Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam pewne pytanie

Moze ktos sie zna? US czy PIP?

Polecane posty

Gość Mam pewne pytanie

WItam Pracowalam przez pewien czas w lokalu,pubie i zrezygnowalam ze wzgledu na wyzysk pracowanika i wmawianie mu rzeczy niemozliwych co odbijalo sie na wyplacie ok 300zl mniejszej. Własciele oszukuja urzad skarbowy na kase nabijana jest tylko 1/3 zysku reszta idzie na czarno. Pracuja tam ludzie bez ksiazeczek sanepidowskich oraz na zapleczu sa zwierzeta co nie wydaje mi sie normalne w takim miejscu. Wiecie moze jak zgłosic to do us i do sanepidu. a moze pip? i czy mozna zrobic to anonimowo chyba wiadomo dlaczego. Mial kiedys ktos podobny problem?

Gość no to ja powiem
do pip. mozna anonimowo. zglaszasz skarge a oni przeprowadzaja kontrole

Gość Mam pewne pytanie
Aha dziekuje za odpowiedz, czyli wystarczy np telefon do nich tak?. A jak to jest z US czy sanepidem??

Gość Mam pewne pytanie
Aha i jeszcze jedno. Sprzadaja tam rowniez na tak zwany 'zeszyt' co jest takze nielegalne .prawda?

Gość Mam pewne pytanie
??

Gość no to ja powiem
nie wiem czy to jest nielegalne ale od wyzej wymienionych spraw jest pip. wiem bo pisalam o tym prace mgr:)

Gość do no to ja powiem
a co studiujesz jesli mozna wiedziec? :)

Gość mmarzenka
do US tez wyslij skarge anonimowo, ale musisz sytuacje barwnie opisac bo inaczej zaden urzedas doopy nie ruszy;)

Gość Mam pewne pytanie
Dziękuje Wam za rady! No ale tak nie moze byc pojawią sie inne nawine osoby szukajace pracy takie jak ja i beda cierpiec, moze tak sie to skonczy. Może ktoś jeszcze sie wypowie, beda wdzięczna, może ktoś się osobiscie spotkał z czyms takim?

Gość no to ja powiem
do no to ja powiem a co studiujesz jesli mozna wiedziec? administracje. skonczylam rok temu. aco?