Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie klam kotkuu

Patrick Swayze umiera, lekarstwo nie pomaga

Polecane posty

Gość ja mu
przesyłam cała moja dobra energie

Gość miachaosa
Bardzo przykre........

Gość nie klam kotkuu
naparwde jestem zwiazana z nim na maksa :( jak bylam dzieckiem to codziennie ogladalam dirty dancing, codziennie! to był i jest moj ulubiony film chociaz mam juz 24 lata to za kazdym razem jak mam podly nastroj, mega doła oglądam dirty dancing i po filmie zaczynam sie juz uśmiechać strasznie poprawia mi humor i napędza do działania, i za każdym razem podczas placze.. moze jestem przewrazliwiona ale naprawde bardzo mi smutno :(:(:(

Gość zanda banda
najbardziej uwielbiam "Uwierz w ducha" jak pierwszy raz obejrzałam to byłam pod silnym wrażeniem, to wyjątkowy film, tyle emocji, klasyka normalnie dirty dancing to też coś wspaniałego , po tym filmie kobiety rodzące chłopców nazywały ich - Patryk

Gość zanda banda
taka niesprawiedliwość, że ten wstrętny rak go dopadł :-( taki wspaniały aktor i człowiek, ma żonę już kupę lat tą samą, od samego początku

Gość myszakakak
Jolu, a Ty jesteś chora?......

Gość myszakakak
Bardzo mi przykro.... Mam nadzieję, że jakoś z tym sobie radzicie.

Gość zanda banda
:-(

Co jest, ludzie dał co mógł, teraz może po prostu musi odpocząć ? ;) Życzmy mu by jak najmniej cierpiał.

Gość nie mogę patrzec na te
fotki.To okropne co czas robi z ludźmi,cały czas stoi mi przed oczami taki młody i piękny,a tu..Nie do wiary że to on.To okropne że ludzie tak strasznie sie zmieniają,starzeją sie i chorują... :(

no szkoda:O tez lubilem DD ale moje dziecinstwo to jednak wejscie smoka bbylo:classic_cool:

--> łajdak. No, to twój problem. Naturalna kolej rzeczy że jak (nie daj boże) zejdzie mój syn, to mnie to zaboli. A to że ktos przejechał rowerzystę... jasne że żal.. ale ja go nie znam. Czy zrozumiałe to dla ciebie jest. Patrick co byś na niego nie napisał dostarczył mi paru niezapomnianych chwil. I to ty uczyniłeś coś niedobrego ze śmierci tegoż rowerzysty, porównując. Nie ma tu nic do porównywania, śmierć to śmierć.

Gość Mirek...........
No własnie to kaze zastanowic się nad sensem życia.Rozumiem go i co czuje bo tym bardziej sam niedawno bo ponad rok temu zachorowałem na krwotoczne zapalenie trustki i ostrzewnej ledwo mnie odratowali,gdyż jedną nogą już byłem na tamtym świecie.Cieszę się kazdym przeżytym dniem życia bo nigdy nie wiadomo co kogo może spotkać. A niektórzy tutaj na kafe piszą i zajmują się sprawami debilnym a to ze mam krzywe piersi a to mnie chlopak rzucił a to czy jestem ładna/y i takie tam ble ble. A tutaj człowiek który bardzo chce życ i walczy o to życie nie jest mu dane bo go żzera rak wątroby.Przykre to smutne

No własnie to kaze zastanowic się nad sensem życia. } Myślę że każdy ma swój. Po za osobami takimi jak ja, no nie widzę sensu swego życia. Z tym że mnie to nie trapi. Tak na wszelki wypadek. :P

Gość kurcze......
On miał w sobie jakis czar, magię. "Uwierz w ducha", to jeden z moich ulubionych filmów. P.S. zagrał tam niezwykle przekonująco, a moze nie musiał za bardzo udawać, bo widać, że to niezwykle wrażliwy, dobry człowiek. A "unchained melody", to najpiękniejsza piosenka.

Gość REMEX
OSTATNI TANIEC PATRICKA SWAYZE

Gość szkoda go

Gość jarał faje to teraz ma

Gość przykre to....
Wiadomo takie jest zycie. Ale jak sie kojarzy czlowieka, do tego dobrze sie go kojarzy to zawsze to przykre jest. Niezaleznie od tego w jakim wieku kto odchodzi. Rak trzustki jest koszmarny. Niestety wiem to :( Wlasciwie to chyba zycze mu, by tych tygodni zostalo mu jak najmniej jesli to naprawde rak trzustki (w koncu to jednak Pudelek...) :(

Gość lepiej ogladac to zdjecie
http://www.filmweb.pl/o285/Patrick+Swayze :) mysle, ze by wolal... A ja go lubilam w Wyrzytkach. Taki fajny mlodziezowy film ;) I Polnoc Poludnie tez nikt nie wspomnial. Albo Na fali ;)

Gość karollcciaa8686
ja tosie nigdy nie pogodze z tym co go spotkalo :(

Gość sppaa
a jak umiera "zwykly" czlowiek to sprawiedliwe??? beznadziejni jestescie..on nawet nie potrafil zrezygnowac z nalogu a wy go zalujecie

Gość upupppppppppppkp