Po nowym roku śiwat będzie dokładnie taki sam. Chcesz coś zdziałać, zrób to teraz!

Ja nie mam doła,nie mam lenia,tylko nie umiem czegoś zacząć i tego skończyć.Próbowałam wiele razy,ale zawsze po drodze się zniechęce.

Gość Słodki Andrzej
Nerwica lękowa z braku kontaktu z ludźmi Więcej kontaktu z ludźmi = mniej leków na nerwice lękową

Gość suszone pomidory
czyli nie chcesz, bo gdybyś naprawdę chciała dążyłabyś do celu za wszelką cenę.

Czasem podoba mi się ta moja "wolność" nikt niczego ode mnie nie wymaga,ale ambicja gdzieś mnie tam męczy że jednak należałoby coś ze sobą zrobić...

Gość Słodki Andrzej
elwe a masz jakiegoś partnera?

Słodki Andrzej nie mów mi proszę z czego ja mam nerwicę.Bo sama dobrze wiem.Nie stronie od ludzi.Wręcz przeciwnie.

\"należałoby\" :Oty masz tego chcieć,a nie robić cos bo tak wypada. Jeśłi robisz coś, bo tak należy to robisz to bez zapału, bez radości. Zrób to co ci sprawi frajdę i motywacja sama się znajdzie.

Gość Słodki Andrzej
No to pewnie z tego wynika ten brak motywacji

Dzięki za szczerość.Nie tylko ja jestem sama a jakoś ludzie robią różne rzeczy.Nie można swojego szczęśliwego życia uzależniać od jednej osoby.

Gość Słodki Andrzej
Jakoś sobie nie wyobrażam szczęśliwego życia bez drugiej osoby :classic_cool:

Gość suszone pomidory
a ja sobie wyobrażam i mam się całkiem dobrze :-o

Gość Słodki Andrzej
Zapewne :classic_cool:

Gość suszone pomidory
zapewne...zapewne.

Gość kochani mam pytanko
A co ma empatia do tego

Gość Katarka
ja wam jedno powiem,jak autorka napisala ze jest na wozku to wam sie nagle ton wypowiedzi zmienil,zalosni jestescie! qwertz!tak,mam wiekszosc z opisanych przez Ciebie objajow,tak mam depresje,ale Ty i wiele innych osob tutaj macie znieczulice! zal mi was,bo patrzycie tylko aby wam bylo dobrze,aby do przodu,nawet po trupach,jestescie plytcy i bez konkretnych wartosci zyciowych! autorko rozumiem Cie doskonale,ale wybacz nie bede sie juz wypowiadac na tym forum,bo szkoda nerwowo tracici na takie glupie osoby! a i wiecie co,jak amcie troche taktu to darujcie sobie obrazanie mnie i kasliwe komntarze,ja ma na tyle klasy zeby wyjsc z tego tematu i juz wiecej tu nie wchodzic,wiec waszych zlosliwosci i tak nie przeczytam:)

katarka...bo ci żyłka pęknie:P Wyobraź sobie, że ja zyję z depresją od wielu lat i powolutku jakoś prostuję swoję życie, bo tego naprawdę CHCĘ. jesli masz depresję i chcesz coś zmienić to maszeruj do lekarza. Nikt tu nie ma znieczulicy. Większośc osób tutaj próbowało Ci napisać, że chcieć to móc. Jest w Tobie strasznie dużo agresji.