Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy iść

Czy prowadzenie samochodu jest bardzo trudne?

Polecane posty

Gość nie wiem czy iść

Mnie wydaje sie bardzo,na tyle rzeczy trzeba uważać jednocześnie,ale z drugiej strony tyle osób które są totalnymi niedojdami jeździ i dobrze sobie radzi....Jak to jest?

Gość koza rozbawiona
jest rudne -przez pierwszy tydzień

Gość nie wiem czy iść
I jakie wraznie?Matka mnie namawia żebym szła ale nie wiem czy w ogóle dam radę sie tego nauczyć,przeciez nie da sie zrezygnować w połowie....

Gość hotline
mnie też namawiają, wszyscy wkoło. a ja i tak wiem, że nie dam rady, bo nie mam zdolności myślenia o stu rzeczach na raz, podzielności uwagi też nie mam. nie potrafię lampić się w szybę z przodu przez większą część jazdy i nie potrafię zastanawiać się, kiedy mam biegi zmieniać, a kiedy na światłach stanąć. dramat, a wszyscy cisną, już mi się rzygać chce :o

no dzis bylo pierwsze spotkanie ;) to ciezko cos powiedziec, ale ja generalnie jestem nastawiona pozytywnie :) chce zrobic prawko i juz :) a im dluzej sie zwleka tym gorzej.

moja znajoma mowila do mnie :jak ty to robisz.zmieniasz biegi,patrzysz w lusterka,wlaczasz kierunkowskazy,zmieniasz pasy ruchu,gadasz ze mna a w miedzy czasie zmieniasz muzyke.ja tak nie umiem.tak mowila ,a teraz jezdzi po londynie jak szalona.i dobrze sobie radzi.dasz rade.powodzenia

Gość nie wiem czy iść
A czy może tak być żeby ktoś po prostu nie umiał się tego nauczyć,nie był do tego stworzony?To możliwe?