Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enejda

Dziewczyny coś dla Was 4-8kg. w TYDZIEŃ!

Polecane posty

Gość Enejda

Witam! Chciałam się podzielić z Wami dietą, którą sama osobiście wypróbowałam! W ciągu tygodnia schudłam 5kg. Przedstawię Wam dietę, która polega na codziennym dostarczaniu organizmowi osobnych składników. W niej nie liczy się ilość kalorii dostarczanych organizmowi, ani ilości tłuszczu. Najważniejsze jest zaopatrzenia naszego organizmu w odpowiednie witaminy i minerały, które pozwolą na spalanie zbędnych kilogramów, przyspieszenie metabolizmu i oczyszczenie organizmu. Oto ona: 1 dzień: NABIAŁ (jogurty naturalne, kefiry, maślanki, mleko, sery białe etc) 2 dzień: WARZYWA SUROWE (marchewki, ogórki, rzodkiewki, sałata itd) 3 dzień: OWOCE (oprócz bananów, które zmniejszają metabolizm) 4 dzień: MIĘSO GOTOWANE (tylko drób) 5 dzień: WARZYWA GOTOWANE (nie smażone) 6 dzień: JAJKA JAJKA I TYLKO JAJKA! (w każdej postaci, na miękko, na twardo, jajecznica etc) 7 dzień: TYLKO WODA! (tylko niegazowana, dla oczyszczenia organizmu Podczas stosowania tej diety nie wolno pić kawy, herbaty, soków, ALKOHOLU, nie wolno słodzić, solić, pieprzyć ani dodawać żadnych przypraw, ani nie palić. Pić TYLKO wodę niegazowaną i to w dużych ilościach! Można jeść tyle ile się zapragnie. Efekt - gwarantowany! Ja niestety jestem nałogowym palaczem, więc nie przestrzegałam tego i niestety w weekend miałam imprezę, więc też złamałam regułę, ale mimo wszystko zrzuciłam 5kg. Im bardziej stosujecie się do reguł, tym więcej chudniecie. Dieta nie jest taka straszna, na jaką wygląda. POWODZENIA!

Gość hhahahahaha
hahahhahhahhahha

Gość brzuska kuzka
wydaje sie bardzo ciekawa, a osoby ktore sie nasmiewaja tylko i wylacznie nasmiewaja sie ja tez schudlam podobnie na innej malo kcal diecie wiec da sie!

Gość alababkaa
dla mnie to za słabo. żądam co najmniej 4 kg a le DZIENNIE !!!!!!!

Gość brzuska kuzka
zazdroszcza*

Gość hahahahhahahahahaha
ale spoko - na pewno znajda sie naiwne ktore beda chcialy ja zastosowac. :classic_cool:

Gość brzuska kuzka
da sie tyle schudnac, nie soli sie wiec cala woda z niej zeszla. przeciez nie tluszcz

Gość mnie tez to nie zdowala
żadam utraty 5 kg dziennie!!!!:P:P:P:P

Gość a kto cię tu prosił
Autorka zapomniała napisać że jej waga wyjściowa wynosiła 125kg. a 5kg to codziennie rano w kiblu zostawia

Gość glupota
Ludzie co wy gadacie co za BZDURY z tymi wszystkimi dietami to sie nie chudnie tylko sie odwadnia organizm zawsze mozna stracic na wadze mniej jedzac i to co najwazniejsze to ruch czyli Wysilek fizyczny no i tyle w tym temacie

Gość Enejda
Nie 125, a 55kg;) Przesłałabym Ci moje zdjęcie, ale boje się że się zakochasz;) Nie potrzebuję Waszych opinii i naprawdę nie ruszają mnie Wasze naśmiewania się. Napisałam ją osobom, które naprawdę są zainteresowane zrzuceniem paru kilogramów. Nie musicie wierzyć, ani ją stosować, kto będzie chciał spróbuje, kto nie, ten nie spróbuje;) Moją dobrą wolą było podzielenie się tą wiedzą z Wami;)

