Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iga_1994

Mimo mlodego wieku mam juz za soba pierwsze doznania analne- polecam!

Polecane posty

Gość Iga_1994

Ale dziwica zostane do slubu. Nie mam zamiaru jednakodejmowac sobie przyje,nosci sexu analnego Pozdawra,

Gość matek87skk
oralny tez uprawiasz???

Gość prze typ
ale kurewski charakter pozostanie ci do smierci he he

A rozciągnięty zwieracz nie będzie trzymał kału i mimo młodego wieku będziesz nosić pampersy.

Gość Iga_1994
A gdy zapada zmierzch siadam na swoim materacu i z wielkim poświęceniem wysysam gęste kozy z nosa mojemu psu Fidelkowi po czym lepię z nich kulki i ze skupieniem godnym tybetańskiego mnicha wkładam je sobie do pi**y

Gość Iga_1994
Gdy listopadowa aura zadomowi się na dobre na moich włościach składających sie wozu Drzymały i budy dla Fafika okopuję się tuz przed zagonem kartofli i wyposażona tylko w saperkę oczekuję przyjazdu św Mikołaja aby przy pomocy wyżej wspomnianej saperki podziękować mu za zeszłoroczny prezent w postaci kulek analnych wykonanych z jeżowców

Gość black raven
hahaha :D podszywaczu ! :D wiecej,wiecej tego dobrego :D

Prawdopodobnie durna prowokacja, ale mimo wszystko... Skoro dajesz dupy, tutaj dosłownie, to znaczy, że dziewicą już nie jesteś. Dziewica to kobieta, która nigdy jeszcze nie podjęła współżycia. W jakiejkolwiek formie. A fakt, że Twoja błona jest prawdopodobnie nienaruszona nie ma znaczenia. Teraz nawet rozjechana dziwka może sobie zrekonstruować;)

Gość black raven
Shao_Lin ma racje ;) a rozdupczony bękart predzej sie obsra niz pojdzie do nieba jako cnotka hehe:D

Gość Iga_1994
Gdy zapada zmierzch i jutrzenki wita swit,razem z panem Antonim i jego Azorem idziemy na poranna rozgrzewke zwieraczy w pobliskim toy toyu gdzie obtoczona kalem zlizuje Azorowi resztki papieru ze zwieracza z zawzietoscia i haryzma Walesy

Gość Iga_1994
Co roku jezdze nad morze i moim hobby jest zlizywanie odchodow mew z pobliskich plaz

Gość black raven
tak swoją droga jak jechalem dzisiaj do kafeterii zeby napisac ten post powyżej siedzac na stanowisku dowódcy z wychyloną głową i podniesiona ręka do salutowania w zdobycznym wozie bojowym FWZIVPanzerWagon z armatą kalibru 120 mm myslalem caly czas przez tą droge jak dojechac do redakcji kafeterii zeby stracic jak najmniej paliwa lotniczego uzywanego przez ten pojazd a jednoczesnie nie stracic mysli ktora mam wypowiedziec, wpadlem wiec na znakomity pomysl zeby wziac ze soba maszyne szyfrująca 'Enigma" i tym sposobem wyslac wiadomosc do kafeterii, niestety w kafeterii nie potraktowano mojej wiadomosci z nalezytym szacunkiem wzywajac na nogi poł komendy Stołecznej na czele z rzecznikeim prasowym Policji ktory zwymyslam mnie na oczach mieszkancow uzywajac przy tym slow powzechnie uznawanych za niecenzuralne i oddajac w kierunku mojego pojazdu wystrzal z broni sygnazlizacyjnej w kolorze czerwonym, zmusił mnie do odwrotu, wydalem wiec rozkaz wszystkie silniki wstecz i zapuszczajc osłone dymne z dzialek 62 mm oddalilem sie pospiesznie w kierunku domu

Gość Anty - Podszyw
Te podszywy sa nie tylko obrzydliwe, ale i strasznie denne. Wzsystkie podszywy w stylu "Codziennie wieczorem ... na plazy ... w poetyckim stylu ... zlizuje odchody mew ... w Toi Toiu ... za oknem ... razem z psem Fafikiem ... i jego kulkami analnymi ... z jezozwierza..." sa nie tylko niesmaczne i niesmieszne, ale cholernie nudne i widac, ze pisane przez jedna osobe. Dobry podszyw powinien rowniez byc podszyciem sie w styl pisania danej osoby, do czego dyzurny podszywacz Kafeterii najwyrazniej nie dorosl.

Anty - Podszyw Fakt,co niektóre są obrzydliwe, ale przyznaję, że autorzy tych podszywów mają wyobraźnię. Chorą, ale jednak;)

Dla mnie podszywacze są jak te szeroko opisywane rodzynki... Niektórych drażnią- innym smakują..

Gość robrob
bedziesz gubic ziemniaki w calosci:)

Gość bmm
a mnie oni smieszą ale może nbiej takich zboczonych rzeczy?

Gość sdfghjkvbvv
rozmowa z lechtaczka byla zajebista, hahahhaa