Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona2222

Brzydki dekold

Polecane posty

Gość ona2222

Witam wszystkich! Problem dotyczy dekoldu... jest na tyle brzydki ze czsem wstydze sie go pokazac... co chwila wychodzą mi roznego rodzaju syfki i pryszcze.. Uzywam roznych żelow, tonikow, kremow...ale nie widze poprawy

Gość lolka ta od bolka
brevoxyl sobie kup, troche zejdzie skora a do tego krem nawilzajacy, jak juz pozbedziesz sie przyszczy to peeling jakies delikatny raz na tydzien i bedzie wszystko dobrze

Gość green fairy 25
właśnie, dekolt!! litości...

Gość ona2222
Ajj faktycznie...z tego wszystkiego zrobilam wielkiego byka;) Przepraszam...ale forum chyba nie jest na temat ortografii hmm?

Gość ona2222
No wlasnie...w tym problem:( A jakie są przyczyny powstawania? I jak je zwalczyc? Pewnie, odpowiednie odzywianie...a co jeszcze?

ona2222 Ty mnie wcześniej nie atakowałaś ? .:o tak odżywianie jest tu bardzo ważne i nawet nie chodzi o tłuste jedzenie..... bardziej chemia np. fast foody chipsy cukierki słodycze itp..... tylko na dekoldzie wychodzą jeszcze gdzie indziej..... pija herbatkę z dzikiej róży ale herbapolu jest jest dobrej jakości i zielona i mięte :) Jeśli rożnego rodzaju na skórze wychodzą syfy to znaczy ze organizm jest " brudny" od środka i następuje oczyszczanie poprzez skórę te syfy to są toksyny.......

kup sobie dalacit t w zelu drogi ok 50zl ale pomaga i smaruj sie nim na dekolcie,do tego piling jak juz sie wykosztujesz na ten zel to tani piling z kawy sobie rob mielona kawa z zelem pod prysznic i do tego nawilzaj jakims nie tlustym balsamem,wiem ze nie zdrowo ale skocz na solarium to tez wysusza syfki

Gość ona2222
Kurma mać! temat dekolTU a nie dekolDU zostal juz zakonczony!! Więc daruj sobie uwagi na ten temat... Przyznalam sie do błedu... I poprawilam to... A tak swoją drogą analfabeci to też kretyni Twoim zdaniem? Dziekuje wszystkim innym za odpowiedzi z pomoca i przepraszam za język

Gość dfhfgj
ja też mam ;/ aż czasem na cycki sie przenoszą. Zmieniłam diete, nie jem słodyczy,chipsów,fastfoodów,raczej nie tłuste rzeczy warzywa owoce,nie ostre potrawy,nie słone. W sumie to jest dieta na włosy i odchudzająca ale mam nadzieje,że mnie oczyści bo na twarzy już widze poprawe, Wiec zamiast sie smarować maściami zmień sposób odżywiania :)

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin