Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facylityna

Jakie macie sposoby na przetrzymanie zimowych wieczorow?

Polecane posty

Gość Facylityna

Ja dzis zrobilam sobie wieczorek-marzenie. Wrocilam zziebnieta. Najpierw dobre szamanko. Kawka. Pozniej goraca kapiel z olejkami (jeden przeciwko przeziebieniu, drugi na bolace miesnie nog). Pozniej wyszorowalam glowe (dlugie wlosy, wiec odpada mycie rano). Wszystkie maski, odzywki i inne nawilzacze. Pozniej balsamik na skore, masaz nog olejkiem. A teraz herbatka z pomaranczami, cynamonem i odrobina rumu. Za pol godzinki chlapne spac i wstanie jak nowo narodzona. :) Macie inne sposoby na walke ze zla i depresyjna pogoda? Mnie sie marzy jeszcze taka lampka, co podobno odgania zle nastroje. :) Sama nie wiem czy to dziala... Ma ktos moze?

Gość ale że jak
ale superancko, też muszę chyba nakupić maseczek, lakierów do paznokci i zadziałać:P ja lubię zrelaksować się prz dobrej muzyce, pocztać książkę albo poćwiczyć pilates. relaks rewelacyjny:) dziś byłam w kinie-koleny sposób na spędzenie wieczoru, ale to już nie samotnie i niestety nie da się uniknąć wyjścia w ten cholerny ziąb;)

Gość koza niespokojna
johny walker

Gość ale że jak
a może johnnie walker?;>

Gość koza niespokojna
za dużo wypiłam?

Gość Facylityna
o kurcze, "ale że jak", wlasnie sprawilas, ze moj wieczor nie wydaje mi sie juz taki idealny. ;) Przydalby sie jeszcze czas na ksiazke czytana pod kocem i koniecznie w towarzystwie mruczacego siersciucha. :) I tymi cwiczeniami przypomnialas mi o dawno chodzacym po mnie marzeniu o powrocie do moich przeprosin medytacyjnych. To jutro bedzie mata na srodku pokoju, kadzidelko i jedziemy z koksem. Dzieki kochana, zapomnialam na smierc o tym! :)

Gość Facylityna
koza, ten sposob nie na moja glowe. Znaczy wieczor bym przetrzymala, ranek juz nieco gorzej. ;)

Gość koza niespokojna
nie ma jak trenerzy i medytacje -ten styl życia ma coś z nawiedzenia w sobie .......wypiję zatem jeszcze za swoje błedy :)

Facylityna Ja dzis zrobilam sobie wieczorek-marzenie. Wrocilam zziebnieta. Najpierw dobre szamanko. Kawka. Pozniej goraca kapiel z olejkami (jeden przeciwko przeziebieniu, drugi na bolace miesnie nog). Pozniej wyszorowalam glowe (dlugie wlosy, wiec odpada mycie rano). Wszystkie maski, odzywki i inne nawilzacze. Pozniej balsamik na skore, masaz nog olejkiem. A teraz herbatka z pomaranczami, cynamonem i odrobina rumu. Za pol godzinki chlapne spac i wstanie jak nowo narodzona. Macie inne sposoby na walke ze zla i depresyjna pogoda? Mnie sie marzy jeszcze taka lampka, co podobno odgania zle nastroje. Sama nie wiem czy to dziala... Ma ktos moze? Że też Ci się chciało po przyjściu tak ciężko pracować :O

Gość Chyba zapomniałaś
zrzucić kasztana :D

Gość Facylityna
Wall-E sama sie zastanawiam, co ja taka pracowita dzisiaj. ;)

Gość Facylityna
Kozo droga. Owszem medytacje cos maja z nawiedzenia. Ale te moje akurat pomagaja mi zwalczyc stres i naladowac akumulatory na nastepny dzien. Zaawansowana, tudziez nawiedzona bardzo w tej materii nie jestem.

Gość koza niespokojna
znam takich 'szamanów" otaczają sie fen shui ,chodzą na yoge a w chacie buordel..........

Gość Facylityna
koza, cos ty taka po tym lyskaczu agresywna. Wiem, zes rogacizna, ale bez przesady. Zycze ci wygranej w kumulacji, to moze cie jakos przyjazniej do swiata nastawi.

Gość leszki
Po powrocie z pracy o godz. 20.30 zrobiłem jak zwykle , czyli walnąłem od razu kupy dwie za dzisiaj i za wczoraj , nie spuściłem jeszcze wody w moim sraczyku , jak chcecie zobaczyć ile naprodukowałem w moim WC to mogę pokazać i dokumentację dostarczyć mailem :)

Gość Facylityna
jak dla mnie- to twoje kupy- twoja sprawa. Na maila nic nie chce. A juz najmniej twoja kupe. :)

Gość koza niespokojna
okna czeba myć ,święta idą -dobrej nocki kochani !!!

Gość Facylityna
dobrej nocki kozo! Ja tez zmykam.

Gość leszki
ale zaraz i nie tak szybko, chciałem się pochwalić co i ile naprodukowałem w WC z wielkim wysiłkiem