Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość steelseries

Moja dziewczyna poza sobą nic do związku nie wnosi

Polecane posty

imperia - miłość to: szacunek zrozumienie tolerancja wsparcie dzielenie sie przeżyciami i wspolne przezywanie/działanie intymność pożądanie to... porozumienie dusz... ...doprawione smakiem przezyc erotycznych ;)

Gość zainteresowanaaaaa
a co jama powiedziec. skonczylam studia pracuje od 7 lat a i tak nie stac mnie na ieszkanie i samochod. mieszkam z rodzicami.no ale teraz to rozumiem dlaczego jestem sama i tak tudno mi znalesc faceta bo jesli wiekszosc mysli tak jak autor topiku to wszystko wyjasnia. dodam ze zyje w miare oszczednie, nie trace nie wiadomo ile na cicchy czy kosmetyki. nie kazdy ma taka prace ze moze sobie pozwolic na mieszkanie. przeciez jako osoba samtna nie dostane kredytu na mieszkanie przy moich zarobkach. ale co mam zrobic jesli nie moge znales lepiej platnej pracy? sidziec w dmou? tozaraz by sie podnioslo larum ze leniwa jestem bo mi ie nie chce pracowac

Gość zainteresowanaaaaa
mam jakies tam oszczednosci wiec moglabym sobie kupic auto no ale najpierw musialabym zrobic prawko. poza tym utrzymanie auta kosztuje a mi akurat ono nie jest jakos tak bardzo potrzebne

nie no nie moge!!! a czego sie miała dorobić w wieku 30 lat? domu, samochodu i... a ty co masz? pewnie dobrze stojąca firme i zadowolonych w niej pracowników którzy pracując u ciebie w wieku niech będzie nawet 40 lat dorobili sie juz chba wszystkiego chłopie weż sie stuknij w głowe!!! albo zrób sobie zimny okład bo chyba sie dziś nie najlepiej czujesz

beret - czesc ;) serio sam wymyslilem, zreszta juz raz pisalem ten tekst na topie \"dlaczego nie wierzycie w miłość\". szczególnie tekst o porozumieniu dusz to 100% wlasny wymysł i bardzo mi sie podoba - nasunął mi sie jak na topie o singielkach pisalem. prawik - jak chce to wiele potrafie ;)

ale najbardziej mi się podobają słowa NIE MÓWIĄC JUZ O MIESZKANIU nie no to jest DOSŁOWNIE REWELACJA !!!! metr mieszkania nawet w starym budownictwie kosztuje około 1500 to łatwo policzyc ile kosztuje skromne nawet 50 metrów. przeciętny polak właśnie tyle zarabia na miesiąc. NA MIESIĄC koncząc studia w wieku nawet 24 lat i zaraz idac do roboty to przez te 6 lat naprawde można zarobic na miezskanie (te marne 70 000 zł )życ za te 1500 a tak na prawde kupcie mieszkanie za te 70 tysiecy we wroclawiu kawalerka (używana) kosztuje 200 tys. wiec weź sie chłopie zamknij

"a czego sie miała dorobić w wieku 30 lat? domu, samochodu i..." aaguśka, ja raz uslyszalem foch ze w wieku 27 lat nie dorobilem sie mieszkania jeszcze :P

bo tak szczezrze Kwiatek to pracująca para zarabia miesięcznie na pół metra nowego mieszkania. brak słów. na nowe nie zarobią po prostu NIGDY nawet do końca życia a gdzie jeszcze życie ? czynsz prąd jedzenie idt takie gadanie ze w wieku 27 czy 30 lat nie dorobiło sie jeszcze mieszkania jest szczytem po prostu wszystkiego a szczególnie braku rozeznania w polskiej rzeczywistości

a czego, procz rzeczy, dorobiles sie w swoim zyciu, szanowny autorze? procz materializmu nie widac w tobie NIC.

na poziomie?? a jaki prawnik nawet czy lekarz w wieku 30 lat ma juz wszystko?? w wieku 40 paru raczej tak i to jeszcze taki który ma swoją firmę i dorabia sie na garbie swoich pracowników

