Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katusia_1991

Brzydki zapach gnojówki. Jak go usunąć?

Polecane posty

Gość Katusia_1991

Koleżanka z klasy, która mnie nie lubiła chyba zmienia front. Ostatnio zaczęła ze mną gadać a nawet udzielać przyjaznych porad. Np: zauważyła że z podziwem patrzę na jej włosy i powiedziała mi że myje je w gnojówce i mi też tak poradziła. Załatwiłam u wujka na wsi wiadro gnojówki i umyłam włosy, ale musze powiedzieć, że z zaciśniętymi zębami bo to strasznie śmierdzi! Teraz siedzę z włosami zawiniętymi w ręcznik, mam nadzieję że jak wyschną to będą ładne ale ten zapach... odstręcza mnie. Podziwiam Karolinę że ona to wytrzymuje, ja chyba nie mogę na dłuższą metę... No chyba że jest jakaś rada na usunięcie tego zapachu???

Gość vaniliowaaaaaaaa
Katusia - sorry ale myślę że dałaś się wkręcić koleżance :-o Zapach będzie trudno usunąć, a wątpię by włosy zrobiły się lepsze. Zastanów się czy ona naprawdę Cię "polubiła" :-o

Gość Avari
Nie martw się - porzyzwyczaj się. Ważny jest wygląd. Jestem pewien, że taki mały smrodek nie przeszkadza nikomu. udowodniono, że po ok 15 min. ludzki nos przyzwyczaja się do każdego zapachu. Poza tym większość ludzi smaruje sobie głowę gnojówką i jest przyzwyczajona do takiego zapachu. W celu odróżnienia się od tłumu polecałbym dodać do gnojówki większość ilość kału, lub też robić mieszankę gnojówek: np 1 część ludzkiej, 1 część krowiej i 2 części świńskiej. PS Zdradzę Ci Katusi w tajemnicy, że psie gówno wspaniale poprawia cerę. W celu wybielenia stosuj gówno pudelków, w celu pociemnienia (taki dodatkowy efekt solarki) to lepsze podobno gówno innych ras.

Gość ale prowokacja...
ale prowokacja:)))))))))))))))) ja tam mieszkam na wsi, ale do włosów stosuje normalne zwykłe odżywki, a raz na tydzień nakładam na włosy odżywke firmy WAX zawijam w ręcznik i siędzę w tym pół godziny, w tym pół godziny włosy są sliczne po tym a nic mi nie śmierdzi:)

Gość lamaga pokryta linomagiem
debilizm niektorych ludzi po prostu czasem mnie powala :D:D:D

..i przestan wymyslac takie tematy 😠 wiesz, ze one sa w stanie w to uwierzyc :o jak malo komfortowo jechaloby sie wtedy takim metrem np :o😭

Gdy sosny na zboczu Nosala wygną się pod wpływem uderzenia wiatru halnego, wyjmuję z pochwy zestaw "Mały morderca" i wręczam go przypadkowo napotkanej siostrze zakonnej szepcząc jej jadowitym tonem do ucha bluźnierstwa i co lepsze podszywy :classic_cool:

Gość Świetnie
nas nie wkręcaj aaaaaaaaaaaaaaaa gnojówka to super odchudzający drink, lepszy od mlecznego

👄 ;) bo co tam one se w pochwy wkladaja to ich sprawa ale litosci....szanuj moj nos 😭 :D