Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalona18stka

odchudzanie?? kto chetny?? grupa wsparcia!!DD

Polecane posty

Gość szalona18stka

Witam wszystkich :) ma któraś z was ochotę schudnąć do sylwestra? bo ja bardzo :D:D możne będziemy się wspierać i jakoś się nam uda??

Gość kolorowaaaaaaaa
ja tez mam ochote ;]

to już jest nas 2 :) a ile wazysz i do jakiej wagi chciałabyś zjechać? bo ja mam 160 i waze 65 kg ;/;/ marzy mi sie do sylwestra 60 :D:D i mam nadzieje ze mi sie uda to moj pierwszy cel :)

Gość olciak997
Ja juz zrzuciłam 10 kg, ale do sylwka chciałabym jeszcze 4-5 ;P Mam nadzieje, że mi się uda ^^ Obecnie waże 74 kg i mam 168cm ;| Pozdrawiam ;*

Gość do olciak997
jak zrzuciłaś te 10 kg i w jakim czasie?

Gość Zbożowa
Ja rowniez gratuluje i zycze powodzenia w dalszej walce :D :))

Gość olciak997
dzieki Dokładnie od 18.09.2008 roku. Wazyłam 86 kg teraz jest już 74 wiec to nawet 12 ;D Dieta 1000kcal a moze nawet więcej + aktywnośc...mam o tyle lepwiej, że jeszcze sie ucze i mam wf ...żadnego nie opuszczam i jest coraz lepiej ... Moja wymarzona waga to 60 kg, ale do sylwka chcę ważyc 69 ;D Mam nadzieje,że sie uda ! Życze powodzenia.... Będe zagladała jeśli topic przetrwa ... Jak macie pytania to piszcie ;)

witam was :) przedwczoraj założyłam topik o podobnej tematyce tylko w dziale fitness:) Ja również wyznaczyłam sobie Sylwester jako godzine zero :P :D 16 stycznia mam studniówkę więc to dodaje mi motywacji :) Mi zależy przede wszystkim na zrzuceniu cm, waga mnie nie interesuje :) Mam 160 wzrostu i ważę około 58-59 :) może przeniosłabym sie do was? :)

Gość Zbożowa
Ja jestem właśnie na diecie garsciowej , która dziala na bardzo podobnych zasadach co 1000kcal. U mnie często nawet mniej wychodzi. Zobczymy jak to bedzie. Mnie bardziej zalezy ,aby dobrze wygladać na wakacjach ;))

widze ze nas przybywa :) super , myslalam ze nie bedzie takiego zainteresowania tym topikiem :D:D oby tak dalej a temat sie ladnie rozrosnie :) ja jak narazie postanowilam mniej jesc, wiecej sie ruszac, ostatni posilek przed 18, zero slodyczy hamburgerow kebabow itp zobaczymy coz tego wyjdzie :D:D

Gość kolorowaaaaaaaa
ja chce 10 kg do sylwestra. mysle ze mi sie uda. juz troche mam za soba.

Gość Zbożowa
Jestem po wielu drastycznych dietach ,ale w końcu doszlam do wniosku ,że lepiej odchudzac sie wolniej ,a trwalej. W dodatku trzeba naprawde robic to z głową , bo wszystkie diety cud niszcza tylko nasze zdrowie. ;)

Gość kolorowaaaaaaaa
ja wiem i zdaje sobie z tego sprawe ale nie umiem inaczej juz ;/

zbozowa ma racje :) czytalam ze tygodniowo powinno sie tracic 1 kg nie wiecej , no i szybka zmiana sposobu odżywiania moze zle wpłynąć na nasz organizm i zamiast chudnac mozemy jeszcze przybrac :) ja wole wolniej ale skuteczniej chudnac :) i jakos nie umie uwierzyc w diety cud ;/;/

Cześć dziewczyny, ja również chciałabym schudnąć jeszcze parę kilo, może mi się to uda. trzymam kciuki.

