Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem niepełnosprawna

Poznałam faceta na randkach...

Polecane posty

Poznałam faceta na randkach. Jako że jestem niepełnosprawna, po kilku chwilach miłej rozmowy napisałam mu o tym, bo nie lubię udawać kogoś innego. Sam stwierdził, że napisał, bo ze zdjęcia jestem śliczną dziewczyną (nie narzekam na brak urody, tylko te cholerne niesprawne nogi...). Powiedział, że nie może sobie psychicznie z tym poradzić - facet z wyższym wykształceniem, kurator (notabene ja też mam wyższe wykształcenie). Jak zaczął się miotać i przepraszać, napisałam mu żegnaj i zablokowałam na gg. Ludzie, czemu jesteście tacy nietolerancyjni?? Jestem wartościową osobą, mam wiele do zaoferowania, słyszałam, że mężczyźni lubią być troskliwi i opiekuńczy, a tu - zonk!!! Co mam robić? Czy poznam jeszcze kogoś? :(

Gość Mania *
Poznasz , musisz uzbroic sie w cierpliwosc :) . Osobom w pelni sprawnym tez nie jest latwo kogos znalezc. Musisz szukac , szukac i w koncu trafisz na tego jedynego :). Powodzenia

Mania * 🌼 :) Desmina, to gdzie mam szukać, skoro siedzę w domu? Na imprezach dziwnie bym się czuła, zresztą nie chcę mieć chłopaka imprezowicza, nie cierpię alkoholu.

Powiedział, że nie może sobie psychicznie z tym poradzić >>>>>haha wiesz co droga autorko twoja niepelnosprawnosc przy jego niepelnosprawnosci to to maly pryszczyk w kaciku ust :).....on ma mozg bez zwoji......ty kladziesz sie spac bez wozka on glowy odstawic nie moze...................

Gość a mozerrrrrrrrrrrrrr
niestety na takich randkowych portalach licza najczesciej na latwy sex :O wiec czego ty sie kobieto spodziewalas?? wyjdz do ludzi , w necie milosci nieznajdziesz

Gość nerwiczka
aja jestem sprawna i sama, nie moge znalezc tej drugiej polowki a czasu juz mi brakuje bom mloda nie ejst, czasem owszem brakuje bliskosci ale jakos daje rade;) glowa do Gory znajdziesz wartosciowego czlowieka .

sama mam nieciekawe doświadczenia z randkami, stąd taka a nie inna moja odpowiedź, a jestem pełnosprawna i jak to sie mówi, całkiem do rzeczy. gros facetów, z którymi miałam do czynienia oczekiwało wyłacznie szybkiego seksu bez zobowiązań, odsyłałam ich do agencji towarzyskich.....tylko tam trzeba kasę wydać. inni szukają dyskretnej kochanki....tylko może ja trafiałam na takich.... Życzę ci, żebyś znalazła swoją drugą połowę, próbuj :))

niestety na takich randkowych portalach licza najczesciej na latwy sex....to prawda ,na takich portalach ale net nie sklada sie wylacznie z takich portali wiec stwierdzenie ze nie mozna znalezc przyjazni czy milosci w necie jest nie prawdziwe :P

Gość kabel ciebie też panowie na
szybki seks namawiali ? że się tak wypowiadasz :p

Być może wynika to z nietolerancji (a może wcale nie), ale na pewno niepełnosprawność jest rzeczą trudną do zaakceptowania i musisz mieć tego świadomość. Przykre, ale tak jest. Poza tym obawiam się, że gdybyś Ty była na jego miejscu, prawdopodobnie też nie byłabyś zachwycona randką z facetem na wózku, powiedzmy to sobie szczerze. Natomiast sugerowanie, że koleś ma coś z głową uważam za co najmniej nie na miejscu :o 🖐️

Gość kozia dupka
nie martw sie🌻 jesl Cie to pocieszy to napisze Ci, ze ja mam juz ponad 30lat wygladam na 16 a chlopa jak ni ma tak nie bylo i ni ma :o Choc moze to i lepiej, bo z takim wygladem to ja sie boje pedofilow (tfu wypluc to slowo😠!) Aha i podobno wg jednego takiego powiedzenia to kobiety sa z poczekalskich a chlopy z wybieralskich http://pl.youtube.com/watch?v=rwITq-Wvl-M masz piosenke i nie smutaj juz:)🌻 ps.ja tez czekam i licze sie z tym, ze poczekam tak jeszcze hoho...:P

kabel ciebie też panowie na>>>> hehe kurwa bardzo smieszne....nie nie namawiali ale wiem czego szukaja czasem faceci ktorych znam a nie zaliczam do gorna przyjaciol ........

