Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fercii

E-papieros

Polecane posty

Gość fercii

słyszeliscie o tych nieszkodkiwych papierosach? znalazłam je na allegro

Gość nie słyszelim
powiedz cuś wincej

Gość Miśko
E-papierosy są wypasione ja dzięki swojemu GS Cig-owi 510 rzuciłem palenie także naprawdę myślę że warto się rozejrzeć. :)

Gość shylas
jak to smakuje jak sie pali ?????

Gość Miśko
Zależy jaki smak kupisz itd. :) Ogólnie tytoniowe smakują bardzo podobnie do analogów, jak masz dobrą e-fajkę to i kopa masz mocniejszego niż w zwykłych. Jak palisz mentolowe zwykłe szlugi i przesiądziesz się na elektroniczne to stwierdzisz że mentolu to w zwykłych fajkach nie ma. Smaki masz np. tutaj http://www.gadgets-shop.pl/category/Liquidy,b.html Jak już się ma skilla to można samemu robić na podstawie aromatów. :)

A jaki na początek? W ogóle od czego trzeba zacząć? I co należy wiedzieć? Czy mógłbyś mi wytłumaczyć, bo jestem zupełnie zielona, a znajoma tak rzuciła kopciuchy, więc może i ja spróbuję?

Gość ghsdfjdffg
Zdecydowanie polecam Mild Pure. Jesli lubisz mietowe - kupuj plyny z Collinsa. Potem mozna experymentowac z innymi smakami. Ja polecam czekolade, wisnie i Red bulla :-) Ale z e-fajek, tylko MILD PURE.

Oj kolego mylisz się mild pure jest bardzo bardzo średni, jedynie płacisz za znaczek. Ja mam GS Cig Sin i jest zdecydowanie lepszy. Miałem okazję porównać z Purem i na początek Sin jest dużo konkretniejszy. Mild znajomego 2 razy był już na gwarancji, a mój Sin ma tyle samo czasu i jeszcze nic się nie działo. Dlatego na początek bardziej bym polecał Sin-a + wymienne katomizerki. Ładujesz e-papierosa, wkręcasz katmizerek (filter) i palisz. Dużo łatwiej niż kombinowanie z liqudami itd.

O papierosach z GS-a słyszałem same pozytywy, z ich aromatów robiłem płyny i są świetne ;-) Znajomy ma cig Sin to wygląda jak analog a i kopa ma mocniejszego niż normalna fajka. Bateria też długo trzyma, więc kolega dobrze mówi że na początek będzie ok. :-D

Gość ja też tooo maaaaam
Nie mogę się nachwalić, namawiam wszystkich :)

Gość formalny ;)
Słyszałem o Mildach i GS Cig. Jedynie zależy od tego na co trafisz. Raz możesz dostać rewelacyjny egzemplarz, a czasem beznadziejny. W tych markach rzadko zdarzają się wadliwe egzemplarze i po to jest gwarancja. Papierosy są bardzo bardzo podobne i nie ma moim zdaniem jednogłośnego lidera. nie wspomnieliście że kartomizerki też możana zalewać, tylko jest to nieco trudniejsze niż w przypadku atomizerów.

Gość maya123
Ja właśnie znalazłam taki gadżet na wasserman.pl - i zastanawiam się czy nie kupić po tym co tu piszecie bo jest bardzo tani - tylko nie wiem czy na mnie to podziała. Jakie sa wasze doświadczenia? Przestaliście palić po jakimś czasie czy to jest raczej po to, żeby się oduczyć tego odruchu czy może żeby mieć zamiennik na zawsze?

Gość Amorre
Kupiłam papierosa ze względu na ten temat, właśnie GS Sin, bo był ładny i w miarę tani i sprawuje się ok. Mogę z czystym sumieniem polecić obsługę i sklep Gadgets Shop. Chłopaki się znają na rzeczy. Proszę przyjąć moją opinię jako podziękowanie za cierpliwość. Pozdrawiam!