hej :) ja właśnie włączyłam sobie serial Tylko miłośc i zabieram się za kręcenie hula hopem :) myslę ze dziś 40 minut wystarczy :) potem aerobik i cwiczenia na pupę :P a wy cwiczycie, czy tylko dieta? ja powiem wam ze już nie bawię się w żadne diety. kiedyś czesto eksperymentowałam, moja ulubiona dietą była warzywno owocowa ... efekt, niestety, biust mniejszy o jeden rozmiar :O moim problemem są nogi, gdyż mam figurę gruszki i wszystko odkłada się na dole :) tak wiec postanowilam spalic ten tłuszczyk ćwiczeniami :)

widze ze laczysz przyjemne z pozytecznym :):) ja jak narazie nie cwicze ale mam w planach :) jak narazie szukam mobilizacji i jakis fajnych cwiczonek , bo standardowe brzuszki troszke nudne sie zrobily i malo daja :)

no, ja mam kilka motywacji :D sylwestra, razem z facetem chcielibyśmy spędzić na hawajskiej imprezie w parku wodnym :P Jak narazie to tylko plany, nie wiadomo czy są jeszcze miejsca no i czy bedzie nas na to stać :P Druga ważna motywacja to studniówka :P A trzecia to przyszłe wakacje i ogólna poprawa samopoczucia :)

motywacje juz mam chce ladnie wygladac na sylwestra, miec lepsze samopoczucie, jeszcze bardziej sie podobac mojemu misiowi, odslonic troche cialka w wakacje, kupowac ciuszki ktore mi sie podobaja bez obawy ze mi boki wyjda :D:D zaplanowalam sobie ze jutro na probe przetestuje kilka cwiczonek hmm ciekawe co mi wyjdzie :D:D rozmawialam tez z moim chlopakiem i mi powiedzial ze bedzie mnie wspieral i pilnowal zebym nie zlamala mojego postanowienia (przynajmniej w jego obecnosci :):) ) mam nadzieje ze sie uda !!

Witajcie :) nareszcie piątek :) idę dziś z koleżankami na miasto troszkę się pobawić :) To pierwszy raz od bardzo dawna kiedy idę sama bez mojego mężczyzny :) Dzis z cwiczeniami w domu daje sobie spokój, wyćwiczę się w klubie za cały tydzień hehe:) Podrawiam i życzę miłego piątku :)

Hej, dziewczęta, czemu topik umiera? :) Ja przenoszę sie tu na dobre, na moim starym topiku byłam sama, w dodatku pewna użytkowniczka której nie lubię ciągle próbowała mnie pouczać ... Od dzisiaj jestem na diecie 1000 kcal. troszkę niechętnie do niej przystępuje bo boje się pomniejszenia biustu, ale co tam :) Jak narazie zjadłam jogurt z płatkami, zaraz zjem sobie kanapkę z ciemnego chlebka :) NIe mam narazie pomysłu na obiad...

widze ze temat upad a szkoda ;/;/ ja nie moglam tu zagladac bo nie mialam internetu :( ja sie jakos trzymam ale z cwiczeniami gorzej a waga stoi w miejscu chyba jednak nic nie bedzie z tego ... ale wam kobitki zycze powodzenia :):)

no witaj witaj :) juz myslałam że zostanę sama na topiku :) U mnie się troszkę zmieniło, zrezygnowałam z diety ... jednak mój tryb życia nie nadaje się na dietowanie :) w szkole nie dałam rady jeść samych jabłek albo jogurtu, a niestety sałatek i tego typu rzeczy nie mialabym jak zabrać :P Poza tym pojawił się problem obiadów :P Zazwyczaj jem je z moim męzczyzną i gotowanie oddzielnie posiłku dla mnie i dla niego nie było wygodne :P Myslę ze same ćwiczenia w zupełności wystarczą:) A Tobię radzę żeby się zmobilizować i poćwiczyć :) szczególnie polecam Ci aerobik, poprawia humor i sylwetkę :) a ty szalona masz w tym roku studniówkę? :)

Gość Alina

Ja zdecydowałam się na zastosowanie Slimunox. Bez tych tabletek nie dałabym rady. Jak na razie pozbyłam się całej nadwagi. Jedynie, co to troszkę boję się Świąt...