Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avonsrrruuu

MOJ CHLOPAK NIE MA POJECIA CO CHCE DOSTAC ODEMNIE A SWIETA TO SKAD DO CH.....

Polecane posty

Gość avonsrrruuu

... ja mam niby wiedzieć.? Jest sportowcem, biega. Pytam czy chce coś do ćwiczeń, hantle, drążek, cokolwiek, to on nie chce nic takiego, ciuchów nie chce, co niby mam mu kupić>? on ma wszystko ;(((

Gość avonsrrruuu
:classic_cool: a serio?

Gość avonsrrruuu
ma problem, róbcie se jaja gdzieś indziej

Gość szkoda że nie ma
hantli analnych :D

Gość avonsrrruuu
ahahah! ale śmieszne :O

Zawsze dobrym prezentem są perfumy lub biżuteria (nie zależnie czy to kobieta czy mężczyzna). A jak tak wybrzydza to kup mu zgrzewkę piwa:)

Gość kup mu koleżankę
do biegania

Gość avonsrrruuu
też tak myślałam. Tylko że perfumy to już oklepane bo mu kopowałam. Biżuterie ma, sygnety i inne pierdoły. Kety mu nie kupię bo nie mam 800 zł

Gość karnet na siłownie

Ale nie da się moja droga przez całe życie kupować czegoś innego. No chyba, że dziecku bo zabawek jest od cholery. Perfumy są dobrym pomysłem. Nie wiem co to "keta" i dlaczego kosztuje 800zł:o Może kega?;) A nawet gdyby to ja myślałam o zgrzewce a nie kedze hehe. PS: rozwaliłaś mnie z tymi sygnetami - nie mam więcej pytań.

22:11 [zgłoś do usunięcia] Shao_Lin kup mu skarpetki i parę zwykłych gaci. Za rok już będzie wiedział Cholera, mój tato też marudzi. Jedynym wyjściem jest torba cukierków :D Jak się wkurzę, kupię mu jakieś obciachowe gacie :D będzie wesoło :) Ach ci faceci

a tak na serio- biega, powiadasz? To może jakaś torba- saszetka na biodra, żeby sobie drobiazgi schować. Albo może etui na jakiegoś graja, jeśli posiada i używa w trakcie treningów. Pomyślałam tez o pulsometrze, ale taki bajer to drogi jest, więc raczej odpada. Zawsze masz opcję kosmetyków, jakiś zegarek może, coś z biżuterii, jeśli lubi. Albo po prostu drobiazg jakiś- koszulkę ze śmiesznym napisem do noszenia po domu nawet, jajcarski kubek, wieczne pióro...

a właśnie, a może jakaś wejściówka na masażyk albo inny zabieg relaksujący? Na prezent dla sportowca idealny pomysł;)

Gość gdfsgwfgwgw
zrob mu loda

Gość tetylla
kup mu jakis gadzet np. do samochodu bedzie wniebowziety

Skoro twój chłopak "nie ma pojęcia, co chce dostać" to znaczy, że nie zależy mu zbytnio na prezencie, więc kup mu cokolwiek, a jak zacznie wybrzydzać, to powiedz, że przeciez nie sprecyzował swoich oczekiwań co do prezentu...

Gość tetylla
wiele jest bajerów do auta, a napewno kocha swój samochód jak siebie samego, to kup mu np. białe tarcze do zegarów, chromowane listwy, chromowane klamki, spryskiwacz do szyb świecący na niebiesko ( z diodami) lub inne tych bajerów jest tysiące wystarczy wejsc w allegro na dział motoryzacyjny>tuning a tam jest tego dużo