mauryc 0 Napisano Listopad 26, 2008 Witam, wiem.. Jest wiele podobnych tematów na forum... Jednak czy jest to możliwe, że kiedy biorę tabletki antykoncepcyjne od dwóch miesięcy, jednak czasem zapomnę i wezmę na drugi dzien rano, a zawsze biorę wieczorem.. To czy jest duża mozliwosc zajścia w ciążę? Kochamy się bez zabezpieczenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czajka 1 Napisano Listopad 26, 2008 Jeśli pomimo to, że bierzesz pigułkę na następny dzień rano, przerwa między dwiema pigułkami nie jest dłuższa niż 36 godzin to i ciąża Ci nie grozi. Ale to wszystko jest dokładnie opisane na ulotce, wystarczy przeczytać. \"Kochamy się bez zabezpieczenia...\" - jak to bez zabezpieczenia??? przecież bierzesz pigułki, to dla ciebie nie jest zabezpieczenie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mauryc 0 Napisano Listopad 26, 2008 Tak, wiem, czytałam ulotkę, a bez zabezpieczenia chodziło mi o dodatkowe.. Wszystko już przeczytałam i nie że się stresuję, wolę się upewnić, zapytać kogoś, kto zna się bardziej niż ja. Dzięki za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach