Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepoukladana_totalnie

Nie chcę się dłużej bawić facetami - to jest jak nałóg.

Polecane posty

"Porostu sie umawiam i czekam jak JA coś poczuje" no wlasnie. bardzo mądrze ;) "Nie kazda moja randka =seks" a szczerze mowiac nie tłumacz sie na kafe bo i tak przylepią ci łatkę wiesz jakiej...

Kwiatek juz dawno mam taką łatkę na forum acha co najdziwniejsze trafiaja sie tez dobrzy,ale ich rzucam bo kiedyś mi wypomną ze kedyś tam coś tam...no i mam syna:)(taaak mam dar jasnowidztwa) Faceci mnie lubią ,im bardzej im dogryzam tym bardziej mnie lubią ech dziwne z Was ludziki:)

pani Sami, bo grzeszki i brudki to sie trzyma w najdalszych zakątkach nieużywanych obszarów w sercu. i nie porusza samemu tych tematow. po co ktos ma wiedziec nieciekawe rzeczy o tobie? nie przysporzy ci to nigdy popularnosci, najwyzej \"skrzywionej\" popularnosci. a ze okazujesz pozytywy na forum to przeciez oczywiste ze przyciagasz mezczyzn, tak jak ja zapodam troche tekstow i juz za mna chodza.

a co do syna... tez ci wszyscy pisali. ja ostatnio uslyszalem ze znajoma znajomej to swiadomie nie umawia sie i nie dopuszcza faceta dopoki dziecko nie dorosnie... nie wiadomo co lepsze tak, czy tak

Kwiatuszku Ty mnie nie analizuj:) jestem po prostu nallepsiejsza i musze nauczyć sie z tym zyc:P

Gość ofer ma
"to przeciez oczywiste ze przyciagasz mezczyzn, tak jak ja zapodam troche tekstow i juz za mna chodza." no ba, ty to wystarczy że palcem kiwniesz i już całe tabuny facetów za tobą biegają :D

oferma 🌼 ci daje za ten tekst. nie wiesz ze komik do mnie juz napisal \"kwiatku Skarbie - słodki blondasku\" nie liczac kobiet oczywiscie ;)

Gość ofer ma
niech sobie autorka topiku zobaczy że nie tylko na nią lecą :D

Nie mozna Go nie lubić ale On i tak swoje wie ...ze jest beznadziejny;)

e tam Sami - on tak Gra jak ja chama udaję, prawik prawika, creamik ciotke a komik twardziela ;)

Gość lostka
Znam takie suki. Najpierw bawia sie wolnymi facetami, jak koncza 30stke i maja ochote zalozyc rodzine okazuje sie, ze nie ma zadnych wolnych, interesujacych facetow, wiec zaczynaja bawic sie zonatymi. Oczywiscie mysla, ze to one sa gora, ale tak naprawde na koncu to one zostaja same i sfrustrowane...

Gość ofer ma
o, co to to nie. żaden beznadziejny. i w to że mnie lubią to też wierzę. chodzi po prostu o to że jestem atrakcyjny jak kredyt w gettin banku (może powinienem napisać - ubezpieczenie w axie, sporo chłopaki zapłacili za te popodkreślane słowa). produkt może i niezły ale mało erotyczny.

"produkt może i niezły ale mało erotyczny." oferma ale dlaczego malo erotyczny? złośliwa pisala mi ze wygladasz naprawde dobrze. kwestia nastawienia do kobiet tylko zostaje ;)

Gość ofer ma
kwiatek, zaczynasz mnie coraz bardziej niepokoić.

Gość ofer ma
niech no mu ktoś odpowie dlaczego bo mi aż głupio :D

Sami, jak tak w dobrej wierze koledze chce pomoc a Wy od razu takie okreslenia :( nideobrzy ludzie z was :P