Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

czy noworodek moze byc wozony w takim foteliku?

Polecane posty

moze ale tylko 1,5 godz dziennie maluszek moze byc w foteliku. napewno bedzie mu mniej wygodnie niz w gondoli.

Możesz wozić go w takim foteliku. Ale pytanie jak często. Bo jeśli kupić sam fotelik zamiast godoli, to szkoda dziecka. Jak od czasu do czasu np. na zakupy to spokojnie.

Ja wozilam, na zakupy, do lekarza czy gdzies do znajomych. Potem fotelik wpinalam na stelaz i nie bylo kloptu przekladania spacego dziecka. Ale z gondoli nie rezygnuj :)

Ja mam podobny fotelik, także z zabezpieczeniem na główkę i w takim zabierzemy dzieciaczka ze szpitala. Myślę, że jest w porządku, wszystkie moje znajome takiego używały, a i na pewno bezpieczniejszy niż gondolka.

Gość zamiast gondoli
chcesz chodzić z dzieckiem na gimnastykę korecyjną? chcesz mu skrzywić kręgosłup? fotelik służy do PRZEWOŻENIA DZIECKA W SAMOCHODZIE. I tylko d o tego.

dzidzius urodzi sie w styczniu .z takim malenstwem zima nie wychodzi sie czesto na spacery.myslalam o zakupie tego fotelika (wozilabym malenstwo na stelazu z wozka spacerowego) zamiast gondoli......jednak boje sie ze noworodek moze polamas sobie kregoslup

dziewczyno, na spacer wychodzi się codziennie. Oczywiscie, jesli zależy Ci na zdrowiu dziecka. Kupuj gondolę i się nie zastanawiaj! W foteliku nie wychodzi się z dzieckiem na spacer, spróbuj sama wygiąć się w pałąk i zobaczysz czy będzie Ci wygodnie...

połamać się nie połamie, natomiast skrzywiony kręgosłup może mieć,ale skoro dziecko rodzi się zimą to kup wózek pełny i wychodż z maluszkiem... spacery to samo zdrowie, mój synuś urodził się w listopadzie i na spacery po min. 1h wychodziliśmy co dzień tak od 4 tyg, wcześniej werandowanie i krutsze. dzieciaczki potrzebują świeżego powietrza, chcesz kisić maluszka w domu pół roku aż lato przyjdzie?? http://dino.sklep.pl/nowy/trio-enjoy-chicco-spacgondfotelik-sam-kurier-gratis-p-2430.html?zenid=91a4f75d0e14d8c1ac56005a015dfb59 ten jest świetni i starczyć powinien na 3-4 lata, a jak ci się znudzi to sprzedasz na allegro, dobra firma zawsze chętny na zakup cię znajdzie. przede wszystkim kręgosłupik dziecka, zaoszczędzisz na gondoli 300zł, a potem będziesz szukać lekarzy i rechabilitantów.. i po co? Zdruwka życzę dla maluszka;)) 🌻

znam ten wozek, poszukam opinii na jego temat.na zywo wyglada na malo stabilny-cienkie rurki )

Gość Podnoszeee

to zerknij na ten na pewno stabilny i do tego nowoczesni i cena przystępna, ajak nie zniszczysz to na 100% znajdziesz potem kupca, a co najważniejsze ma gondolę...:)) ;))