Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu katastrofa

koniec tanich biletow PKP

Polecane posty

pospiechy przechodza do spolki IC. Wiec nie bedzie juz biletow turystycznych, ani karnetow regio. No i ceny biletow jednorazowych tez pewnie podskocza...

taaa... wymienia wagony :classic_cool: osobowkami z wroclawia do lublina jedzie sie ok. dobe ;]

Gość i dobrze...
:classic_cool: studenciaki nie będą mieć zniżek, bo na intercity chyba im zniżka nie przysługuje:D Nie będzie teraz hołota jeździła pociągami, same kulturalne towarzystwo, posłowie, biznesmeni i inne lepsze sfery :classic_cool::D 🖐️

Gość studenci akurat turystycznymi
nie jezdza ani karnetami, bo maja znizki...

A wiecie że posłowie mają darmowe bilety na pkp. } Jeśli to prawda to i tak z nich nie korzystają..

Gość duzo osob korzysta z darmowych
wiec wsrod nich sa pewnie i poslowie...

Gość akurat mnie osobiście
strasznie to dotknie:( dużo jeżdżę pociągami i teraz nie wiem jak to będzie. Ale sami sobie szkodzą. najwyżej będą puste pociągi jeździć a ludzie częściowo przerzuca się na samochody, autobusy. Zapamiętajcie- Monopol to rzecz straszna:O A monopol prywatny to rzecz jeszcze gorsza. A PKP intercity ma być chyba prywatyzowane. Dlatego dochodowe pociągi pośpieszne zostały wyprowadzone ze spółki PKP przewozy Regionalne do Intercity. A do osobowych dalej będziemy z podatków dopłacać. Ale to norma w naszym kraju, kolejna dziwaczna "reforma" :classic_cool:

Gość ja tez bardzo duzo jezdze
a raczej jezdzilam do tej pory, bo teraz jestem zalamana :( Nie wiem co bedzie :(

ja tylko osobowe, ale dość czesto. mam nadzieje że drozej juz nie bedzie :/ choc nie powiem, ale w porownaniu do tego co było ok 2 lata temu jezdzi się o niebo lepiej. (wyremontowany odcinek)

Gość ale osobowymi sie na dluzsze
trasy nie pojedzie :( jak ktos jezdzi z wroclawia do lublina to sobie bedzie mogl pomarzyc :(