Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Say hello

Postawić wszystko na jedną kartę - wyjechać do Hiszpanii.

Polecane posty

Gość Say hello

Witajcie Od jakiegoś czasu coraz częściej myślę, by wyrwać się z tej szarzyzny do jakiegoś ciepłego kraju. Wybrałam Hiszpanię. Przygnębia mnie życie w Polsce, gdzie ludzie najczęściej myślą o tym jak przeżyc, zamiast się tym życiem cieszyć i korzystać z jego uroków jak się tylko da. Czy ktoś z Was zaryzykował i wyjechał tam? Został na dłużej, a może nawet na zawsze? Proszę wpisujcię się Pozdrawiam 🌼

Gość Katarka
jesli zansz jezyk i masz tam kogos u kogo mozesz sie zatrzymac na poczatek to czemu nie!ale w ciemno i bez jezyka zapomnij!

Gość colamy
Say hello. Powiedz mi, kto powiedzial ci, ze w Hiszpanii ludzie korzystaja z zycia na calego i nie musza martwic sie o przezycie?...

Gość jade z Toba

Gość Ja znam hiszpański
Mój znajomy wyjechał w zeszłym roku i póki co jest zadowolony z życia tam i parcy. Pojechał do kuzyna,który już mu wszystko wcześniej nakręcił,więc nie musił się specjalnie martwić

Gość mam kuzynke w hiszpanii
ma męża hiszpana wyszła za mąż i klepie biede. wszystko z pollski jej wożą do hiszpani bo ją nawet na wózek dla dziecka nie stac w hiszpanii.

Gość Say hello
Nikt mi nie powiedział, że tam ludzie nie walczą o przetrwanie. Wszędzie są plusy i minusy bytowania. Ale chociaż słońce świeci;) No i język nie jest jakoś wybitnie trudny. Chyba nie dowiem się tutaj za wiele, szkoda;)

Gość mieszkam tu
i z sloncem az tak bym nie przesadzala,dzis bylo b.chlodno,taki przeszywajacy:(