Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czteromiesieczne

pytanie doto tylko ja

Polecane posty

Gość czteromiesieczne

Napisz czy od poczatku nie mialas problemow z odroznianiem dzieci.I czy odroznialas je instynktownie czy musialas doszukiwac sie jakis szczegolow?Jestem w ciazy z blizniakami i tak sie zastanawiam czy dam rade porozrozniac jesli beda bardzo podobne..

jestem jestem;) odciagnelam mleko i mialam isc spac, ale cos mnie tknelo;0 wiec tak: starsi chlop[cy sa dwujakjowi. teraz sa zupelnie niepodobni do siebie. na poczatku w szpitalu byli bardzo podobni - jak to dzieci po urodzeniu. jeszcze zawinieci w te beciki. odroznialam ich po... ustach;) jakubek mial wieksze;) to bylo tylko w szpitalu. w domu juz nie mialam problemu. ubralam ich w ciuszki i naprawde nie byli az tak podobni. z tygodnia na tydzien robili sie zupelnie inni. nawet kolor wloskow byl inny. norbi i dominis urodzili sie zupelnie inni. wiec nie bylo problemow. nie wierzylam, ze sa jednojajowi. ale niedawno zaczeli sie robic bardzo podobni. jest jednak mnostwo roznic. przede wszystkim to, ze norbi jest mniejszy i grubszy. dominis wiekszy i smuklejszy. inne zachowania, inny placz... bez problemu rozroznisz dzieci. zapraszam na topic ciaza blizniacza. jest tam sporo nierozpakowanych mam i kilka razy wiecej mam juz z bliznietami:) pozdrawiam 🌼

Gość czteromiesieczne
Dzikuje za odpowiedz a powiedz jak widzialas tylko jedno dziecko to wiedzialas ktore to czy musialas miec drugie do porownania?

Gość czteromiesieczne
No to ja chyba tez dam rade;) Pozdrawiam i duzo zdrowia dla Ciebie i chlopcow!