Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cocacola16

czy to ciąża...?

Polecane posty

1 sierpnia wspolzylam z chlopakiem bez zabezpieczenia ,wiem,ze to bardzo głupie ale stalo sie...trwalo to bardzo krotko,mniej wiecej 15 min...ale od tamtej pory strasznie się boję.Minęły prawie 4 miesiące.Nie miałam żadnych objawów ,oproczczęstego siusiania,zaparc,twardych piersi i od trzech dni bolą mnie troszkę jajniki.Nie wiem czy to przez to..Zrobilam 3 testy ,wyszly negatywne.Robiłam je po południu i przed miesiączkami więc nie wiem czy dobrze wyszły...Oprócz tego widzę,że odstaje mi brzuch na dole,nad łonem...Strasznie sie boje..Chciałabym zrobic badanie Beta HCG ale nie wiem czy moge isc tam majac 16 lat ? Proszę poradźcie mi coś...Z góry dzięki.

Gość Moniśkaaaa
ciąża na 90 %

Gość 4 miesiące
temu???? no dziwne ze dopiero teraz się boisz:/ masz okres, testy negatywne. nie wiem skąd te obawy nie jesteś w ciąży!!!!! a 3 dni przed okresem to nie są płodne dni

Gość niktosia 83
tylko 15 min? kopnij dzida w dupe :P

Gość Moniśkaaaa
po co ją pocieszasz? laska poszalała, gówniara nie pomyślała to teraz niech się trzęsie ze strachu. na drugi raz może włączy komórki mózgowe

Gość 4 miesiące
ach więc sie nie zabezpieczaliście????? Autorko wcześniej nie doczytałam. faktyczanie w takim wypadku możesz być w ciąży idź do lekarza i powiedz o swoich obawach;]

ale płodne dni się liczy jesli okres jest regularny a ja takiego nie mam...no i jezeli macie tu mnie wyzywac to u góry w prawym rogu jest krzyzyk...!! Dzięki tym,którzy naprawdę chcą pomóc

Gość dziewczyno gdzie amsz problem
to było 4 miesiące temu, robiłaś testy!! nie jesteś w ciąży zresztą skąd my mamy to wiedzieć, idź do lekarza 4 miesięczny płód jest duży napewno lekarz go wykryje!!!!!