Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 catherinaa

jak bardzo zdenerwowane bylyscie w dniu swojego slubu?

Polecane posty

Go艣膰 catherinaa

przed kosciolem w domu jak bardo sie denerwowalyscie? i czy narastalo w miare jak msza byla coraz blizej?:-) a jak wesele. bo slyszalam ze ogolnie mlodzi na weselu nic nie skorzysaja. bo napic sie nie moga poawic tak sobie bo ciagle obowiazki. a ze stresu to i zjesc tych smacznych potraw sie nie da

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 didasw
zero stresu, ja sie ani nie ba艂am ani nie stresowa艂am, papa mi sie ca艂y czas smia艂a. Wesele to praca a nie impra , tu sie pracuje i dzikeuje go艣ciom

Udost臋pnij ten post

Ja nie by艂am w og贸le zdenerwowana. M膮偶 troszk臋 w ko艣ciele. Musia艂am go przywo艂ywa膰 do porz膮dku. Hehehe. Na weselu oboje nie pili艣my, tak jak z reszt膮 艣wiadkowie. Po pierwsze bo nie rozumiem m艂odych, kt贸rzy pij膮 w takim dniu a po drugie bo og贸lnie bardzo ma艂o pijemy. Ale za to wyta艅czyli艣my si臋 za wszystkie czasy.

Udost臋pnij ten post

Je艣li 艣lub i wesele mia艂by byc takim stresem, to my艣l臋 ,偶e wi臋cej by艂oby cichych 艣lub贸w. Ja si臋 nie stresowa艂am, by艂am szcz臋艣liwa jak nigdy i 艣wietnie si臋 bawi艂膮m na weselu. Du偶o nie jada艂am i pi艂am z umiarem, ale to tak jak zawsze.

Udost臋pnij ten post

Ja by艂am zestresowana strasznie, ale ja og贸lnie jestem typem panikary:) Nie by艂am w stanie nic zje艣膰, i tyle smakowitych rzeczy mnie omin臋艂o, w zasadzie stres opu艣ci艂 mnie dopiero po oczepinach, potem to mi ju偶 wszystko jedno by艂o i ju偶 bawi艂am si臋 na ca艂ego:-D I ci ciekawe, stres opu艣ci艂 mnie w momencie sk艂adania przysi臋gi w ko艣ciele, czu艂am si臋 tak totalnie wyluzowana i taka szcz臋sliwa, ahhhhh ;) ale tylko na t e jedn膮 chwil臋, bo potem zn贸w ca艂y czas nerw贸wka;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 princessaa
jaki by nie byl ten stres chcialabym aby to juz byl ten dzien :-) a to jescze 10 miesiecy :(

Udost臋pnij ten post