Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

123 kropka dwa

HELP me....

Polecane posty

Mój mężczyzna wyjechał b.daleko- od dwóch tygodni go nie słyszałam...boli mnie brzuch, głowa i źle się czuję w dodatku mieszkam w mięście,gdzie nie mam przyjaciół- spieprzone...mam dość

Gość nie ma ciebie
Idz spać, najlepiej przespać problemy

Gość acccca
w jakim miescie?;> a brzuch to może dziecko kopie?

Gość ale że jak
o mała, przecież wróci... może zrelaksuj się przy muzyce i świeczkach, kup/wypożycz dobrą książkę i uczyń wieczory wyjątkowymi. nawet jak nie ma go przy Tobie

ludzie mają większe problemy, ale ja mam właśnie taki i wcale nie pociesza mnie fakt,że inni mają większe...jest mi źle, nie daję rady już...

Gość kokodrillek
ale w jakim sensie go nie słyszałaś??? w ogóle nie macie kontaktu?

Gość Pati...
Nie załamuj sie! pewnie Ci mina te dolegliwosci wkrotce.... postaraj sie gdzies wyjsc, zeby poznbac kogos.. jakies kolezanki... nie pracujesz/nie uczysz sie nigdzie? bo pracujac czy uczas sie mamy okazje poznac przeciez wiele ludzi... a Twoj facet na pewno sie odezwie... pewnie nie moze teraz.. ja tez wyjechalam za granice i na poczatku za bardzo nie mialam jak sie odzywac do bliskich. poczekaj troche! wiem ze to denerwujace bo jednak 2 tygodnie to nie dwa dni jak sie nie odzywa... i rozumiem cie.. bo takie czekanie jest najgorsze.. albo odezwij sie sama! zadzwon do noego chociaz zeby sie zapytac co sie dzieje! glowa do góry

Nie mogę do niego zadzwonić- brak zasięgu w jego telefonie...studiuję...moi przyjaciele powyjeżdzali z miasta w którym ja zostałam

już sobie myślę, ze jestem tak beznadziejna, że nie mam żadnych przyjaciół-jakoś trudno mi jest się dogadać?Kiedyś było inaczej...miałam sporo koleżanek, a teraz...czuję się samotna- nie mam z kim iść na babskie ploty

Gość Pati...
aha... kurcze... to nieciekawie.. ale zadzwon chociaz -moze nie dzisiaj bo juz pozno-ale jutro do jakies swojej pzryjaciolki, pogadajcie o tym.. wtedy zawsze jest lzej.. a on musi sie w koncu odezwac! jesli jest za granica to moze roamingu nie ma albo co... i dlatego tak jest.. nie wiem jak cie traktowal wczesniej, w jaki sposob pokazywal ci ze mu zalezy, czy w ogole pokazywal. ale jesli tak to musi byc jakas inna przyczyna niz olanie, wiec ta przyczyna pewnie zostanie wkrotce wyjasniona i pokonana!

Pati... zadzwonię do przyjaciółki...tak, to będzie najlepsze rozwiązanie :) moje przyjaciółki mieszkają daleko ode mnie, ale zawsze jest telefon...