Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa1235poradzcie

pytanie o sluz prosze pomozcie

Polecane posty

Gość nowa1235poradzcie

13 dzien cyklu i sluz bialy, lepki, taki jakby warstwowy (niejednolity). no jakis dziwny w kazdym razie. czy to moze byc ciaza? kochalam sie z mezem w 11 dc bez zabezpieczenia. prosze o porade doswiadczone mamusie!

Gość nowa1235poradzcie
prosze:(

Gość nowa1235poradzcie
cykle mam nieregularne, ostatni 27 dni, przedostatni 30, jeszcze wczesniej 34:(od jakichs 4 miesiecy nie biore tabsow wiec moze dlatego. mielismy jeszcze seks bez zabezpieczenia w 9 dniu cyklu, ale wtedy plodna chyba nie bylam. zreszta cholera wie...:O

Gość nowa1235poradzcie
ale czy to jest taki sluz caizowy? szyjka macicy jest niewyczuwalna, ale bardzo tam w srodku lepko od tego dziwnego sluzu. nie mialam takiego sluzu do tej pory:O

Gość nowa1235poradzcie
heeelp! ktos sie orientuje w temacie?:(mam bole w dole brzucha jak na okres

Gość nowa1235poradzcie
Emi Baby - ale sluz na owulacje jest podobno ciagnacy i przezroczysty, jak bialko jajka. a u mnie sluz jest bialy, lepki gesty i taki jakby grudkowaty, tzn. niejednolity. moze ktos wie cos wiecej na ten temat? jak w koncu powinno byc z tym sluzem? prosze odpowiedzcie!:(

Gość nowa1235poradzcie
czytalam, ze przed owulacja sluz sie rozrzedza, a u mnie gestnieje, to juz chyba jestem po. albo nie bylo wcale, bo nie przypominam sobie w tym cyklu tego przejrzystego ciagnacego sluzu:Ojuz nie wiem co myslec:O

Gość nie zawracaj dupy

Gość nowa1235poradzcie
juz nie mozna kulturalnie zapytac?:Omoze ktos ma wieksza wiedze w tym temacie i dlatego tak dopytuje. licze na pomoc, porade:O

Gość nowa1235poradzcie
no dzieki wielkie za pomoc, jak panikuje jakas pietnastolatka to od razu jej odpisujecie, a tu czlowiek chce sie czegos dowiedziec i zadna mama sie nie pofatyguje...:O:O:O

a jaki ma zapach i czy sa jeszcze jakies objawy? moze to byc poczatek grzybicy ale nie koniecznie.

Gość nowa1235
zabcia86 - zapach ma delikatny, taki normalny. inne objawy to bol jak na @. jestem obecnie w srodku cyklu i powinnam juz miec sluz okoloowulacyjny, a ten w zaden sposob takiego nie przypomina. jest bardzo gesty, taki jakby kaszkowaty. moze to byc sluz ciazowy czy raczej nie?

moze jestes jeszcze przed owulacja i dlatego masz taki sluz? Ja miałam taki zarowno przed nia jak i po niej... a w ciazy? Taki raczej wodnisty nieprzejrzysy

Gość nowa1235
ok dzieki. co prawda slyszalam, ze przed owulacja sluz sie rozrzedza, a u mnie wrecz odwrotnie - gestnieje, ale byc moze ten cykl mam po prostu inny. czytalam tez, ze we wczesnym stadium ciazy sluz robi sie bardzo gesty i w ten sposob tworzy sie czop, ktory chroni wejscie do macicy przez cala ciaze. chcialabym uzyskac odpowiedzi od innych mam zeby miec troche rozeznanie jak to jest w praktyce. nigdy nie bylam w ciazy wiec nie wiem:O

powiem Ci z wlasnych obserwacji -zawsze po okresie miałam wlasnie taki sluz o jakim teraz piszesz, biały , lepki - dopiero w okresie owulacji robił sie on bardziej wodnisty.. natomiast po owulacji znowu był taki jak przed nia - w ciazy najpierw nie miałam zadnego sluzu a teraz sporo ale wodnistego i nieprzejrzystego... Kazda z nas jest inna ale mam nadzieje ze pomogłam :)

Gość nowa1235
dzieki, pomoglas:) po prostu bede czekac na @