Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilczur

czy wypada abym poszedł na porodówkę ?

Polecane posty

Gość wilczur

Dzisiaj się dowiedziałem, że moja znajoma , której nie widziałem rok albo dłużej urodziła córeczkę i ma na imię Julcia . Mojej znajomej , pomimo że jest bardzo ładną dziewczyną nie bardzo się układało z facetami i z tego co się dowiedziałem, ten gostek , który jest ojcem dziecka odszedł od mojej znajomej kilka miesiety temu, zrobił jej dziecko i zniknął . Dzisiaj zadzwoniłem do mojej znajomej , gdy się dowiedziałem, że jest szczęśliwą mamą , złożyłem gratulacje , chwilę porozmawialiśmy jakie dziecko ma kolor oczu itd. , zastanawiam się czy odwiedzić moją znajomą na porodówce , czy nie będzie zawstydzona lub skrępowana a może pomyśli sobie , że chcę być jej absztyfikantem ? Pojechać ?

Gość dziwowisko
ja nawet kolezanki nie odwiedzilabym zeby jej nie krepowac..poby w szpitalu po porodzie jest tak krotki ze chyba wrecz nie wypada odwiedzac dziewczyny, to jest czas tylko dla njablizszych - nie chcialabym zeby odwiedzal mnie jakis tam znajomy )nawet nie okreslasz jej jako kolezanki tylko jako znajoma...to chyba troche za mala zazylosc...)

Gość dj29u4u0v ri09ir jr090jrt
tak dopiero jak wroci to pojedz... dzidzia ma zawsze niebieskie oczka:P tak na przyszlosc:) ale to milo ze istnieja jeszcze tacy faceci:) teraz moze byc zmeczona dzidzia przez pierwsze pare tygodni szczegolnie.. wiec badz wyrozumiealy

Gość koktajl84
nie sądze, wazne ze sie interesujesz co u niej i jak sie czuje ale nachodzenie jej na porodowke moze byc nie na miejscu. tak mysle