Gość kozia dupka
i naprawde to chyba z tymi chlopami to jest tak, ze nie ma sie co martwic, wiesz..jakbys go miala to zajmowalby Ci czas, w dzien i w nocy, dziecko by chcial albo nie chcial, trzeba by mu gotowac, kolezanki by Ci go podrywaly albo mialby mamusie, co we wszystko wtyka nos a tak-masz luzik ;)

A mi kabel USB ---> czyli jak miałby się zachować facet z klasą Twoim zdaniem? Gdyby nie zareagował od razu, a kontynuował \"znajomość\", ona uznałaby, że akceptuje ją wraz z tą \"ułomnością\" - bo przecież wiedział od początku, mógł coś powiedzieć że mu nie pasuje, itd. Oczywiście nic by z tego nie wyszło, a ona zamiast tego topiku napisałaby inny, np. \"faceci to oszuści\" \"faceci to świnie\" etc. :o Więc?

Gość Pierun z dupu
Grunt że cipka działa

Gość kozia dupka
poza tym tak mi sie przypomnialo ze bylby jeszcze zazdrosny (albo by nie byl-nie wiadomo co gorsze), robilby kariere i nie mial dla Ciebie czasu (albo by nie robil, i tez by bylo zle) albo Ty bys robila i tez byscie nie mogli spedzac czasu razem i bylby konflikt albo zarabialby kupe pasy i wydawal na kochanki albo Ty bys zarabiala duzo i jemu by to nie pasowalo to nie jest wszystko takie proste kochana jak wyglada:o takze masz luzik i się ciesz;)🖐️ mam nadzieje, ze Cie pocieszylam, bo musze spadać do lóżka milej nocki ;)🌻i glowa do gory;)🖐️

wielbiciel 70B...."po kilku chwilach milej rozmowy" kumasz? to byla ich prawdopodobnie pierwsza rozmowa ktora trwala zbyt krotko na taki wypal !.....zreszta nigdzie nie jest powiedziane ze randka na takim portalu ma sie zakonczyc slubem ......istnieje cos takiego jak przyjazn ! czy ty wielbiciel 70B zakladasz ze nie mozna sie przyjaznic z niepelnoprawna osoba ?

Gość miał facet rację
zgadzam się ze zdaniem wielbiceli 70B Nie ściemniał, postawił sprawę jasno, zachował się fair Pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Taka prawda ...

Gość Monika Sz
do wielbiciela 70 B ułomność to masz ty człowieku ale mózgu :)

Gość Monika Sz
wyobraź sobie że nie w pełni sprawna kobietka to wyzwanie dla opiekuńczego silnego i odważnego mężczyzny ,takich niestety jest niewielu i piszę to będąc osobą sprawną

Gość nie rozumiem tego
jak facet na randkach mowi, ze chce seksu to swinia a jak mowi ze nie bedzie sie umawiac z niepelnosprawna, to w porzadku, bo powiedzial szczerze?

Gość tutaj rację
ma tylko kozia dupka Życie bez faceta, to prawdziwy luzik, ale jak sie już go ma, to trzeba znosić to i owo;)

Gość miał facet rację
Chyba się motasz, KABEL ... Na portalach randkowych przyjaciół się nie szuka ! Prędzej żony albo ... szybkiego i łatwego seksu ;) Jeśli ktoś szuka przyjaźni, może pisać np. na ... kafeterii :P , anie na portalach typowo randkowych.

Gość Monika Sz
wszystko można napisać byle z głową i jakoś w miarę dobierając słowa ;)

Monika Sz ---> widocznie nie do końca jesteś w pełni sprawna skoro nie potrafisz sobie wyobrazić, że niepełnosprawność może być dla kogoś na tyle dużą przeszkodą, że nie będzie do zaakceptowania. Facet powiedział od razu szczerze, że by sobie z tym nie poradził, i za szczerość zostaje napiętnowany. No kurwa zajebiście. Naprawdę lubicie być oszukiwani?? Chyba tak.