Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga77222

weidz doradz!!wszystko spieprzyłam

Polecane posty

>> tego chcesz? zalozyc ? Chce też, zebyś uklękneła przede mną i wzieła do pysia mego misia :classic_cool: Zrobisz to? Tak chętnie wykonuejsz moje polecenia? :D

Gość aniad862
złe jest to ze go okłamałas

Gość kobieta1234
heehhe co do tego co napisales Santo... wiesz to raczej nie byl przejaw checi wykonywania twoich polecen - grozba. Nie lubie nikogo z blotem mieszac nawet jak na to zasluguje.

Gość splamienie honoru
" 22:50 [zgłoś do usunięcia] Santo Subito Mądsry facet, i tak masz szczęscie, jakbyś mi coś takiego zrobiła, to jeszcze byś wpierrdol dostała za splamienie mojego honoru " Smieszna i zalosna z ciebie pal :-s Ta dziewczyna niczego zlego nie zrobila, to kurwa co? To juz nie mozna sie z kims spotkac(po zerwaniu podkreslam), spotkac i TYLKO spotkac, bo od razu zaqsluzysz na przydomek :puszczalska"? Do autorki, nie byl Ciebie wart. Glupi zazdrosnik i tyle, powinien zrozumiec, ze piekne kobiety sa adorowane, powinien byc dumny, ze to on jest z Toba, to jakis szczeniak... Jesli na prawde go kochasz, to zycze Ci, abyscie do siebie wrocili, ale nie wiem, czy sie przy nim nie zmarnujesz... Pozdrawiam i nie zwracaj uwagi na te niemile posty, Polacy maja to do siebie, ze lubia skopac, to poprawia ich niskie samopoczucie :)

Gość splamienie honoru
zaraz kalmala :-o 27.11.2008] 22:53 [zgłoś do usunięcia] xxyyxx Przecież to Ty zawiniłaś. Gdybyś nie kłamała, to by do tego nie doszło. Poza tym minęły ledwie 2 tygodnie a Ty już spotykałeś się z jakimiś złamasami i z jednym poleciałaś w ślinę. Pewnie niewiele brakowało a byś popuściła im szpary I powiedz jak można komuś takiemu zaufać ? Żałosne. Po prostu, znajac charakterek swego lubego, wolala zataic szczegoly, zeby sie niepotrzebnie nie denerwowal. No niestety, gosc bezczelnie przejzal jej smsy i sie dowiedzial, ale to tylko jego wina, nie musial jej sprawdzac! Bezczelny!

>> heehhe co do tego co napisales Santo... wiesz to raczej nie byl przejaw checi wykonywania twoich polecen - grozba. Aha, nie kapnąłbym się gdybys mi nie powiedziała :classic_cool: >> Nie lubie nikogo z blotem mieszac nawet jak na to zasluguje. Zrób mi tą przyjemność, daj mi klapsa, poniżaj mnie, mów brzydkie słowa po niemiecku :D

>> Glupi zazdrosnik i tyle, powinien zrozumiec, ze piekne kobiety sa adorowane, I dają się "przelizywac" :D:D:D

Gość kobieta1234
"Zrób mi tą przyjemność, daj mi klapsa, poniżaj mnie, mów brzydkie słowa po niemiecku " Na przyjemnosc trzeba sobie zasluzyc ...

Gość splamienie honoru
coz zlego w "przelizywaniu", jak to nazywacie? Co Wy jestescie? Cnotki niewydymki? :-o

Gość leloszka
xxyyxx debil z Ciebie ;] całkiem niski poziom reprezentujesz wyzywając kobiete od szmaty ;] to ze sie całowała z jakims kolesiem, nie oznacza, ze zaraz jest dupodają ;] ciekawe czy ty nigdy nie całowałes się z przypadkową dziewczyną ;] ale sory, wam wolno, was nikt nie wyzwie od męskich dziwki ;] a co do Ciebie Olu, nie zrobiłas dobrze, ale nie popełniłaś jakiejs wielkiej, dziwkarskiej zbrodni. Mam nadzieje, ze wszystko Ci sie poukłada.

