Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ascasacs

Polki najpiekniejszymi kobietami na swiecie !!!!

Polecane posty

Gość ascasacs

.... taki maly zarcik dla rozladowania atmosfery , szkoda ze nikt pewnie nie da sie nabrac :(

Gość dobry zart
:)

ale się uśmiałam.... mój facet jest zza granicy i zawsze słyszał, że Polki takie piękne są , ale jak tutaj przyjechał, to stwierdził, że wszystko było grubymi nićmi szyte :D :P

Gość dobry zart
littlesensitive ty jestes najpiekniejsza na swiecie i to tez dobry zart byl:)

Gość zubi nyxet
też się usmiałem :-D polki liżą rowa turkom :-) sami sie tym chwalą

No cóż- Polki takie piękne jak i Polacy urodziwi;) W końcu trzeba się dopasować:P

Gość a ja się z wami nie zgodzę
po pierwsze u nas w kraju jest dziewcząt jak to się mówi do wyboru do koloru: każdy znajdzie "coś dla siebie". Są i blondynki i brunetki, i szatynki i rude. Jedne mają jasne karnacje drugie ciemniejsze:-) I jako facet powiem wam, że ogólnie u nas w kraju dziewczyny są szczupłe w porównaniu do innych krajów. Również ubierają się ok. Ci co tu się wypowiadają to chyba nie mają zielonego pojęcia jakie dziewczyny są w inych krajach. Byłem np przez pół roku w Kanadzie i tam to dopiero pasztety chodzą. Jak się spotka szczupłą i do tego ładną dziewczynę to jest szczęście. Kanadyjki są w większości grube i brzydko ubrane:-o W Irlandii jest mój kolega i to samo mówi. Dosłownie szok takie bezguścia łażą:-o No...chyba, że kierujecie się kolorowymi czasopismami czy wypacykowanymi gwiazdkami na wybiegach lub w serialikach zagranicznych... tylko weźcie pod uwagę że te dziewczyny tak naprawdę nie wyglądają:-o

Gość a ja się z wami nie zgodzę
i to nie jest tylko moje zdanie bo faceci na ogół sądzą że kobitki nasze są ładne. Praktycznie każdy facet z zagranicy tak powie:-)