Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaraaaa

JAK TO U WAS JEST ?

Polecane posty

Gość samaraaaa

Tak sie zastanawiam ;p Jacy sa wasi faceci?Pieszczochy?Spokojni i raczej malo wylewni jesli chodzi o okazywanie uczuc?Jak np. lezycie razem i ogladacie filmy,to caluja was,ze normalnie uf .. zyc wam nie daja :P? Czy moze to wy lubicie ich calowac,kasac,ze tak powiem,,wchodzic na glowe'' :P?Nie pojezdzajcie mnie od razu ,ze mam problemy gimnazjalistki,glupie pytania,ze nie mam innych problemow czy cos;p Tak zadalam to pytanie z ciekawosci,jak chcecie to odpowiedzcie ;p A licze ,ze odpowiecie bo jestem ciekawa jak u was jest ;p

Gość samaraaaa
zapomnialam dodac ;p bo u mnie jest tak ,ze moj facet lezy jak kloda i to ja musze przejmowac paleczke ;/ on nie jest taki wylewny,jedynie obejmie i to wsio ;/ i zazdroszcze innym ,ze ich faceci to zyc im nie daja ;p a w moim zwiazku to ja jestem taka

Gość samaraaaa
Santo Subito - to znaczy ? moze powiesz cos wiecej :P? jak sie zachowujesz do swojej panny :P?

Gość aneczkaaaaaaaa
czasem zbyt uczuciowy facet tez nie jest dobry przynajmniej w mojej opinii. Ja mam chłopaka, który też nie zawsze jest takim jakim bym chciała żeby był :) Ale denerwuje mnie takie coś jak wychodzę z koleżanka i jej chłopakiem gdzieś a on ją co chwile całuje przytula i w ogóle tak bym nie chciała

Gość samaraaaa
kobiet trzemiln?czyli ? jak to sie objawia hehe bo nie rozumiem porownania ;p

Gość silly sweetheart
moj mnie caluje w szyje lezac za mna tak ze odplywam:) kocham go za to

przejmujesz pałeczkę, powiadasz... Wiecie co, ja chyba muszę sobie zrobić krótki odwyk od tego forum, bo mi sie dziwne kojarzenie włączyło...:)

Gość samaraaaa
aneczkaaaaaaaa - chyba masz racje :) moj facet tez nie zawsze jest taki jakbym chciala zeby byl,ale musze sie cieszyc ,ze po prostu jest :) nie kazdy spelnia wszystkie nasze wymagania,nie ma takiego czlowieka... musze sie cieszyc z chwil gdy okazuje mi milosc .. .ale kurcze .. zaczyna mi brakowac troche tego :( i tak mysle ,czy u was jest tak samo?czesto lapie przez to doly i sie smuce,eh ..

Gość gffg
jak oglądamy tv to z moim sie nie da nic robić, albo pieszczochy albo film :O

A moj facet jest dobry, mily, czuly... Ciagle mnie przytula. Jest pieszczochem:-P

Gość aneczkaaaaaaaa
a ja się ciesze z każdej chwili z nim. Jeśli nie chce być uczuciowy to go nie będę zmuszała, ważne, że w chwilach w których powinien jest :D Trzeba się cieszyć z tego co się ma :)))

Gość samaraaaa
silly sweetheart - ja to samo lubie ,ale niestety moj facet jest totalna kloda :( wogole tego nie robi ;/ a ciagle daje mu do zrozumienia,ze kocham to ponad wszystko ! i co ja mam zrobic :(?? nie spelnia moixch niektorych wymagan ale kocham go bardzo :( Shao_Lin - tak ale nie taka jak myslisz heheh ;p nie martw sie - ja tez czesto mam takie skojarzenia :P brat_niedzwiedz - rozumiem ;p a to ja taka nie jestem - jedynie owijam sie wokol mojego faceta bo jestem straszny piiiieszczoch a on na odwrot :(

Gość samaraaaa
aneczkaaa .... - masz racje ,moj jest czuly ,ale bardzo rzadko :( a mamy dopiero po 20 lat, ale on juz taki jest :( po % bardziej mu sie czulosc wlacza ;/

Gość strrraszna panikara
Mój uwielbia sie przytulać, całować i ciągle się do mnie klei, tak go podobno pociągam, że nie potrafi leżeć albo siedzieć spokojnie obok mnie, oczywiście jest to obopólne i ja też to odwzajemniam. na razie to niecałe 2 miesiące związku, ciekawe jak bedzie dalej? Dodam, że jesteśmy dojrzali (ja nawet bardzo)

Gość blackcat
a mój jest tak w sam raz :D Zawsze mnie trzyma za rękę, niezależnie od miejsca gdzie jestesmy, i pocałuje jak ma ochote (czesto :P ) a jak jestesmy sami w domu i np. oglądamy tv to sam mnie przytula i głaszcze - czasem nawet nieświadomi ;)

Gość samaraaaa
Malinka- - a moj ,gdy lezymy to jedynie obejmuje mnie,czasem pogladzi po rece,raz pocaluje w brzuszek i to wsio :( a ja jestem straszny pieszczoch i zadne namowy,kompletnie nic nie skutkuje :( co ja mam zrobic?a moze przesadzam ,co :(? dlatego jestem ciekawa jak to u was jest

Gość strrraszna panikara
Ja bym nie mogła się do kogoś kleić jak on by tego nie odwzajemniał, głupio bym sie czułą, jakbym sie narzucałą....

Gość samaraaaa
Moj to zaraz do seksu by sie bral ;/ Bo mowi ,ze go pociagam i ze woli to bardziej niz inne pieszczoty(przytulanie,calowanie).A ja mam na odwrot... co ja mam robic?brakuje mi tego cholernie ! on sam nigdy do calowania sie nie wezmie,on tego nie cierpi ;/ dla niego to jest niemile :( a ja to ubostwiam eh :(

Gość aneczkaaaaaaaa
straszna panikara hehe u mnie na początku było tak samo nie wiem czemu sie właściwie to zmieniło pamiętam jak mnie nosił na rękach ja całował co chwile mówił kocham Cię ale to minęło czasem brakuje tych chwil ale dobrze jest powspominać ale mimo wszystko ja nie narzekam :D

Gość samaraaaa
aneczkaaaaaaaa - swieta racja :) moj na poczatku byl taki sam ,a teraz po 2,5roku zmienil sie .. to znaczy mniej wylewny jest :(

Gość strrraszna panikara
samara to dziwne. Kiedys byłam z facetem który mnie nie pociągał i włąsnie ja byłam taka zimna, nie chciałam sie całować, przytulać, choc to uwielbiam, byłam z tym facetem dla kasy i wygody a nic do niego nie czułam - musiało się skończyć. Nie chcę byc brutalna ale, może ty go nie pociągasz, że nie ma ochoty cie dotykać, itp.

Gość samaraaaa
ja jestem z moim 2,5 roku :( brakuje mi strasznie tej czulosci :( chce zeby to on teraz zyc mi nie dawal,calowal ile wejdzie,a on to taka kloda :( albo seks albo objecie mnie i poglaskanie i to wszystko :(

Gość strrraszna panikara
2,5 roku no to wszystko jasne.

Nie przejmuj się, mój też nie jest zbyt wylewny. N początku mnie to wkurzało, ale po 5 latach sie przyzwycziłam. :D