Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilililika

pomocy

Polecane posty

Gość lilililika

czy ktos moze mi tak mniej wiecej powiedzec o co chodzi ! Just kidding OLA !!! hehehehe I will be at the meeting!!! .... I am reliable !! I cant miss this meeting ! ..... I'd like to tell you that I will not go at the meeting but it is just joke !! ..... You would not like me to come !! hehe Im greeting you !!

Gość moj angielski jest kiepski
z tego co zrozumiałam, to spotkania nie bedzie

Gość milenaaaaaaaaaaaa
pomglabym ale nie znam angielskiego

a jakiś kontekst tego, co to jest w ogóle? trochę z tego wychodzi, jakby rzeczywiście miało nie dojść do spotkania, ale to dziwne jakieś jest:O

Gość lilililika
mialo odbyc sie spotkanie klasowe. potem osoba ta napisała , ze jednak jej nie bedzie, a teraz cos takiego? czy to nie przypadkiem zart , ze jej nie bedzie?

a to wszystko w jednej wiadomości było? czy np. w dwóch? Bo jak dla mnie to się trochę kupy nie trzyma

Gość lilililika
w jednej! i sadze , ze ta osoba nie znam zbyt dobrze angielskiego

Najpierw, że przyjdzie, bo jest rzetelna i nie może tego opuścić, a później, że nie chciałabyś, żeby przyszła...:O Ale z drugiej strony pada "hehe" i "just kidding" na wstępie. Może ściemnia? Ty znasz tę osobę, więc powinnaś czaić jej sense of humour;)

ona pisze ze ta informacja ze nie miałą byc na tym spotkaniu była zartem,tak naparwde bedzie na spotkaniu i nie mogłaby przepuscuic go.napisała tez ze mozesz lubic tą osbobe lub nie,ale to był tylko zart.bedzie na spotkaniu