Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady stonehenge

czy iść na przyjęcie ślubne samej?

Polecane posty

w styczniu mamy takie małe wesele, właściwie to jest tylko przyjęcie ślubne po ślubie cywilnym. Byłam święcie przekonana że zaproszą mnie samą bo liczą sie z kosztami itd. A tu masz ci los zaproszenie z osobą towarzyszącą. Z jednej strony poszłabym bo czuję że wypada i że ogólnie byłoby dobrze jakbym przyszła, z drugiej jednak, byłam we wrześniu w prawdzie na dośc dużym weselu ale sama i czułam sie jak nie z tej bajki do nikogo gęby otworzyć nawet nie było, wszyscy tylko wpatrzeni na swoje osoby towarzyszące. Poza tym chciałabym bardzo uniknąć tych pytań: a dlaczego ty sama, nie masz chłopaka, a to kiedy twój ślub i tym podobne. No nie muszę oczywiście dodawać że nie ma z kim iść, tak nie mam chłopaka, a ślub za 9483948394 lat:):)

Gość Pierun z dupu
pójdziemy razem ??

Gość Pierun z dupu
na jaki ??

Gość trtrt
jesli masz sie zle czuc na tej imprezie to nie idz

Lady bez jaj ;)..9483948394 lat to wcale nie tak dlugo :)....jak najbardziej mozesz isc to tylko przyjecie a nie wesele na 300 osob .....a na pytania o chlopaka mozesz odpowiedziec hm....dostal biegunki i gdzies biega ;)...odziany w stroj batmana czy cos tam :)....

Gość Pierun z dupu
skąd jesteś ? Ja Leszno

dostal biegunki i gdzies biega ...odziany w stroj batmana czy cos tam .... hahaha:):) no tak, ale mnie coraz bardziej dołują pytanie o to dlaczego jestem sama i takie tam na pytanie skąd jestem nie odpowiadam na forum, tzn czasami odpowiadam, ale to zależy od różnych czynników - dlatego że wolę się tu czuć anonimowa, a jak powiem - to już mniej:)- świat jest mały

Gość Pierun z dupu
Pytambo chcę z toba iść a nie wiem gdzie mieszkasz

dlaczego jestem sama i takie tam......to na takie pytanie odpowiedz: bo tylko w ten sposob moge miec kazdego a bedac z kims tylko jednego ........

Gość Pierun z dupu
to idziemy ??

Gość Pierun z dupu
Please please

Gość po co to komu wiedziec
lady ty less że kabel usb ma wieksze sznase? to jest dziewucha

Gość Pierun z dupu
Więc jak ??

Gość Pierun z dupu
Doczekam się decyzji ??

Gość Pierun z dupu
Zdziwisz się więc - 38

Gość Pierun z dupu
no widzisz - szkoda że nie 32

Gość jak sie zle z tym nie czujesz
to idz,moze masz jakiegos kolege,znajomego,z ktorym moglabys pojsc

Gość Pierun z dupu
wypożycz faceta na godziny i gitara

Gość ja byłam
bawiłam się świetnie - bo z takim nastawieniem poszłam. Najadłam się, wytańczyłam - dlatego uważam, że powinnaś pójść.

iść z kolegą odpada, zwłaszcza że to przyjęcie jest takie małe, wszyscy się będą wpatrywać jak sroka w kość i jeszcze palną coś nie na miejscu (eh.....rodzinka) zresztą nie mam żadnego tak bliskiego kumpla przy którym mogłabym sie czuć na tyle swobodnie i który by nie pomyślał że chcę z nim iść żeby se rodzina pomyślała że mam chłopaka.....chyba jednak nie pójdę.....to ostatnie wesele dało mi do myślenia kurcze - zawsze mówię że to był ostatni raz, a później jak przychodzi co do czego to się zastanawiam

Gość ja byłam
Dodam, że miałam trochę więcej lat niż ty - i nikt o nic mi się nie pytał. :-)

ja też na ostatnie wesele szłam z dobrym nastawieniem, ale czar prysł już na samym początku gdy posadzili mnie ni przypiął ni przyłatał wśród SAMYCH par, które zresztą znali siebie nawzajem i mieli wspólne tematy. Później poprzyklejali się do mnie podpici wujkowie i zaczęli udzielać dobrych rad i młodsze kuzynki brały mnie ewentualnie do kółeczka- koszmar:( czasem są takie sytuacje ze ma sie z kim iść a ten ktoś nie może czy coś, myślę że wtedy czułabymsię lepiej bo bym poprostu nie poszła, albo bym poszła ale wiedziałabym że normalnie nie jestem sama, a tak to jakaś paranoja

mozesz powiedziec ze wyjechal na dluzej z kraju.....i znalezc kogos kto zadzwoni do ciebie w trakcie imprezy ....wtedy zrobisz na glosnomowiacy wymienicie kilka czulych zdan buziaczki itd ....:) mysle ze towarzystwo bedzie usatyswakcjonowane :)

może - ale myślę że trema by mnie zeżarła, albo zaczęłabym sie nerwowo śmiać albo coś.....ale sam pomysł dobry.......tylko trochę moi rodzice nie wiedzieliby o co biega:)