Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaaaa

Co zrobic zeby maz uprawial ze mna sex???

Polecane posty

Gość dziwna sprawa
no wiesz, rózne rzeczy ludzie lubią, mozna i wąchc majty jak ktos lubi :), załamana - nie wiem jak to sie dzieje ze piszesz tak płynne po polsku, i jak to jest ze mozesz oglądac polskei strony??, moze daj mu swobody, moze sie wstydzi ze nie ma wąsów - w dawnym ddr to było normalne ze facet miał wąsa i dywanik z tyłu głowy, moze pozwól mu na odrobine szleństwa

"Muniek...czyli a ci teraz pokaze,tak????" :D chodzi o to ze facetowi sie odechcialo prosic o sex, pogodzil sie z tym :P a teraz jest na odwrot. Ktos tu robi na zlosc, i to chyba nie on :D ja chcial to nie miala ochoty, teraz juz nie chce, to autorce sie zachcialo :D

Gość zalamanaaaaaaa
Martoska ale chodzi o to ze ja kocham mojego meza...i on jest tez kochany dla mnie i widze ze mnie kocha...problem w tym ze nie ma ochoty na sex...i ja tego nie rozumiem??!! :( buuuuu

przykre to jest Podziwiam cie ze jakos to znosisz Ja bym nie dala rady Musze co najmniej raz na tydzien A najlepiej 3 razy:)

jak 23 letnia moze nie podniecac faceta?????? takie mam pytanko.......chory musi byc.... taka jest moja koncepcja.....

Gość zalamanaaaaaaa
dziwna sprawa...nie rozumiem Twojego wpisu odnosnie plynnosci w pisowni i polskich stron....

Gość gwóźdź programu
dziwna sprawa - to żeś pojechała :D Wyobraź sobie, że ja w Polsce oglądam strony amerykańskie! I angielskie! No jak to możliwe? :P

Gość zalamanaaaaaaa
martoska jakie on moze miec problemy??? Firma sama sie kreci...spi do 12, zonka mu ugotuje poda...TV pooglada, na silownie pojdzie ze znajomymi sie spotykamy regularnie...Praca to dla niego 1 do 2 terminow dziennie max 3h pracy....

Gość zalamanaaaaaaa
gwozdz programu to bylo dobre. Teraz rozmumiem juz wpis...no tak to jest, mamy XXI wiek..i wszytsko jest mozliwe. Nawet to ze moj maz moze byc gejem :(

Gość hej hej
Wg mnie wcale nie jeste tak że Cie zdradza. Ja mam męza od 2 miesiecy ;) ma 26 lat i ciągle mu sie chce!!! Ale jest też taka sprawa że on chce dzidziusia ;) Kochana a moze on się boi że zajdziesz w ciaże co?? Jak sie zabezpieczaci?? A Ty mu proponujesz seks?

Gość zalamanaaaaaaa
to wyzej to podszyw. Nie rozumiem takich ludzi...nudzi Cu sie??? to idz klocki poukladaj albo bajki poogladaj...

Gość dziwna sprawa
i znowu, sprawdzacie sobie poczte, jezeli on zaczłą to znaczy ze sma coś przeskrobał i zaczłą mierzyc Cię swoją miarką, z drugiej strony sama wiesz ze złożenie poczy trwa kilka chwil, pewnie sama masz jaką lewą, ja mam. z drugiej strony jak chcesz go inwigilowac to nie ma z tym problemu, są videorozmowy i jak nie bedzie odbierał to moze byc jasne. dla mnie jest jasne ze Cie zdradz, sorki ze o pisze ale tak czuje, wiec nie jestes w sanie wiele robic zeby sobie pomóc chyba ze .... a już sam nie wiem dziwne zeby facetowi wystarczyło 1 raz w miesiącu a w listopadzie an razu, ja nt przykład to nie przepuszcze dnia jak jestem w domku, a na zewnątrz tez musz sobie radzic (wiesz co mam na mysli) zal mi Cie troche.