Gość Enejda
Zgadzam się, że traci się więcej wody, niż tłuszczu, ale jest to dobry początek. Jeśli ktoś przechodzi w stosowanie "gwałtownych" diet, to zawsze nadejdzie efekt jojo. Trzeba powoli i systematycznie, wtedy osiągnie się zamierzony cel. Wiem, że nie powiedziałam nic nowego, ale taka jest prawda;) Ja zaczęłam od tej diety. Schudłam naprawdę widocznie, a teraz tylko codziennie wieczorem spacer, więcej ruchu i utrzymanie formy, więcej masy mięśniowej. Wszystko przychodzi z czasem;)

Nie żebym dietę popierała ale bardzo mnie intryguje czemu lepiej są traktowane osoby propagujące diety 300 kcal albo głodówki. Dieta może i niezbyt rozsądna, ale przynajmniej się na niej coś je... Po za tym to coś na styl popularnej w necie diety 10 dniowej... Tak tylko sobie głośno myślę :)

Gość alababkaa
"nie musicie wierzyć" zrozum idiotko, że to nie jest kwestia wiary tylko wiedzy i inteligencji. my ją posiadamy i dlatego śmiejemy się z Ciebie. wszystko da się logicznie wytłumaczyć, dlatego nie trzeba polegać na wierze, rozsądek sam daje odpowiedź. ta "dieta" jest dupna i bezwartościowa. A propos tych 55 kg - "zakochasz sie" ??? myślisz że waga to wszystko?? błahahaha ważę 4 kg więcej od ciebie a założę się ,ze nie tylko inteligencją a i urodą Cię przerastam :-P

Gość talalabka
No a ja schulam w 3Dni 5kg:) Jedzadzadz kurczaka gotowanego z warzywami i oczewiscie cwiczac 3 godz dziennie na silowni:) No i waga mi sie dalej trzyma:)

Gość zdecydowanie za słabo
żądam utraty 48 kg w tydzień!!!

Gość Enejda
"Idiotko" to sobie możesz powiedzieć mamusi, albo najlepiej do lustra;) Taka mała informacja - w tej diecie dostarczasz organizmowi WSZYSTKICH niezbędnych witamin i składników. Zapytaj mamusi to powie Ci co daje marchewka albo jabłuszko. Albo jest taka fantastyczna strona www.pl.wikipedia.org. Tam się dowiesz niezbędnych informacji;) Mówisz, że mnie przerastasz? Tak, ale chyba tylko rozmiarem w dupie;) Dla ogółu: może nie znam się tak na dietach, owszem, nie jestem specjalistą. Wiem tyle, że jest to jedyna dieta, w której czuję się dobrze, mój organizm dostaje wszystko, co mu potrzeba. W końcu czy w diecie np. 500kcal dostarczasz WSZYSTKICH witamin? Jeśli tak, to w porządku, nie będę się kłócić. Myślałam, że na tej stronie są ludzie kulturalni, którzy nawzajem się nie obrażają, tylko pomagają w sytuacjach dla nas (dziewczyn) nieprzyjemnych. Bo (wybaczcie za szczerość) ale połowa z Was to osoby o nadwadze, którzy chciały by zrzucić trochę kilogramów i poprawić sylwetkę. Ale cóż - to co sobą reprezentujemy, mówi nam jacy jesteśmy. Język naszą wizytówką;) Powodzenia życzę!

Gość czekoladka_nugatowa
Enejda-w sumie niewiem dlaczego tak Cie wiekszosc osob zaatakowala :o w sumie chcialas pomoc ! Powiedz mi ty zaczynalas od wagi 60kg i schudlas do55? bo ja wlasnie tyle waze :) ile masz wzrostu? bylas glodna na tej diecie/ nie ma efektu jojo? pzdr

Gość jest to
bardzo dobra propozycja na poprawę metabolizmu ( wystarczy policzyć mniej więcej ilość dostarczanych kalorii) , na początek całkiem niezła

