Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaraaaa

JAK TO U WAS JEST ?

Polecane posty

Gość samaraaaa
tzn.on do seksu to pierwszy ;/ oo jeszcze po tyleczku lubi mnie calowac heh ,ale ja np.wole po piersiach,szyjce czy karku ,bo wtedy mam odlot,a on jak na zlosc po tylku ;/ bo mowi ,ze go tak kreci,a na szyji czuje perfumy a calowac sie nie lubi bo mowi ze to dla niego niemile,slina itd;/ zawsze musze mu mowic,co ma mi zrobic,bo sam nic nie zrobi :(

Gość aneczkaaaaaaaa
Ale myślę, że mimo wszystko nie mam nawet na co narzekać, bo za rączkę trzyma no pocałować też pocałuje nie tak często jak kiedyś, troszczy się o mnie mówi, że mnie kocha :D Aha no i jesteśmy już ze sobą 5 latek

Gość samaraaaa
Malinka- - tak zaczne robic :) dzieki ,oby poskukowalo :) milla_23 -no mnie tez to strasznie wkurza,ale naprawde wole juz takie cos niz stracic go na zawsze ,bo wiem ,ze z innym bym nie chciala sie przytulac itd :( strrraszna panikara- tzn?rutyna ? aneczkaaaaaaaa - moj za raczke tez mnie trzyma,jak idziemy ulica,czy jak sobie siedzimy,ooo bardzo czesto mnie caluje w dlon hehe nie wiem dlaczego ;p ale bierze dlon i ja caluje i patrzy w oczka ;p a z mowieniem kocham Cie .. to pisze mi w eskach bo na zywo to ja mowie :( tak mi brakuje romantyzmuuuuuu :((

A moj to ciagle by chcial cycuszki, non stop caluje mnie... rowniez po szyji co uwielbiam. Do seksu przechodzimy wtedy jak mnie popiesci. Wie ze ja tak lubie. Powiedz mu ze nie podnieca Cie i nie sprawia satysfakcji seks bez uprzednich pieszczot.

Gość samaraaaa
Malinka-- ja po szyji kocham wrecz ,a on tego wogole nie robi :( bo on tego nie lubi ,gdy ja go caluje po szyji i mysli ,ze skoro on nie lubi ,to ja tez;/ a tyle razy mu tlumaczylam jak to uwielbiam! tak zaczne robic .. nie bedzie seksu bez takich pieszczot jakie ja chce ;/

samarraa to ja ci cos powiem: ja swoja dziewczyne podczas ogladania romantycznej komedi potrafie nie tylko przytulac ale i całowac po czole,skroniach,wewnetrznych czesciach dłoni,szyji przechodzac delikatnie w okolice płatków uszu by dalej swym ciepłych odechem zwilzyc jej miejsca karku które uwaza za najwieksza strefe erogenna na swym ciele.Nie zapominam równiez o przytuleniu jej raz na jaks czas podczas komediowego seansu dodajac przy tym delikatnej pikanteri słownej:D i tak sie zstanawiam czy jej sie to moze podobac? jak myslisz ? :P:P:P:P:P

Faceta trzeba sobie wychowac. Jestem z nim 6 lat wiec cos wiem na ten temat. Haha! Zawsze potrafie go "przerobic" na swoje.

Gość aneczkaaaaaaaa
ja tak kiedyś zrobiłam powiedziałam, że nie lubie sexu bez gry wstępnej. Myślę, że on nie wiedział, że to potrzebne jestem jego pierwsza dziewczyna na poważnie nigdy wcześniej nie miał kontaktów bliższych z dziewczyną, trochę poskutkowało no ale myślę, że przy najbliższej okazji bardziej mu wytłumaczę :))

Gość samaraaaa
no ja tez jestem pierwsza dziewczyna mojego chlopaka ,nie dosc ze pierwsza w seksie,to na dodatek pierwsza w zyciu .ciagle mu cos tlumacze,co lubie itd.a on sie tylko dziwi ,ze jak moze mi to przyjemnosc sprawiac ,gdy jego to denerwuje ;/ brat_niedzwiedz - daje sobie reke uciac,ze uszczesliwasz ja w 100% ;p

Faceta trzeba sobie wychowac. Jestem z nim 6 lat wiec cos wiem na ten temat. Haha! Zawsze potrafie go "przerobic" na swoje. malinka wydaje mi sie za masz bardzo inteligentnego faceta,ktory pozwala ci myslec tak zebys wierzyła ze wszystko jest po twojej mysli :P

Gość aneczkaaaaaaaa
samara po prostu mamy nie doświadczonych mężczyzn może da się ich jakoś uświadomić bardziej ?:)

Tak jest:-) I nie wydaje mi sie... Ja tez jestem dla niego pierwsza i on dla mnie jest pierwszym:-) I jakos wie co robic itd... zreszta po tylu latach. Powiem Wam i nie obrazcie sie... Wasi faceci sa leniwi i musicie cos z tym zrobic koniecznie!!! Przede wszystkim "post" - potrafi zdzialac cuda.

