Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enejda

Dziewczyny coś dla Was 4-8kg. w TYDZIEŃ!

Polecane posty

Gość Wegetka***
ja jestem za! suszi - chętnie zacznę z tobą. Postaram dzielić się swoją opinią codzinnie .... chociaż kilka zdań. Nie wiem czy wytrzymam ale i tak chciałam zacząć od jutra tydzień jogurtowy ... ale tutaj widzę trochę urozmaicenia więc czemu nie .... Tylko czy efekt będzie ... oby te 7 dni nie poszły na marne ...

Ja też się chcę zmierzyć z tą dietką, w zasadzie mogę zacząć od jutra, ale umówiłam się z koleżankami na kawę, także chyba jeszcze jeden dzien przeczekam. Chętnie zgubię przed świętami 3-4 kg, mimo że tylko \"na chwilę\"...

Gość szuszi
to co , że umówiłś się na kawę?!! autorka powiedziałą , że piła kawę. ja zamierzam nadal pić kawę i palić bo taki mam po prostu tryb życia. zaczynaj od jutra!!! im dłużej będziesz zwlekać tym gorzej!! jak pójdziesz z koleżankami na kawę to po prostu nei dodawaj cukru ja i tak zawsze piję kawę bez cukru .

Gość Wegetka***
no właśnie dziewczyny! Ja mam ten sam problem ... siedząc w pracy nie wytrzymam na samej wodzie ... musze wypić chociaż jedna albo dwie szklanki herbaty. Z drugiej ztrony herbata nie ma żadnych kalorii ale nnie o to chyba chodzi ... Będę starala się przestrzegać wszystkich zasad ale z herbatki niestety nie zrezygnuje :(

Gość szuszi
moim zdaniem herbata (ale nie czarna tylk oczerwona czy zielona) i picie wody jeszcze lepiej oczyszcza organizm niż sama woda wiec chyba to żaden problem żeby takową wypić ale bez cukru oczywiście

Gość szuszi
oby ktoś zaczynał ze mną. taka świadomość, że nie tylko ja się męczę;)

Gość Odchudzanka
Jak schudnąć 4 5 kilo w tydzien mam 10 lat i 145 cm wzorstu?

Szuszi zaczynam zdecydowanie od jutra:P Tak jak przypuszczałam, na kawie się nie skończyło....ale cóż, to ostatnie spotkanie z kumpelami przed świętami, także trzeba było zjeść ciacho:) jutro zaczynam i mam nadzieje wytrwać do końca:) A jak tam Tobie idzie?? I ponawiam pytanie, jak tam efekty dziewczyn, które zaczęły tydzień temu??? Odezwijcie się:) Jutro na śniadanie zjem serek ziarnisty, na obiad i kolację pewnie też, w ciągu dnia będę sączyć maślankę i kefir.

Gość onaaa_xx
Odchudzanka - ty to sie lepiej skup na zabawach w piaskownicy , a nie na odchudzaniu! a dieta - no, no..., wcale nie musi byc taka idiotyczna, chyba sie za nia wezme i zobacze jakie beda efekty... :)

Dziś dzień 1wszy. Tak jak planowałam, zjem dziś 3 serki ziarniste(jestem już po dwóch), i wypiję po litrze maślanki i kefiru.:) Rano skusiłam się na kawę z mlekiem i słodzikiem, i chyba faktycznie nie będę sobie odmawiała tej porannej przyjemności...

Gość Wegetka***
No dziewczynki ja kończę dziś dzień drugi ... muszę powiedzieć że nie jest źle .... a nawet lepiej ... wczoraj wieczorkiem było 1 kg mniej ... zobaczymy co będzie dalej :)

Gość karo77_=_
No i jak, może któraś podzielić się efektami? tak się zastanawiam czy brać ją czy może czegos innego szukać. Pzdr :)

Gość niobka
no właśnie, powiedzcie czy są efekty? bo baaardzo mnie zaciekawiła ta dieta i myślę sobie, żeby ją jutro zacząć ;) i czy trudno jest wytrwać. potrzebuję szybko schudnąć właśnie jaakieś 4-5 kg :)

Gość niobka
zaczęłam dzisiaj rano ;) jak na razie: szklanka mleka

Gość chomiczak
hejjj! no i jak tam Dziweczęta? czemu nic nie piszecie jak tam wam idzie z tym chudnieciem na tej diecie? jestem b.ciekawa! piszcie!!!!!

Gość ciekawe ciekawe no no
up? up?

Gość ewelinka0049
a to jak w ten 4 dzien to tego miesa tez nawet posolic nie mozna??/

Gość chupuchup
Up up Ktoś kiedys stosował? ktoś zaczyna,robi? Nikt nie napisał chyba o efekcie końcowym ;)

Gość chupuchup
Ej serio nikt by nie chciał zacząć?