Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martuleńka 32

Co by sie stalo jakbym zrobiła kisiel na mleku?

Polecane posty

Gość martuleńka 32

Sama nie wiem czego mi sie chce :D Dobry by był?Robił ktos juz?

fuuj . Ochydny był by pewnie ;D A ja zrobie sobie teraz budyń ;D Krówkowy :D

Gość Monia9229
A nie masz przypadkiem innych zmartwień???!!! Zrób se np. budyń a nie takie głupoty po łbie ci łazą.

Gość martuleńka 32
A nie mam.A jak ty nie masz zamiaru odpowiedzieć na moje pytanie to po co tu weszłaś?Wylewaj swój jad gdzies indziej

Ciekawe pytanie cholera... Nie wiem ;) Ale jak się zdecydujesz, koniecznie napisz co wyszło. Proponowałabym jakiś wyraznie owocowy do tych prób - truskawkowy czy wiśniowy.

Gość martuleńka 32
Heh,dzisiaj nie próbowałam,ale może kutro.A naszło mnie to stąd,że w gazecie była porada,żeby dziecku które nie lubi mleka dawać kisiel mleczny.No to chyba o to chodzi bo o co innego....

Gość uhm uhm
niec. po prostu zmarnowalabys pieniadze na kisiel i mleko. zjedz lepiej orzecha lub czekoladke.

Gość uhm uhm
osz kuzwa i takie rzeczy jeszcze dziecku dawac. szok. ile wy kobity macie lat, ze nie potraficie sie rozeznac w tym, co powinny jesc dzieci? tylko czerpiecie wiadomosci z jakich plotkarskich glupotek z radia i telewizji?

ja robiłam kisiel na mleku dla dziecka właśnie, wprawdzie domowy czyli z mąki ziemniaczanej i soku, ale na mleku i wychodzi dobry. Moje dziecko lubi.przepis wziełam z gazetki przychodni dla dzieci alergików.

Dla miłosnika ciekawych smaków może być interesujący :-D. A swoją drogą, jeżeli chodzi o jedzenie, to mnie już chyba nic nie zdziwi.Znam panią, która serwuje w swoim domu kisiel z..uwaga...uwaga...ziemniakami na obiad :-O

Gość Patrycja___2
Kisiel na mleku? Nie wiem skąd takie wzburzenie tym pytaniem? O ile truskawkowy - ludzie, coś pysznego! Polecam, naprawdę

Gość Amateusznik
Byłem tego ciekaw, i zrobiłem kisiel wiśniowy na mleku, uzyskałem konsystencję kaszki dla dzieci smak również przypominał smak kaszki z syropem owocowym. Jak dla mnie Pycha

Gość gość
U mnie w domu zawsze jadło się kisiel ugotowany Na wodzie ale dodatkiem do niego było słodkie zimne mleko z cukrem i cukrem waniliowym. Po prostu dolane do miseczki wg uznania. Wg mnie smak cudowny i niezapomniany:) Polecam.