Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość f5555czysciocha

PYTANIE DO TYCH KTÓRE MAJĄ SIE ZA KOBIETY ZADBANE !!!!

Polecane posty

Gość f5555czysciocha

czy codziennie golicie nogi i pachy oraz bikini i okolice sromowe oraz odbytu? pytam powaznie bo moja kolezanka przyznala mi sie ze co tydzień to robi ..to jakaś masakra..jak mozna sie tak zaniedbać.. a ona uwaza sie za megazadbaną !! co by bylo jakby zemdlala na ulicy i do szpitala ja wzieli rozebrali a tam włosy ..to masakra..

Gość slina
no i co?? alez mi wstyd!!! wstyd to krasc i sie kurwic!!!!!!

Gość twa kumpela jest niezadbana
to nie jest zadbana i już!zresztą jak większosc Polek!

Gość f5555czysciocha
SMIEJECIE SIE JAK IDIOTKI ALE CHYBA DLATEGO ,ŻE SAME TAK ROBICIE! jak mozna tak zaniedbać golenie. ja codziennie sie gole wszędzie bo mam faceta i jestem zadbana! ale widze ze nie każda ma takie potrzeby :( to straszne..spytalam z ciekawosci i nie mylilam sie :jednak kobiety w Polsce są bardzi zaniedbane:(nie to co we Francji czy usa:(

Gość nosisz zly stanik
Sadze, ze lekarz wcale nie odsunal sie by z obrzudzeniem od włosków na nogach czy tym bardziej na wzgorku... Odbycie to juz w ogole :O Jestesmy ludzmi i wspolczuje wszystkim, ktorzy walcza z wlasnym cialem i robia z siebie dmuchane lalki. Ja gole codziennie, co dwa dni pachy, nogi raz na miesiac depiluje, bikini co 2,3 dni, czasem dluzej. Odbytu nie :| uwazam sie za normalna.

Gość slina
alez masz problem dziewczyno!! zadbane niezadbane?? co ci za roznica???? zgadzam sie z kims kto napisal ze jestesmy ludzmi i a juz lekarza to chyba nic nie zdziwi. a twoj facet tez goli odbyt i jaja????

Gość misiuzir
no ja tez sie codziennie gole!

Gość a może twojej koleżance
wolniej odrastają włoski niż tobie?Ja usuwam woskiem i robie to co 2-3 tygodnie.I co,jestem zaniedbana? :O Zreszta interesuj sie swoją dupą.Aha i ja nie mam faceta,dbam o siebie dla siebie a nie dla kogoś,jesteś żałosna :O

Gość TAK POWINNO BYĆ
NOGI TO POWINNO SIE GOLIĆ CODZIENNIE PACHY CO DWA DNI OKOLICE BIKINI CO DWA DNI I ODBYT CO TYDZIEŃ!\\

\"co by bylo jakby zemdlala na ulicy i do szpitala ja wzieli rozebrali a tam włosy ..to masakra..\" miałaby na to wyjebane :D ja jestem zadbana kobieta lubie byc czysta i gole sie jak mi pasuje

Gość a jak komuś tak szybko nie
odrastają? Jak golę - to odrastają po ok 1,5-2 tygodni, jak depiluję - 2-3 miesiące. To po co częściej?

Gość wiesz zdarzylo mi sie zemdlec
i mogę Cię zapewnić że nikt mi wtedy w majtki nie zaglądał.

Gość Do idiotycznej autorki
Znasz coś takiego jak podrażnienia skóry? Gól się częściej... wiem na co umrzesz ... szybko i młodo...