Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekaweeeeee

znacie kogoś u kogo była SUPERNIANIA

Polecane posty

Gość ciekaweeeeee

tyle już odscinków nakręcili, a nigdzie ani słowa o tym, że ktoś osobiście zna którąś z rodzin... Może to wszystko ściema TVNowska...

wiesz te wszystkie rodizny takie fajne, ustawiony, rodzice sukcesu tylko dzieci masakryczne. Mają czas żeby dniami dzień w dzień z super nianią sie dzić... dzieci nie reagują na kamery.. a niania zawsze sukces trąci sztucznością i staranną selekcją materiału :P

Gość ziutka .....
Niania przyjeżdża tylko do bogatych rodzin, jakby tylko oni mieli problemy z dziećmi :O jakoś sobie nie przypominam aby pokazali jakąś biedną rodzinę. Widać chodzi o wystrój wnętrz, żeby broń Boże opinia poszła w świat że Polacy biednie żyją :O

ostatnio był odcinek o bliźniakach ... (matka wyglądała jak z rodziny patologicznej ) i to wcale nie była bogata rodzina, ponieważ nie mieli nawet pieniędzy na zakup fotelików dla dzieci.

Gość ja nie wkładam spodni
kumpla kolezanka miała u siebie nianię we wrocku:o po miesiącu wróciło wszystko i synuś zachowywał sie tak samo jak przed nianią:o

Gość ciekaweeeeeee
przecież ci ludzie mają, rodziny zanjomych, sąsiadów, wrogów tip itd... Dziwne żeby nikt nawet nie słyszał że u kuzynki, znajomej, szwagra mego drugiego męża...była Niania...

Gość Amira Amira
Ann_ ta matka od bliźniaków to bie kupiła tych fotelików nie dlatego, ze nie miała kasy, tylko dlatego, ze była głupia! W domu miała normalnie urządzone, skromnie i czysto, żadna bieda czy patologia. A na foteliki żałowali. Jeździli starym mercedesem, ale to nie biedą się kierowali nie kuoując fotelików. Ja jak to zobaczyłam to myślałam, ze z krzesła spadnę. Gdzie my żyjemy!