Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tak pytam

Do którego miesiąca Wasze dzieci nosiły rozmiar 80??

Polecane posty

Gość a tak pytam

Wiem, że to różnie bywa ale pytam ponieważ kupuję paczke ubanek a nie jestem pewna czy już córka nie wyrośnie z tych na wiosne.

Gość sposobem sprawdzonym
wiekszosc do 18, ale niektore do 13 - 14.

Gość fjdvhfjkegvija
prawie do 2 latek

Gość tak do 9-10 miesiecy
moja corka ma 7mieiecy i teraz nosi 80

moj synek ma 23 miesiace,jest normalnego wzrostu tzn ok 90 cm,wazy 12 i pół kilo,nosi normalnie 86 i 92,a \"donasza\" z powodzeniem 80 :)

Gość a tak pytam
moja konczy rok w styczniu, teraz nosi 74 i niektóre luźne 80 wiec moze coś na wiosne pochodzi w tych ciuszkach. Dzięki!!!

Nie zgodzę sie z tym wzrostem ,że po roku idzie wolno.Moja córka ma 19 miesięcy i juz od jakiegos czasu nosi 86......dodam,że nie jest specjalnie ani gruba ani wysoka.

moja po 20 miesiacu "podskoczyla" i to niezle, w spodniach ktore kupilam jej na rozm, 86 juz sa za krotkie, tzn. ujda, ale przy butach zimowych krotkie i tyle. w miesiac tak skoczyla ze wzrostem:) a jesli coreczka konczy rok w styczniu, to troche ponosi te ciuszki, chociaz niektore robia naprawde zanizone. co firma to inaczej. nie polecam body firmy aga, u nich rozm. 80 to tak naprawde poczatkowy 74.:O

napisałam ze duzo wolniej:) ok 10 cm przez rok,a nie do 30 cm jak w pierwszym roku:D To czy to nie jest roznica?:D:D

kasia c twoj synek ma chyba na zdjeciu body o ktorym pisalam:Daga;) a tak poza tym znam cie z jakiegos topiku, staralas sie wtedy o dziecko, ale nie pamietam co to byl za topik...