Gość malaska
SISI-popieram w 100%

Gość poręczynie
Najbardziej rozwalają mnie teksty harujących kobiet,że faceta nie można na stres narażać.Ciekawe,drogie Panie,że Wasi faceci nie przejmują się że Was na taki stres narażają-weźcie na swoje plecy wszystkie garby w postaci utrzymania domu,wychowania dzieci,dbania o dom.Taaa,Wy jesteście pewne,że jakby WAm się coś stało,Wasi faceci staną na wysokości zadania i ogarną to wszystko...tylko dlaczego dopiero aż Wam się coś stanie?A może poszukają sobie młodszej,bardziej przedsiębiorczej?Naczytałyście się,naoglądałyście o równouprawnieniu ...potem płaczecie,że facet to ciota.

tak, ze jest przedsiębiorczy?? mieszkam na dolnym sląsku w zagłebiu zakladów kamieniarskich i naprawde duuzych pieniedzy. pomniki stad idą na cała europe. tu doskonale widać jak to dziala. za duzo o tym pisać.chcialbys pracowac za 4 zl na godzine na czarno albo byc zatrudnionym z najniższej stwki 1126 brutto? a jak przychodzi czas wypłaty to slyszec MY NIE MAMY PIENIĘDZY i nie dostac np pieniedzy na świeta? a panstwo kamieniarze za tydzień kupują sobie na gwiazdkę dwa nowe leksusy pracowalam trochę jako ksiegowa i widziałam to i owo a poza tym kłótnie o wypłaty z pracownikami poza tym mnóstwo ludzi ma tu właśnie taki albo bardzo podobny problem

aaguśka ma rację. wyzysk jest na potęgę a zwykły szarak jest nic niewartym śmieciem. jedyna metoda to zorganizowac sie przeciwko takim pracodawcom ale w malych firmach właściciel jest panem i władcą absolutnym

zresztą jak ja to mówię człowiek jest tylko mięsem armatnim i trzeba o tym zawsze pamiętać. trafiaja sie ludzcy pracodawcy ale to moze jeszcze gdzies w bogatych rejonach Europy Zachodniej gdzie sie tłuste lata jeszcze nie skończyły :P ale i to sie ucina przez m.in. tania konkurencje z Polski i innych krajow nowej UE. a w ogole ja to mysle ze bedzie coraz gorzej z powodu kurczacych sie zasobów nośników energii wiecie ze górnicy juz na 1000m pod ziemie schodza zeby wegiel wydobyc? na jeden kilometr w głąb ziemi?

Gość jpopica
Popszukaj lepszej bogatszej!!!!i oco tyle szumu/? kochanie to jest polska 30l dziewczyna i dorobek mieszkania buuhhaa w wawce metr kosztuje 10tysiecy.. i co jak zarabiam powiedzmy 4tys. i dalej niemam mieszkania toi co jestem leniem nierobem/?razem mozna wziac kredyt i jakos powoli dorabiac sie!!!jak to mowia vpolacy..Zagranica juz to minelo ludzie prxekladaja to na inne priorytety np,, podroze a mieszkac mozna poki co u rodzicow jak makja duzy dom:)

jaka ciemnota i bieda?? byłeś tu kiedyś?? nie wiesz o czym mówisz skupisko pięknych domów i samochodów jakiego w niejednym miejscu w polsce byś nie znalazł tylko parzyć i podziwiać. i zadna ciemnota tylko koniecznośc do większego miasta jest 60 km dlatego każdy woli pracować na miejscu a nie jeszcze tracić na dojazd

imperio - lekarze są w czołówce najbardziej stresujących zawodów więc ja nie mam nic przeciwko zeby dobrze zarabiali. w ogole moze tylko prywatne leczenie powinno byc jak mysle - przeciez to juz od wielu lat funkcjonuje a nawet szpitale juz sa i to prawie tak dobrze wyposażone jak państwowe

prawik, napisz mądralo jak sie nie dać wykorzystywać w kilku - kilkunastoosobowej firmie gdzie szef jest bogiem a wysokie bezrobocie pozwala mu powiedziec: nie podoba sie? czeka 5 chetnych w kolejce

imperia - np do czego? :P potrafisz rozmawiac czyms wiecej niz równoważniki zdań? :P