Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edwdqw

Co to jest ta cala moda ?

Polecane posty

Gość edwdqw

Ogladalem sobie wlasnie z ciekawosci propozycje projektantow na nadchodzacy rok i nie znam zadnego mezczyzny ktory by sie tak ubieral . W ogole na ulicy nigdy nie widzialem tak ubranych mezczyzn , dziwnie i smiesznie , najwyzej na bal przebierancow. Na lato np. gosc jeste ubrany w jakies szorty , koszulke a na karku ma ogromny bawelniany szalik jako ciekawy i oryginalny dodatek .... ubieracie tak swoich mezczyzn ?

Gość no to ja powiem
jakdla mnie moda jest dla bogatych ludzi ktorzy nie maja co z pieniedzmi zrobic. i smiac mi sie chce jak cos jest w sezonie"modne" i idziesz ulica a wszystkie dziewczyny wygladaja tak samo.

Gość to jest również glupie pytanie
Matole, bo oglądałeś pokaz mody projektantów, czyli coś w stylu Picassa nożyczek. Jak chcesz wiedzieć, co to jest moda, to wejdź do pierwszego z brzegu sklepu.

Gość ja dzisiaj ogladalem
dzien dobry tvn i tam bylo o tym, ze polscy mezczyzni nie potrafia sie ubrac ;/ Jak zobaczylem propozycje ubioru projektantow myslalem, ze wyjebie orla ze smiechu ;/ wedlug mnie Polacy ubieraja sie normalnie :) No ale o czym tu mowic jak wiekszosc projektantow to pedaly ...