Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małek

Mały problem - tylko poważne odpowiedzi

Polecane posty

Gość małek

Chodzi o to, że mam niezbyt imponujących rozmiarów penisa. Wiem, że kobiety często gadają, że wielkość nie ma znaczenia i takie tam ale wszyscy wiemy, jak jst napawde. Pytam się Was jak zrekompensować kobiecie braki w tym miejscu? Na chwile obecną boję się, podejśc do jakiejkolwiek dziewczyny, bo i tak wiem, ze nie mam szans na dalszy rozwój wydarzeń, gdyż mnie wyśmieje(nie piszcie, że chodzi mi tylko o seks... Przecież wszyscy wiemy, że niezależnie od gadki zarówno kobietom, jak i facetom chodzi o jedno, tak nas zaprogramowano). Co mogę zrobić, by przygotować się na ewentualną kpinę z jej strony? Jak nabrać pewności siebie wiedząc, że posiada się taki defekt? I wreszcie, jak sprawić, żeby kobieta mimo tego chciałą się ze mną spotykać(nie jestem bogaty). Mam 24 lata i nigdy nie miałem dziewczyny...

Gość małek
Z góry dzięki za odpowiedzi. Za jakąś godzinkę wrócę i zobaczę czy dajecie mi jakąkolwiek nadzieję na zmianyę. Pozdrawiam

Gość anulka 13
Kobieta lubi jak mezczyzna jest pewny siebie - oczywiscie w granicach rozsadku. Jesli bedziesz tym sie martwil podczas spotkania z kobieta, to najprawdopodobniej ona wyczuje, ze cos jest nie tak zanim w ogole bedzie miala ocenic rozmiar:) Takze to zalezy od podejscia. Musisz przestac sie tym zadreczac, bo inaczej nawet rozporka nie rozepniesz....

Gość małek
Czy to ważne ile ma konkretnie centymetrów? Czy wystarczy, że powiem, iż jest sporo poniżej polskiej średniej?

Gość małek
anulka 13 no ale jak siebie nie zadręczac, kiedy spoglądasz w dół, a tam niewiele... wyobraź sobie, że masz malutkie piersi, a własciwie same sutki. Trudno by Ci chyba było być pewną siebie... Prawda? A przecież mały penis to nieporównywalnie gorszy przypadek...

Gość hsjsakjs
no ale ile ma w zwodzie? 5 cm czy co?

Gość amożeby
mój ma małego. kocham Go, kocham jego pewnisa, kocham seks z nim:P

Gość prze typ
Chlopie przestan czytac takie fora , przestan cale myslenie swoje koncentrowac na fiucie , co tu chcesz porady szukac -zaraz sie znajdzie jakies szalone ruchadlo rodem z dyskoteki i cie jedzcze bardziej zdoluje.

Gość hej hej
Nie martw sie, problem to dopiero maja faceci z ogromnymi penisami!!! Bo Kobiety takich sie boją, ja mam męża co ma sporego ;), lubie z nim seks, ale wiem ze jak by mial nawet 5 cantymetrowego to by sprwil mi przyejmnosc, pamietaj, kobieta jest bardzo wrazliwa przy samym wejsciu do pochwy, jak masz takiego maluszka to i tak wiele mozesz zdzialac, tylko nie pokazuj Kochanej ze sie tym stresujesz... Komplamentuj ją jak trzeba i pieść, pieść, pieść a nigdy z nikim takiego seksu nie przezyje jak z Tobą!

Gość hej hej zgadzam sie z toba
a do autora topiku: przestan sie koncentrowac na wielkosci swojego penisa a zacznij na poszukiwaniu wartosciowej dziewczyny. Jesli jestes fajnym facetem, bedziesz czuly i potrafisz okazywac uczucia to jesli trafisz na normalnna kobiete to wielkosc twojego penisa bedzie miala drugorzedne znaczenie. bardziej mi zalezy na tym zeby czuc sie przy facecie bezpiecznie i na tym ze potrafi mi okazac to ze mu na mnie zalezy a nie na tym ile cm ma w majtkach. I takie podejscie ma wiekszosc normalnych kobiet, a komentarze plytkich laleczek olej.

"Wiem, że kobiety często gadają, że wielkość nie ma znaczenia " to ma znaczenie "jak zrekompensować kobiecie braki w tym miejscu? " no coz ... kasa ... $$$ :)

Gość małek
no ok ale jak nabrać pewności siebie? Nie ejst łatwo kiedy się wie, że w tej sferze ejst się gorszym od innych. Najgorzej jest gdy ktoś puści dowcip o małych penisach, a ja muszę udawać, że mnie to śmieszy. :/