Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nick w oryndżu

jak przekonać matkę do rozwodu?

Polecane posty

Gość nick w oryndżu

jedyne, co pamiętam przez dwadzieścia lat mojego życia to ojciec alkoholik, chlanie co dwa miesiące i udawanie zajebistego tatusia przez okres, kiedy nie pił. wieczne kłótnie, wyzywanie od kurw i chujów, rękoczyny, wzywanie dziadków na pomoc, bo policja to kumple tatusia, skończy się na upomnieniu i jeszcze po łebku pogładzą. ja jestem na studiach, myślałam, że będę mieć spokój jednak myślenie o tym, co dzieje się w domu kiedy on pije jest silniejsze ode mnie, nie potrafię się skupić, wrzeszczę na wszystkich, a potem mam pretensje, że nikt mnie nie rozumie. ostatnio rozmawiałam z matką i próbowałam przekonać ją do rozwodu, bo szczerze mówiąc ojciec do niczego jej potrzebny nie jest, jednak ona się uparła i o żadnym rozwodzie słuchać nie chce. a ja nie mogę patrzeć, jak ta kobieta się wykańcza, pracuje cały dzień, żeby tylko jak najpóźniej wrócić do domu, ma syndrom żony alkoholika i jeszcze go usprawiedliwia, pieniądze mu daje jak nie ma, a niedługo to mu wódę pod nos podstawi, żeby poczuł się lepiej i przestał rozpierdalać chałupę. czy takiego kogoś można jakoś przekonać do rozwodu? :o

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować