Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfsdfd

jaki stanik jaki rozMIAR?

Polecane posty

Gość dsfsdfd

pomocy! otoz zawsze nosilam rozmiar 75 c jednak piersi wyplywaja mi z takiego stanika a tylna czesc stanika unosi sie do gory. Mam dosc tej meki chce zamowic sobie stanik ze strony intymna.pl oferuja wiele ciekawych modeli lecz sama ne wiem jaki powinnam miec rozmiar, Pod biustem mam 68 cm a w biuscie bez stanika ok 90 cm jaki to rozmiar? ktos sie na tym zna lub ma podobne wymiary?

Gość pod biustem masz 68cm
to po kiego grzyba kupujesz 75???

Gość ekati
przymierz 70 D albo 70 E

chyba raczej 65 by Ci pasowało

Gość ekati
albo nawet 65 E

zgadzam się, że 65 E

Gość alkasia35
jak masz obwód 68cm to na pewno nie powinnaś nosić rozmiaru 75 tylko 70 a nawet 65. co do miseczki to nie pamiętam, pewnie większa wyjdzie. poszukaj w necie jest sporo na ten temat

Gość dsfsdfd
hmm 65 E czy 70 D?

68/90 przede wszystkim nie wolno nosić staników o obwodach większych niż to co sama masz pod biustem, staniki niestety są z rozciagliwych materiałów i potem nie przylegają Ci do biustu tylko wręcz latają gdy tylko się poruszasz powinnaś spróbować staników o obwodach 65 a nawet 60 ja mam właśnie 68 pod biustem i wchodzę bez problemu w 60-tki jeśli chodzi o dokładne rozmiary to próbuj w okolicach 65E albo nawet F i 60FF albo nawet i G oczywiście wszystkie rozmiary to rozmiarówka angielska ale pamiętaj, że to tylko propozycje bo dopiero mierząc staniki można poznać swój prawdziwy rozmiar i pamiętaj o właściwym zakładaniu stanika zapraszam na lobby małobiuściastych bądź biuściastych na forum gazeta.pl oto linki (skopiuj i usuń spację) http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580 http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203