Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba nieźle wkurzona

Jak się odgryźć za bezczelne docinki? Mam prawo?

Polecane posty

Głupia baba pod moimi komentarzami zdjęć na NK mojej siostry nie dość że mnie obraża i kpi ze mnie, to traktuje mnie protekcjonalnie. :o Jestem strasznie wkurzona na tą bezczelną babę. Wiem, że jej zachowanie jest poniżej krytyki. Nie skończyła żadnej szkoły. W wieku 22 lat ma 3 dzieci. Jest głupia, otyła a to tego ciągle się mnie czepia... Zazdrości mi? Ona przyjaźni się z moją siostrą. Ja wyjechałam na studia, siostra nie zdała matury. Ale wszędzie się chwali jakie to ona ma ambicje i co ona osiągnie (oczywiście nic nie robi w tym celu). I ogólnie ostatnio mam z nią slaby kontakt. Wygarnęłam jej że dupczy się na prawo i lewo (co jest prawdą :o), przyprowadza do domu coraz to nowych facetów i po 2 tygodniach wszystkim mówi że "kocha i że wyjdzie za mąż" ... :o Praktycznie się ośmiesza, wszyscy się w rodzinie z niej śmieją :(. Ja chciałam jej pomóc, ona mnie olała... Ostatnio do niej napisałam, czy wpadnie do mnie. Ona mnie olała. Jestem rozczarowana... Chciałam wszystko naprawić... A teraz czytając komentarze jej przyjaciółki się wkurzyłam. Nie rozumiem takich chamskich ludzi, szczególnie , że ja chamska nie byłam...

proszę poradźcie coś...

prawdę mówiąc ja bym na Twoim miejscu w grzeczny sposób napisała, że nie życzysz sobie takich \'komplementów\' ze stroy osoby, na której zdaniu kompletnie Ci nie zależy. masz prawo się odgryźć.

dzięki za odpowiedz ja po prostu się boje, że ta kobieta wejdzie ze mną w pyskówkę i zacznie się jeszcze bardziej czepiać. Ja niestety nie potrafię tak i bardzo się przejmuje gdy ktoś jest chamski. Myślę, że ta kobieta nastawiła przeciwko mnie moją siostrę...

up

mam zablokowane. ona te bezczelne komentarze wypisuje pod moimi na profilu mojej siostry..... Nie wiem co zrobić... Usunąć wszystkie moje komentarze na siostry profilu?

Bo chyba mojej siostrze nie przeszkadza chamstwo jej koleżanki... Dobrze zrobię wszystko usuwając? Dodam że z siostrą praktycznie nie mam kontaktu ostatnio, nie odpowiada na moje sms, nie odpisuje na GG.

współczuję Ci zachowania siostry, bo powinna powiedzieć koleżance, że nie życzy sobie takich tekstów. ale myślę, że wchodzenie w dyskusje z idiotką nie ma sensu. wyjdzie z tego walka na słowa i nic więcej. tym bardziej, że tacy ludzie nie mają problemu z chamskim słownictwem. zachowaj klasę. napisz, że sobie nie życzysz. i nie wdawaj się w dyskusje

Też tak myśle, że najlepiej nie będę się wdawać w dyskusje. Najlepiej skasuje wszystkie swoje komentarze. I oleje siostrę tak jak i ona mnie. A tamta kobietę tak samo. Nie mam ochoty zniżać sie do jej poziomu :o Ehh, skoro moja siostra woli ta prostaczkę od rodzonej siostry, no to trudno. :(:( No to smutna sytuacja. Siostra nie utrzymuje kontaktu w rodzinie z nikim prócz rodziców (u których mieszka). Gdy była sama w domu nie wpuściła na gościnę dziadka :(. Powiedziała, że rodziców nie ma w domu i zamknęła jemu drzwi przed nosem :(... Byłam w szoku jak to usłyszałam, jak można tak potraktować dziadka......

Gość kawałek mięsa
A ty swojej siostrze na naszej klasie pod zdjęciem wygarniasz czy en face ? Skąd ta laska o tym wie ? Myśle, ze twoja siostra ma dość twojego przemadrzalstwa i wyżaliła sie przyjaciółce. I raczej nie myśli usuwać tych komentarzy, bo cieszy sie, ze ktos ci dosrał

no wydaje mi się że nie napisałam nic obraźliwego. staram sie wczuć w ten słodko pierdzący ton na NK.

między siostrami rożnie to bywa. zawsze z nią miałam dobry kontakt dopóki nie wyjechałam na studia w zeszłym roku... Ona zawsze była tą gwiazdką w rodzinie, wygadana, dowcipna. No ale wszystko się zepsuło gdy zaczęła przedstawiać rodzinie coraz to nowych facetów i miziać się z nimi przy rodzinie. Plotki poszły w dal. A ona się na wszystkich po obrażała. Nie powiem drażniła mnie swoim zachowaniem i pewnie dałam jej znać o tym. Ale w pewnej chwil my w pewnej chwili zerwałyśmy kontakt.

Gość kawałek mięsa
Z twojego tonu wynika, ze masz złe zdanie o siostrze i nie jestes jej życzliwa. Ona nie ma zadnego obowiązku bronić cie przed swojaprzyjaciółką, która prawdopodobnie, w przeciwieństwie do ciebie, okazuje jej zyczliwosć

jako siostra mam raczej jej powiedzieć czasem co robi źle. nie jestem osobą która będę zawsze głaskać po główce... Ale to że zamknęła drzwi pod nosem dziadkowi, który przyszedł w odwiedziny do niej, sprawiło że rzeczywiście mam niewielkie zdanie o mojej siostrze. Zawsze ją dopingowałam, kocham ją bardzo. Ale na pewno nie jestem bez winy że nasze relacje wyglądają tak a nie inaczej. Ona też nie jest bez winy...

jako siostra mam raczej jej powiedzieć czasem co robi źle. nie jestem osobą która będę zawsze głaskać po główce.. --- Fuck z tego wszystkiego pełno błędów porobiłam.. Jako siostra musze powiedzieć jej co robi czasem źle. Nie jestem osoba która będzie ją zawsze głaskać po główce. Czuje, że ona się bardzo pogubiła w życiu. Niech żyje na swój sposób, żeby być szczęśliwą. Albo ja jej po prostu nie rozumiem juz... Ale chciałabym z nią normalnie porozmawiać jak dawniej. Póki nie poznała swojej koleżanki, byłyśmy najlepszymi koleżankami...

Gość kawałek mięsa
Jak ona sie pogubiła, to tym bardziej potrzeba jej czego innego, niz prawienia morałów Ty jej zmyjesz głowę, powiesz, ze nie rozumiesz jej zachowania, a potem oczekujesz, ze ona będzie do ciebie lgnąć i sie zwierzać ?

oczekuje, że będzie tolerować moje istnienie...

może jeszcze ktoś ma ochotę się wypowiedzieć? zalezy mi na różnych opiniach... wiadomo każdy patrzy z innej perspektywy

skasowałam wypowiedzi na jej koncie i pod jej zdjęciami... ciekawe jak zareagują...

Gość No Stres
Moim zdaniem nie powinnaś zniżać sie do jej chamskiego poziomu, po prostu unikaj jej. Osoba wychowana sie tak nie zachowuje, a po co psuć sobie wizerunek jej głupim zachowaniem i zniżać się do jej poziomu . "Kto z kim przystaje taki się staje"

Gość gość
Po prostu wpisz jej numer do jakieś portalu dla erotomanów i napisz że jest chętna na seks