Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkk

czy wasze dzieci miały naczyniaki i czy się wchłonęły?

Polecane posty

Gość mkk
mojej córce pojawiła sie na buzi taka malutka krostka czerwona, która się powiększyła i dermatolog stwierdził, że to naczyniak...albo urośnie, albo sie wchłonie,,,czy ktos miał taki przypadek?

Gość mojemu synkowi pojawił się
naczyniak jak miał około 5 lat, mam wrażenie, że się powiększa, ale dermatolog powiedziała, że nic się nie zmienia, że jest taki sam, że jak będzie starszy to się laserem zamknie po jednym razie. Zobaczymy. Mały ma teraz 6 lat.

mkk - dokładnie tak samo, też malutka krostka na oliczku, na początku myślałam, że to komar go ugryzł

Gość Mania *
Mojej corce na buzi sie wchlonal ale na posladku niestety nie.

Martwię się tym naczyniakiem, chociaż byłam u dwóch dermatologów i raczej lekceważąco do tego podeszli, na zasadzie, że to banał i że się wchłonie

moja siostrzenica miala na posladku wielkosci ok 1 cm wchlonal sie calkowicie , ale znam dziewzynke ktora miala na rece wielkosci duzej sliwki wegierki taka bulwe czerwona, jak byla malutka kiedy to sie dotykalo to zaczynalo to krawawic....po czasie przesta byl czerwony, nie krwawil, no ale nie zmniejsza sie

mojej sie wchłonely dwa takie naczyniaki. miala na pleckach wielkosci ok pol cm, ale juz prawie nie widac. kuzyn mial na twarzy wielkosci ok 3 cm, spory byl i juz sladu niema. wchlonal sie w wieku 10 lat

Kasieczka - dzięki, ż to piszesz, to miód na moje serce. W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak cierpliwie czekać aż i mojemu synusiowi zniknie. Pozdrawiam Was. Dobranoc

moj OLaf mial duza czerwona plame na czole od urodzenia, teraz ma 2 latka i naczyniak jet praktycznie niewidoczny golym okiem:)

mojej Oliwii pojawił się kilka dni po porodzie . Powiedzieli,że się wchłonie do roku teraz mała ma półtora roku i jest już dużo jaśniejszy i zmiejsza się,może do 2 lat jej zniknie

Gość abc..
Moja mala miala od urodzenia na glowce dosc duza zmiane ale do 3 roku wszystko sie ladnie wchlonelo :)

Moja Oliwka zaraz po urodzeniu miala i ma nadal naczyniaka na czólku i na potylicy z tylu glowki. Są troszke juz jasniejsze,ale jak sie przyjrzysz to tego na czolku widac, a tego z tylu to wogole,bo Oliwka ma b. duzo wloskow wiec luz. Z tego co wiem to ten naczyniak na czolku zwie sie Uszczypniecie bociana. Polecam ci stronke http://www.naczyniaki.pl/ tam mozesz poczytac wiele interesujacych rzeczy.

Gość naczyniaki
A ja miałam naczyniaka będąc małym dzieckiem. Zastosowano u mnie krioterapię, do dziś mam bliznę.

Gość witajcie mamay mojej
corci wyskoczyl naczyniak na główce jak miala z miesiąc - wielkosci ok 5 zł. ma 10 miesięcy, jest juz duzo jasniejszy, wchlania sie, ale na calkowite wchloniecie trzeba poczekac

Gość ja miaaaaaaaaaaaaałaaaaam.
ja miałam mnóstwo !!! naczyniaków na prawej ręce, proponowano mi różne zabiegi, ale bałam się... wszystkie zniknęły, ale dopiero jakoś po dwudziestym roku życia