Gość zalamanaaaaaaa
hej hej....mi juz jest gluio proponowac!! Czuje sie jak jakas zebraczka!!! Dlaczego mam wiecznie pytac, prosic, proponowac....on sam powinien tego chciec!!!

dziwnasprawa......tzn ze jak ktos mieszka za granica to juz nie umie po polskiemu mowic????? chociaz znam takich....po 6 miesiacach zapomnieli...... wasy w DDR???/.......w polsce teraz jest wiecej wasatych niz w calej historii ddr......co drugi to Walesa i Freddie M.....spij dobrze Fredku:))

Gość hej hej
Mojego męza kręci sama myśl kiedy mu to proponuje! A czasem, jak o mnie nie dba to mu powiem że znajdę sobie innego jak tak bedzie robil!!! Kochana tez tak zrob, zbudź w nim zazdrość! I jak jest z tym dzieckiem?? Bierzesz pigulki? Gumki?

Gość zalamanaaaaaaa
dziwna sprawa...moze masz racje. Wiem ze facet ktory zdradza bedzie zawsze mowol ze wszytsko jest ok i nie ma innej w jego zyciu....moj tak mwoi!! Moze klamie?? moze masz racje....chyba sie zalamie!

Gość zalamanaaaaaaa
pigulki....i zastanawiam sie czy jest sen truc sie gdzie zadnej przyjemnosci z tego nie ma...

"Wiem ze facet ktory zdradza bedzie zawsze mowol ze wszytsko jest ok i nie ma innej w jego zyciu....moj tak mwoi!!" wcale nie jest pewne że ma inną :P moze: 1) chce sie odegrac za brak sexu wczesniej ze strony kobiety 2) wyzej wymienione zniechecilo go do sexu z ta osoba 3) znalazl sobie ciekawsze zajecia PC/TV :classic_cool: 4) partnerka nie pociaga go juz fizycznie :D

Gość zalamanaaaaaaa
a ciazy to on sie jak ognia boi!! jak mu ostatnio powiedzaialm ze sobie innego znajde to sie obrazil...a na odchodne powiedzial to sobie znajdz!! I jak tu z takim rozmaiwac??

"a na odchodne powiedzial to sobie znajdz!! I jak tu z takim rozmaiwac??" nie rozmawiaj tylko sobie znajdz innego. Oboje bedziecie wtedy zadowoleni :)

Gość zalamanaaaaaaa
Muniek odpusc sobie! Juz Ci racje przyznalam...

Gość Ssała Dżeśika Parker
o matko, dziewczyno, ale ty jesteś dziecinna :O jak na 23 lata mało dojrzałe myślenie, wnioskuję po wypowiedziach, po prostu

Gość hej hej
Wiec sama sobie odpowiedzialaś, on sie tak panicznie boi ciazy ze z seksu jest w stanie zrezygnować. Pigulki zawsze mozesz nie wziąć igo wrobic nie?? A Wy w ogoel rozmawiacie o seksie?? Ty sobie kupujesz ciuszki, a czemu nie kupicie ich razem, my chodzimy razem na zakupy, i on wybiera w czym mam sie z nim kochać

Gość zalamanaaaaaaa
czy tak trudnoe zrozumiec ze ja nie mam ochoty na skok w bok?? ja chce sie bzykac z moim mezem...

"Muniek odpusc sobie! Juz Ci racje przyznalam..." mnie tam nie zalezy czy mam racje czy nie. Po prostu pisze jak to wyglada z boku. ale ok, juz nie bede nic pisac :P

Gość hej hej
cos jest nie tak... Mowisz ze przed ślubem bylo okey... to moze jest chory? moze go boli, albo mu nie staje co??

Gość zalamanaaaaaaa
hej hej... moj maz to typowy facet ktory na zakupy nie chodzi. Wszystko ja mu kupuje...a bielizne moze mi 2 razy kupil...

Gość hej hej
No dobrze, a o seksie rozmawiacie?? to dziwne ze malo sie widzicie i mu sie nie chce, musi byc cos z psychika nie tak... A moze jednak Ty go nie krecisz co?? Dbasz o siebie, ale tak szczerze??