Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macieeeeeej

POMOCY mam ogromny problem... tak sadze

Polecane posty

Gość Macieeeeeej

Sadze ze mam ogromny problem... ponieważ majac 19 lat moją fantazją erotyczna są kobiety dojrzałe najlepiej w wieku przedziałowym 30-55 Czy to całkiem normalne w moim wieku... ;/ ? Czy mam udać się do specjalisty z tym problemem ??

Spoko. Tylko pamiętaj aby się nie ograniczać bo jak dojrzejesz do rodziny to twoje lube będą miały po 70 ;) Dojrzałe laski też są fajne.

Gość .Warkocz Komety
spróbuj z baba-jaga może Ci przejdzie wybierz taka co majtki ściągniesz przez głowę bo w kroczu przegniły

Gość Macieeeeeej
Ale wydaje mi się ze to jednak jest problem ponieważ miałem sytuacje w ktorych moj penis mimo pieszczot przez młodą kobiete niechciał stwardnieć a gdy tylko zamknąłem oczy i pomyslalem (rozmarzyłem) sie o kobiecie ktora robiła by to zupełnie inaczej to odrazu przeszedłem do konkretów jednak to nie to... Niektórzy mowia ze marzenia nie kosztują... ;)

Gość za_obrazanie
mlodych kobiet wyzwiskiem "dojrzała" powinienes stracic jaja gnojku dojrzala kobieta to ta od 60 w gore 😡 a to ze marzysz o 30tkach to nic dziwnego piekniejszych kobiet nie znajdziesz ani mlodszych -bo wymalowane jak kukly ani starszych bo wiadomo czas jest nieublagalny wiec ciesz sie ze takie masz w glowie a nie 30letnich facetów /choc tych to ja mam w glowie i dobrze mi z tym :P /

Gość Hmmmdziwne
to po co Ty czlowieku idziesz do lozka, z kobieta, ktora cie nawet nie pociaga? :O wiesz, jak to sie nazywa? kurestwo moj drogi. ja mam raczej wiekszy problem, bo majac lat 19 podabaja mi sie sami mlodsi, min 2 lata, góra 4. to prawie jak pedofilia.. ale to co Ty robisz to jakis akt depseracji... nigdy bym nie poszla do lozka z facetem, ktory mnie nie podnieca

Gość .wulc
A ze mną byś poszła?

Gość Hmmmdziwne
za_obrazanie: chcialam Ci powiedziec, ze mlodsze dziewczyny w mniejszosci chodzą wymalowane "jak kukly". chyba ze jakies wiejskie laski, albo uczennice zawodowek. nie musisz leczyc swoich kompleksow \zalu ze Tobie juz te lata minely obrazajac inne kobiety Czy majac 20 lat wygladalas jak wymalowana kukla? dziewczyny w moim wieku wygladaja bardzo ladnie, swiezo. znaczna mniejszosc smaruje twarz pudrami, samoopalaczami itp...

Gość Hmmmdziwne
.wulc - nie :)

Gość Macieeeeeej
Ale co mam powiedzieć dziewczynie która sama chce i np w akademiku sama wchodzi mi do pokoju do wyrka... (zdarzyło sie 2 razy zebyscie nie mysleli ze sie przehwalam czy cos)

Gość filip z konopi
A ze mną kochanie

Gość Hmmmdziwne
ze nie jest w Twoim typie :) i ze nie lubisz puszczalskich, oo!

Gość Hmmmdziwne
filip - oczywiscie, ze z Tobą tak. mam nadzieje, ze masz wąsa

Gość filip z konopi
tak kochanie mam nawet brodę poniżej pępka może być?

Gość Macieeeeeej
Ale czy ja powiedziałem ze sex nie jest przyjemny ??? owszem jest... kiedy kobieta robi to co powinna. Tylko ze np marzy mi się starsza kobieta ktora by mnie wiele jeszcze nauczyla najchetniej mężatka... Ciezko mi sie o tym pisze bo zle mi jest z tym chciałbym byc normalny jak inni i uganiać sie za dziewczynami w moim przedziale wiekowym a nie ze gdy widze starsza kobiete to 1500 mysli przebiega przez moja glowe ;(

Gość Hmmmdziwne
brodę? łee, to odpadasz

Gość filip z konopi
a Ty masz wygolona cipunie?

Gość Hmmmdziwne
na pewno jets tego jakas przyczyna :) np Twoja sytuacja rodzinna, gdy byles mlodszy. nie wiem, moze byles wychowywany tlyko przez matke, albo matka byla osoba dominujaca w zwiazku rodzicow i stad takie preferencje?:) wg mnie jest to normalne, nie ejstes taki jedyny . Jedyny niepokojacy fakt jest ten, ze interesuja Cie mezatki, ale tu chyba chodzi o to, ze nie ejstes gotowy na zwiazek "z przyszloscia", stąd pozornie niedostępna kobieta, ktora posiada wlasna rodzine

Gość Macieeeeeej
hehe jak juz jest mowa o depilacji to moim zdaniem kobiecie wypadalo by miec te miejsca wydepilowane zas mężczyźnie przyciete ale nie wygolone do łysa takie jest moje zdanie ;P

Gość Hmmmdziwne
niestety nie. nie ejstem w stanie ogolic niczego, poniewaz mama gdy bylam mala faszerowala mnie testosteronem i jestem cala porasnieta bardzo grubymi wlosami, ktore lamią zyletki :( ;)

Gość Macieeeeeej
a jak moge sobie z tym poradzic ??? ;)

Gość Hmmmdziwne
jesli mam na powaznie wypowiedziec sie w temacia depilacji, to uwazam, ze kobietom pasują paseczki ew. skinhead girl :D:D A facet jak goli tamte miejsca, to dla mnie jest spalony :P totalnie oblesne wyglada ogolony facet...gdziekolwiek zresztą... moj nieraz goli, bo mowi, ze mu przeszkadzaja, ale wtedy go odpowiednio karam :)

Gość Hmmmdziwne
z czym??

Gość Macieeeeeej
ja raz wygolilem i nie podobalo mi sie wyglad jak i uczucie ;P dlatego staram sie minimum raz w tygodniu przyciac nozyczkami ;)

Gość Macieeeeeej
zeby mnie pociagały kobiety w moim przedziale wiekowym ;) moze gdybym sprubował ze staarsza kobieta ?? ale gdzie taka znajde ? ;P

Gość Hmmmdziwne
mysle, ze wiele kobiet w wieku, ktory podajesz jest zainteresowanych mlodszymi...tylko, ze malo ktora sie do tego przyznaje... byc moze, gdy juz taka usidlisz stwierdzisz, ze to jest to i ze wcale nie masz ochoty na takie w swoim przedziale wiekowym... :) Zmieni Ci sie z czasem, gdy te starsze beda ususzone :P i wtedy bedziesz pytal, co zrobic, zeby pociagala Cie Twoja zona w Twoim wieku, a nie 20 letnie młódki :D

Gość Macieeeeeej
Moze i masz racje ale gdzie ja taka znajde ?? ;))

Gość Hmmmdziwne
szukacie a znajdziecie :D hahaha ja za Ciebie tego nie zrobię :)