Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_mamut_

Dializowany

Polecane posty

Cześć jest ktoś jeszcze z niewydolnością nerek. Zakładam ten topik dla chcących porozmawiać o problemie, dla osób które sie nie mogły znaleźć w innych tematach związanych z ta chorobą. Jestem dializowany od 3 miesięcy i staram sie o przeszczep nerki. zapraszam wszystkich chętnych do rozmowy :):):P)

Zapraszam do rozmowy, na pewno będę na razie pisał sam do siebie ale zapraszam chętnych z tym problemem. Moją chorobę wykryto w sierpniu, mój stan z dnia na dzień sie pogarszał. w obecnej chwili mam już tylko dializy które utrudniają mi życie. :(:(:(

hej mamut! To chyba dość rzadka przypadłość, więc możesz sobie poczekać na wpisy od osób w podobnym stanie. Ja wprawdzie nie jestem dializowana i nerki chyba mam zdrowe, ale jestem ciekawa, jak ludzie radzą sobie z takim problemem, jak się z tym czują. I napisz ile masz lat.

Hej Sally Brown mam20 lat da sie z tą chorobą żyć ale ciężko, najgorsze są dializy.

hej!! ja co prawda, nie jestem dializowana, ale znam kogoś kto jest i chciałam Ci życzyć zdrówka a tym bardziej udanego i szybkiego przeszczepu :))) A to, że to jest życie uczuciowe to autor wie.. :) Będę trzymała kciuki :)

Dzięki wielkie:):) ajak ty bendzirz mieć problem to śmiało wal do mnie:):):* TRZYMAJ SIE:):*