Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skdnakaaaa

Ciaza, a seks?

Polecane posty

Gość skdnakaaaa

wiec mamy teraz seks 3 razy w tyg. Ona bawi sie oralnie nei za duzo, bo nie az tak przepada woli seks. i teraz pytanie, jak bedzie w ciazy co wtedy? bo wiadomo facet jak facet caly czas mam ochtoe, ale ona? no wlasnie.... poradzcie mi jak to ma wygladac? zabawy oralne? ale jak czesto? jak robic by nie czula sie z tym zle, by bylo jej tez ok.. itd.. nie umiem opisac o co mi chodzi konkretnie, bo chodzi mi o to wszystko podczas ciazy...

Gość trudne pytanie
jak będziesz mogła w ciązy uprawiać seks to będzie w miarę normalnie no oczywiście pomijając ze trzeba bedzie dostosowywac pozycję do powiekszającego się brzuszka a jak bedziesz miała zakaz to zakaz żadnego seksu;) bo podobno orgazm może wywołac komplikacje.

Gość skdnakaaaa
no tak ale mezczyzna ma swoje potrzeby wiec logiczne ze nie mozna tak z dnia na dzien nic mu nie robic... jak wy to widzicie? no bo kobiecie ciezko z brzuszkiem, facetowi tez bo to u niego norma. wiec jak to ma wygladac?

Gość przeciez kobieta
w ciazy zaraz od pierwszego miesiaca nie ma wielkiego brzucha ...zanim zacznie on przeszkadzac minie pare dobrych tygodni...a z facetem najlepiej porozmawiac przeciez wie czym jest ciaza i jakie moga wynikacz jej powodu komplikacje lozkowe..ale tak poza tym sa pozycje ktore dla kobiet w ciazy sa bardzo wygodne

Gość nie rozumiemn
po co facetowi kobieta w ciąży :O

Gość skdnakaaaa
no koniec koniec, faceyt to facet. Taki to jak nie bedzie mial to glupie mysli mu przyjda... poprostu zastanawiam sie jak czesto wtedy go piescic, czy ciaza to moja taka wymowka ze nic nie bede mu robic... ale wiadomo ze facet jak nic nie ma to...

Gość przeciez kobieta
radze wiec nie zachodzic w ciaze

Gość jedynaaaa
Albo dziecko albo seks :o ty juz wyboru dokonales.

Gość skdnakaaaa
ee, to sa bajki, jak facet przez 9 miesiecy ma nic nie robic?