Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Street_man

Smykałka do zakupów

Polecane posty

Gość zmanierowana
mysle, ze to dobre dla kobiet, ktore nie maja wlasnego stylu, nie interesuja sie ubraniami, nie wiedza, w czym im dobrze a musza/chca jakos wygladac. Dla mnie - strata czasu i pieniedzy. Ja po prostu UWIELBIAM buszowac po sklepach i kupuje tylko ciuchy, do ktorych poczuje milosc od pierwszego, drugiego i trzeciego wejrzenia.

ja mam darmową shopperkę w postaci sąsiadki ;) choć zakupy z nią czasem doprowadzają mnie do szału, bo czasem mamy zupełnie różne zdania. za taką usługę w życiu bym nie zapłaciła lubię zakupy robić po swojemu. chętnie bym skorzystała z jednorazowej porady stylisty, ale nie połączonej z zakupami. a w sumie to szkoda kasy. Wystarczy sobie zakupić książkę "jak się nie ubierać", przejrzeć kilka poradników i już nie ma bubli zakupowych.

Gość futro z nutra
Jak ktos sam lubi zakupy i wie, o co mu chodzi, to taka osoba mu niepotrzebna. Ale znam parę osób, w tym też kobiety, które zawsze kupują to samo - szaroburą góre typu basic, dżinsy i tak chodzą. Nie wiedzą, co im sie podoba, nie wiedza, w czym moze byłoby im lepiej i moze by się nawet lepiej czuły - bo nigdy nic takiego nie wypróbowały. I myślę, że takim osobom przydałby się taki ekspert. Na pierwszy raz. Potem myślę, ze już dałyby radę same

Gość futro z nutra
Dla mnie osobiście to żadna atrakcja; nie jestem specjalna modnisią, na pewno z moim stylem dałoby sie cos zrobić, żeby było lepiej - ale nie znoszę chodzic z kimś na zakupy. Wyłącznie sama. I nie cierpie, jak ktoś mi kaze wychodzić z przebieralni i sie pokazywać

Jestem pewien że spodoba Wam się następny wpis z tego samego bloga: http://socialshopping.pl/?p=55 Jest to wywiad ze stylistką, redaktorką działu mody w poczytnym serwisie i personal shopperem w jednej osobie :) Podsyła wiele interesujących i wartych sprawdzenia miejsc w celu wyszukania własnego stylu :) Zapraszam. (oczywiście wszelkie komentarze, czy pomysły mile widziane)