Gość samaraaaa
aneczkaaaaaaaa - oby oby ;p tylko juz nie wiem co mam robic :( jak zmusic go ,zeby byl bardziej wylewny ;/ do niedawna fochy strzelalam ale to pogorszylo tylko ,bo sie klocilismy ciagle,on mi zarzucal,ze ciagle mi cos nie pasuje i ze nie mozna mnie zadowolic wiecznie :(

Gość aneczkaaaaaaaa
hehe aż tak bym nie powiedziała, bo jak już wcześniej napisałam ja nie narzekam :D Chociaż czasem mogłoby być lepiej. A co do wychowania to myślę że udało mi się to w pewnym stopniu:)

Gość aneczkaaaaaaaa
hehe a kłótnie to u nas są na porządku dziennym a w sumie można powiedzieć były bo od 4 dni obiecałam sobie, że się nie będę obrażała o byle co:) Ja się do niego nie odzywam za beznadziejne rzeczy których później żałuje dlatego powiedziałam koniec z tym bo to tylko psuje związek :D

:-) post juz stosowalam:-P Nadal ze mna jest:-) haha. 6 lat:-P Jestesmy zareczeni wiec raczej nie odejdzie.

Gość samaraaaa
mojego tez troszke wychowalam juz ,ale troszke ... ciagle mi malo,ja jestem naprawde straaszny pieszczoch a moj facet na odwrot- albo tylko wtedy ,gdy chce mu sie seksu ,to jest milutki :( a ja lubie takie calowanie niekoniecznie przed seksem,tylko tak bez powodu tez :( kocham gdy on sie mna zajmuje,ale niestety w slowniku mojego faceta oznacza to jedno - dolna czesc ciala i to wszyskto ;/

Malinka zaden normalny i przy zdrowych zmysłach facet nie bedzie tkwił w zwiazku w ktorym kobieta ma robi extremalnie emocjonalne jazdy bez trzymanki roznorakie posty czy tez stosuje kwestie wychowawcze :( i nie chwal sie ze masz faceta bo to jakas miekka fajka a nie gosc z jajami ...

Gość samaraaaa
aneczkaa .... no jakbym czytala o sobie ;p mamy chyba podobne charakterki hehe ;p tez sobie obiecalam ze nie bede sie obrazac o glupoty ;p bo to psuje zwiazek a ja czesto jakies fochy strzelam ;/

Tylko ze ja nie powiedzialam ze mu robie jakies super ekstremalne jazdy. No bez przesady! :-) Jestem normalna. Mysle ze wystraczy nie naciskac na faceta, to mialam glownie na mysli:-P

Gość samaraaaa
aneczkaaa .. i ja rowniez pozniej zaluje tego :( klotnie zwykle sa przeze mnie,tzn.obrazam sie o cos,czepiam sie glupot ;/ ale obiecalam sobie ,ze koniec .. nie bede juz taka ... po co mam psuc zwiazek ;/

Tylko ze ja nie powiedzialam ze mu robie jakies super ekstremalne jazdy. malinka po twoich wczesniejszych wpisach domniemuje ze ty jednak mu te jazdy robisz :P Chłop ma wogole u was w domu jakies zdanie ? czy tylko jest od tłuczenia kotletów na niedziele :P ?

A ja staram sie nie obrazac o byle co, zreszta dla nikogo taka nie jestem:-) Po prostu jestem spokojna.

Gość jadzia co ludziom zawadza
Moj tez jest pieszczochem. lozku nie zasnie poki nie przytuli sie do mnie, w towarzystwie jest wprost do mnie przyklejony. zAwsze trzyma za reke i nie wstydzi sie przy ludziach pocalowac, objac czy przytulic mnie. Ja oczywiscie odwazjemniam:)) Ogolnie uwielbiam byc blisko niego, czuc jego zapach, jego osobe:))