Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga77222

weidz doradz!!wszystko spieprzyłam

Polecane posty

Gość olga77222

zostawił mnie bo go okłamałam że nie mam kontaktów zbyłym a rozmawiałamz nim na gg..nie spotykałam się ale rozmawiałam a miałam nie rozmawiać.. Zerwał powiedział że mam zapomnieć że dla mnie nie istenieje.Dwa tygodnie byłam bez niego i w tym czasie zaczęłam spotykać sie z dwoma chłopakami co do mnie zarywali wcześniej ale ich odrzucałam.Nie na seks..tylko tak po portsu sprawdzałam czy się zakocham.wychodziłam do kina teatrów a w nocy płakalam za byłym...wkoncu zadzwonił pogodzilismy się byłam taka szzęsliwa...dwa dni potem przeczytał esemesy od tych kolesi wyzwał mnie od dzifki i powiedział ze to konie c jak do niego zadzwonie to nie ręczy za siebie:(

Gość glos rozsadku
slabiutki prowokejszyn

Gość olga77222
co wtym takiego neimozliwiego!!! Kurwa każdy reaguje inaczej nie mogłam sobie poradzić bałam się że go nie zobacze nie miałam z nikąd wsparcia nie miałam z kim pogadać wydawało mi sie że pomagałam tak sobienic do nich nie czułam ale chociaz wyszłamz domu miałam o czym myśleć...nie poszłam z nimi do łozka..z jednym się tylkor az całowalam wszytsko powiedziałam o tym mojemy chłopakowi to był taki mechanizm obronny..nie bylismy wtedy razem nei zdradziłam go fizycznie

Gość jestes idiotką
:O

Gość ile masz latt
13?:O

Gość olga77222
ja nie poszłam do łóża z innym:O:O!!!!!!ani go nie zdradziłam bo te esemesy były tej daty co nie bylismy razem bo zerwał!!!nic do nich nie czułam!!

Gość olga77222
to mi inteligentnie wytłumacz gdzie tu zdrada była?w którym momencie? co?

Mądsry facet, i tak masz szczęscie, jakbyś mi coś takiego zrobiła, to jeszcze byś wpierrdol dostała za splamienie mojego honoru :o

Gość aniad862
Ci dwaj widocznie nie byli waci ciebie i cie nie uzekli , głowa do góry pół światu tego kwiatu ,przejdzie ci trzeba sie szanowac , chyba z toba zerwal co wiec go nie zdradzlas w zaden sposob spotykajac sie z kims innym, i jeszce cie wyzywa od dziwek - a co z chuja cie komus zdjol ?

Gość olga77222
jakiego honoru ???będąc znim nie zdradzałam go..jak mnie rzucił przelizałam się z innym ale z rozpaczy i nie byłamz nim w zzwiązkuw tedy nie zdradziłam go ani emocjonalnie ani ficzycznie bo do łozka z tamtym nie poszłam

Gość aniad862
nie dyskutoj kolezanko z tym panem

Głupia cipo, dla ciebie zdrada to tylko fizyczne wsadzenie knagi w twoją pizde? :o:o Przelizałam :o Slang zwykłej dupodajki :o

Gość aniad862
faceci za kurwy uwazaja kobiety ktore sobie zyl nie podcinaja kiedy oni mowia :"zegnaj"

Gość aniad862
wiesz co załosne to jest komentowanie swoich własnych wypodziedzi

Gość kobieta1234
Zostawil sie za pierwszym razem bo postapilas nieuczciwie... nie łądnie, z resza jeszcze zalezy jakiego rodzaju to byly rozmowy na tym gg. Procz tego Panowie, nie zakladajcie sobie wylacznosci na swoja dziewczyne (bez skojarzen, wiernosc kobiety to podstawa). Zaczynam zauwazac, ze najchetniej zamknelibyscie swoje kobiety w zlote klatki. Zero kontaktow ze znajomymi, zero kolegow, zero prywatnosci. Nie wiem jak tak mozna. Jak mozna zagadac do cudzego telefonu komorkowego? Brak szacunku.

>> Zero kontaktow ze znajomymi, zero kolegow, zero prywatnosci. Dwa tygodnie pomiedzy zerwaniem, a powrotem, a ona "przelizała" dwóch typów, to chyba wystarczająca odpowiedz na pytanie z jakim typem dupodajki mamy do czynienia?:o

Gość ldldldl
To jest kurewstwo emocjonalne. Jak ci na kimś zależy, to nie umawiasz się na drugi dzień z kimś innym i to w dodatku z dwoma na raz. I jeszcze nie rozumiesz. Może spróbuj zrozumieć, żeby nie stracić następnym razem faceta, co????

Gość kobieta1234
Santo- musze przyznac, ze zawsze bardzo "ozywiasz" tematy w ktorych zabierasz glos. Mialam Cie za interesujacego faceta, ale tym tekstem, ze jeszcze by wpierrdol dostała - przesadziles.

Gość aniad862
santo subito = xxyyxx

Gość kobieta1234
mloda jest - choc to nieusprawiedliwia takiego "przelizywania" - dziewczyna probuje , zle, dobrze? Nie mi to oczeniac. Wazne zeby w tym wszystkim nie stracila szacunku do samej siebie.

Gość aniad862
no debil...

Gość kobieta1234
Ok nie bronie nikogo, obiektywnie: Wyzywacie dziewczyne od takich siakich... latwa... itd ale prawda jest taka, ze mezczyzna to dopiero łatwa istota, czasami mnie to przeraza. Tak latwo namotac Wam w glowie. (Nie mowie o wszystkich mezczyznach, pewnie sa wyjatki)

>> Wazne zeby w tym wszystkim nie stracila szacunku do samej siebie. Sam slang jakiego używa wyraxnie wskazuje na jej pochodzenie z jakichś nizin społecznych, wychowanie w slamsach, czy inna patologia.:o Ktoś, kto w ciągu dwóch tygodni, bezposrednio po zerwaniu z kimś, kogo się kocha, przelizuje sie z jakimiś dwoma pariasami, z całą pewnością szacunku do siebie nie ma 🖐️

>> ale prawda jest taka, ze mezczyzna to dopiero łatwa istota Dlaczego zmieniasz temat i odwracasz kota ogonem? :o Załóz temat o facetach, to tam pogadamy o nich.

Gość kobieta1234
Santo - masz czesciowo racje. Tyle.

Gość kobieta1234
tego chcesz? zalozyc ? hehehe

Gość ooIga
nie spotykałam się ale rozmawiałam a miałam nie rozmawiać.. Dziewczyno ty chyba masz jakiś spory problem emocjonalny... na początek pytanie: CO NAGANNEGO JEST W ROZMOWIE Z EX, pod warunkiem że to zwykła rozmowa oczywiście?

Gość mat
nie potrzebnie sie z tamtym lizala. i wogule sie spotykala.zrozumialbym gdyby minely 2 miechy a nie tylko 2 tygodnie