Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *lena

Videobeta

Polecane posty

Gość *lena

czesc! tez jestem zes slaska i slubuje w 2009r czy wie ktos cos na temat Videobeta?prosze o jakies opinie na temat filmu i zdjec,zastanawiam sie nad Nimi,bo widzialam stronke(super) ale nie wiem czy sa bardzo dobrzy (oczywiscie opinie sa rozne-kwestia gustu)czy fachowo robia swoja robote,czy nie robia roboty na odwal jak to sie mowi ;) pozdrawiam i bede tu czestym gosciem

Gość Agnieszka922
ja mam ich płyte demo i jest super.

Gość chyba cie
pogięlo

Gość Justyna1986jk
Ja widziałam film ze ślubu i wesela kuzyna mojego L. i powiem szczerze, ze nie podobalo mi się, ale to kwestia gustu oczywiście. Pan Kamerzysta stał ciągle w jednym miejscu i ,,kręcił'' te same osoby :/ a podczas uroczystości mało co było słycha c...

Gość MARCUS
Od jakiegoś czasu czytam post o nas. Postanowiłem ze nie bede w ogóle się wypowiadać. Jednak nie zgadzam się z przedmówczynią. Nigdy nasi kamerzysci nie stoją w miejscu, ani tez nie mamy zadnego problemu z dzwiękiem. Myślę Justyno ze jesteś w błędzie i prawdopodobnie nie nasz film widziałaś. Nie chce tu wypowiadać się o tym, ze ktoś na Śląsku podszywał sie pod nas...ale to już inny temat.Mam na to dowody, jednak sprawe narazie zostawiłem w próżni. Preferujemy filmy krótkie np. 2h - na życzenie są dłuższe, filmy mają ok. 10 clipów nowocześnie zmontowanych, często wykorzystujemy przy ujeciach 2-3 kamery i urządzenie do stabilizacji drgań kamery FLOATCAM PRO.Proponuję osobiscie przyjechać na prezentację i wówczas się przekonać jak jest naprawde. Pozdr MARCUS

Gość *lena
slicznie dziekuje za odpowiedzi :) ja juz swoje zdanie mam na temat Videobety :) Panie Marcusie wedlug mnie jestescie rewelacyjni :) przypadkiem znalazlam osobe w pracy ktorej kuzynka miala Panstwa na weselu i powiem,ze jestem zachwycona ;) obawialam sie pijanstwa przez osoby,ktore obsluguja wesele(zespol,fotografow itp)ale wiem,ze Panowie robia porzadnie i solidnie swoja robote i w pracy nie pija,bo w koncu to jest panow praca ;) jeszcze raz obejrze Wasza stronke i napewno sie skontaktuje :) pozdrawiam!

Gość Znanytuitam
Jak ktoś może być dobry i nagle nie istnieć na rynku. Na odstrzał poszli bang, bang