Gość splamienie honoru
" 23:08 [zgłoś do usunięcia] xxyyxx Taa jasne. Właśnie na przykładzie autorki widać, jakie to Wy jesteście łatwe. Ściemnia, że jej niby tak zależy, a po paru dniach go zdradziła i była gotowa dać d**y dwóm różnym złamasom." Byla gotowa dawac dupy 2 zlamsom????? A gdzie to wyczytales? Ona NIGDZIE nie napisala, ze miala zamiar sie z mimi przespac :-o

Gość splamienie honoru
Byla b. nieszczesliwa po rozstaniu, myslala, ze juz NIGDY nie beda razem, probowala zapomniec, spotkala sie z 2 kolesiami, ale przeciez do niczego nie doszlo!

Gość leloszka
żaaal chłopcze, żąaaaal. :D Ej to może Ty rób za jakiegoś jasnowidza czy cos, skoro ty przewidujesz co sie miało stać? Sam lepiej wiesz, co dziewczyna miała zrobic, albo czego była bliska, kurwa koleś masz zdolności nadprzyrodzone ! Serio idź na jakieś medium!

Gość kobieta1234
"Taa jasne. Właśnie na przykładzie autorki widać, jakie to Wy jesteście łatwe." wybacz, ale wystarczy sie do Was panow usmiechnac ze dwa razy i juz jestescie gotowi jesc z reki. (znow podkreslam nie wszyscy).

Gość aniad862
santo jak ja cie kiedys spotkam to bedziesz mial za co nienawidzic kobiety

mysle,ze gdyby ci bardzo zalezalo i kochala bys go,to.w czasie kiedy by cie zostawil miala bys dola i plakala.jezeli sie kogos kocha to potrzeba czasu zeby miec sile i checi sie z kims czyli innym facetem spotykac.a ty latalas z innymi facetami.to twoj byly nie dziw sie ze byl zly :)

Gość splamienie honoru
"27.11.2008] 23:26 [zgłoś do usunięcia] Santo Subito >> coz zlego w "przelizywaniu", jak to nazywacie? Będac do płaczu zakochanym w innym facecie? " Wiesz, czlowiek, jak jest NA PRAWDE w rozpaczy, czasem dziwnie/glupio postepuje i to wcale nie oznacze, ze jest zlym czlowiekiem, moze, Ty tego nie potrafisz zrozumiec, bo nigdy nie byles jeszcze w takim dolku, w takiej depresji, gdzie w sumie wszystko Ci jedno...

Gość aniad862
EMILKA :) DOBRA JESTES:)

Gość splamienie honoru
" 23:26 [zgłoś do usunięcia] xxyyxx leloszka a z Ciebie pustak i idiotka. splamienie honoru co z tego, nie musiała. Wystarczy, że się przyznała, że ich przelizała. Pewnie niewiele brakowało żeby doszło do czegoś więcej." Ale nie doszlo!

>>santo jak ja cie kiedys spotkam to bedziesz mial za co nienawidzic kobiety A chcesz spotkac? :classic_cool: Napisz i wyślij zdjęcie, rozważe tą propozycję jak zobacze twoje zdjęcie w bikini lub bez :classic_cool:

Gość splamienie honoru
" 23:44 [zgłoś do usunięcia] aska1234567 mysle,ze gdyby ci bardzo zalezalo i kochala bys go,to.w czasie kiedy by cie zostawil miala bys dola i plakala.jezeli sie kogos kocha to potrzeba czasu zeby miec sile i checi sie z kims czyli innym facetem spotykac.a ty latalas z innymi facetami.to twoj byly nie dziw sie ze byl zly " To zalezy od natezenia rozpaczy.