Gość Enejda
Dzięki, że przynajmniej Wy na mnie nie naskoczyłyście i doceniłyście chęć pomocy... Tak, ważyłam 60 i schudłam do 55kg. Mam 168cm. Wchodzę w rozmiar mniejszy i trzymam się to do teraz (3 tygodnie po diecie - bez zmian). Ćwiczę tylko na steperze 2x dziennie po 5-10min i chodzę na spacery i jest w porządku, bez efektu jojo. Oczywiście wiadomo, że jeżeli zacznie sie od razu jeść tak samo po diecie jak i przed to automatycznie z powrotem się przytyje;) Jak dla mnie, jest dobra na początek. Teoretycznie nie czuję po niej głodu, bo mój żołądek się skurczył. Jem częściej (4x dziennie) ale w małych ilościach, bo więcej nie dam rady;) Chodziarz 2x zdarzyło mi się dostać napadu głodu;) Nie znam się tak na dietach, ale to jest jedyna, która (przynajmniej na mnie i parę znajomych) zadziałała;)

Gość wrozka_z_czekolady
Enejda- czy ty wczesniej stosowalas duzo diet? bo ja mam rozwalony metabolizm przez czeste ekspetymenty i moze ta dieta wcale by nna mnie nie podzialala :( bo juz sie ostro nad nia zastanawiam....swieta niedlugo i sylwek...mam do zrzucenia 4 kg.... pozdrawiam Cie 🌼

Gość Enejda
Wrozka_z_czekolady - stosowałam parę, ale nie eksperymentowałam za bardzo. Myślę, że mogła by Ci pomóc, na mnie najlepiej zadziałała. Zawsze warto spróbować! A nuż się uda... Powodzenia życzę! I napisz jakie rezultaty jak skończysz!:)

Gość venge.
dobre oczyszczanie

Gość wrozka_z_czekolady
Chyba zaczne od niedzieli z ta dietką (w piatek -jestem umowiona na piwko, w sobote ide na urodziny wiec akurat) :P Nie mam zamiaru do tego czasu rezygnowac ze swoich zasad, nie bede sie objadac ale nie chce zeby waga mi ciagle stala w miejscu :/to moja ostatnia szansA!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Enejda
No i bardzo dobrze!;) Trzeba korzystać z szansy, teraz masz okazję, więc do roboty!;P Daj znać jak rezultaty! POWODZENIA!!:D

Gość wrozka_z_czekolady
jasne,mam tylko nadzieje ze wyytrzymam ;) zrobie 5-6 dni max ,dobre i to :P

Gość natttttttttt
witam Was kochane ;)) jak tam Wasza mobilizajca :)?? czytam o tej djetce i mam ochote na nia isc od poniedzialku :p bo plauje isc od jutra na 3 dniowe oczyszczanie mam nadzieje ze wtrzymam nigdy nie bylam na samej wodzie nawet jeden dzien ...ale teraz musze dac rade bo mam do zrzucenia 10kg...waze 65kg;(((((((( i chce do swiat wazyc 55 :)

Gość wrozka_z_czekolady
natttt to dawaj mozemy razem zrobic ta dietke ,co ty na to :D tylko ja zaczne juz od niedzieli, szkoda czasu ;) :P pzdrrr

Gość natttttttttt
potem jak skoncze ta tygodniowa to ide na 10dniowe oczyszczanie do swiat ....i nie chce sie rzucic na zarcie odrazu ;/ tylko tak z glowa wracac...i zdaje sobie sprawe ze to niezdrowe, glupie i wiem ze moge sie rzucic na jedzienie potem ale juz tak mam, wyprobowalam sporo diet i nie mam cierliwosci jak np na 1200kcalggdzie waga spada tyg -1kg ja musze miec szybkie efekty o ile bede miala sile to bede cwiczyc zeby nie byc taki flak ;) wspierajmy sie ! bo damy rade ! wszystko jest osiagalne :):) chemy byc piekneeeeeeeeeee :) i bedziemy :*:* pozdrawiam Was i odezwe sie jutro jak sie 3mam ;)