Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mydlana_panienka

zakochałam sie w swoim lekarzu

Polecane posty

Gość ale po co komuś
A które powinny pisać?

Gość jaja sobie robi
skoro ma zone to zapewne juz mu sie znudzila albo i nie,moze szuka odmiany albo poprostu zauwaza inne atrakcyjne kobiety,jak to normalny facet ... przeciez na jego zonie swiat sie nie konczy a czlowiek nie jest monogamista,co jest udowodnione naukowo ... ten ktory mnie kiedys podrywal tez mial zone :O raczej sie nie rozwiedzie dla ciebie ,ten moj tez sie nie rozwiodl :O mozesz isc dalej w ta gre ,moze nawet miec fajny romans ,ale bedzie dramat jak sie w nim zakochasz ,na moje oko on szuka kochanki ,romansu czy czegos takiego ... Jest ryzyko ,ze sie zakochasz ale raz sie zyje ..najwyzej bedziesz sie potem musiala odkochiwac,a to juz nie jest tak przyjemne :( To bardzo boli:( Do tryuhfdsert szkoda ,ze masz zal do tych ,co tu pisza....ja sledzilam ten topik i jakos cie nie zauwazylam ,wiec albo sie nie ukrywaj za pomaranczowym nickiem albo nie zabraniaj tu pisac tym,ktorzy maja na to ochote:O

Gość ovvhjikomn
po co mają pisać?W jakim celu , jedynie moga sie pośmieć od czasu do czasu

Gość jaja sobie robi
tak ...masz racje :O macie monopol na pisanie tutaj ,chociaz to dziwne ,ze takie przyjaciolki wirtualne juz sobie tutaj i na forum,ktore czyta pol Polski -naopowiadalo cale historie i wszystkie detale ze swojego intymnego zycia, a nie wpadlo na to ,by podac sobie swoje gadu ,nr tel albo maila i w ten sposob kontynuowac "swoja przyjazn":O Wniosek z tego taki,ze kiepska ta wasza przyjazn,wirtualne klepanie w klawiature tylko i jesZcze zal posladki wam sciska ,ze jedna by chciala a inne miesiacami sie nie melduja tutaj,wiec nie macie z kim:O pisac...

Na chwilkę Mój Lekarz okazał się bardzo śmieszny zrobił coś co mnie tak rozbawiło, że chyba do końca życia o tym nie zapomnę cieszę się, że mnie leczy:)

Gość wertyruytiu
a cwane pany w bialych kitelkach za cieraja łapki:D kaski przybywa i o to chodzi :D bedzie jej wiecej na urlop w Egipcie lub w Nowym Jorku z zona i dzieciakami

Gość maja majeczka
nie masz pojęcia o tym co piszesz

Prywatne wizyty ? ? ? Bogate kobiety też kochają się w lekarzach czyż nie? Też lecą na wakacje, a może polecą tym samym samolotem tylko biedna żona nawet nie będzie sobie z tego zdawała sprawy. Co wtedy? ? Upsss zepsułam komuś wakacje przepraszam nie mogłam się powstrzymać:(

Tak na marginesie Egipt nie polecam błąd !!!!!! Teraz Polacy promują Polskę jeżeli oczywiście czują się Polakami! A jeśli koniecznie za granicę polecam Franc Biarritz fantastyczne wybrzeże szerokie plaże i czysto i gorąco. Egipt odradzam brudno można narazić się na niebezpieczeństwo i zachorować na nieciekawe choroby:( New York nie wygląda tak jak na filmach zresztą wypowiadał się już na ten temat Woody Allen trzeba też bardzo dobrze znać topografie miasta i oczywiście zwiedzać z tubylcem bo inaczej można oszaleć nawet znając język:) Zmieniłam temat

Gość umcyumcy
BIBIOOOO w specjalnych szkolach nie ucza interpunkcji?

Gość ............a jeśli..........
u mnie bez zmian nie widuje go ostatnio i jest super Chociaż miałabym ochotę spotkać i nawiązać jakiś kontakt, to wiem, że dla mnie lepiej jest, jak jest.

Jak sobie dajesz z tym radę pewnie ciężko ? tęsknotka ? Śmiać mi się chce Polacy myślą, że tutaj tylko Polacy piszą:) interpunkcja :)

kurczę BIBIOOOO, wymuszasz na mnie szczere przyznanie się przed samą sobą :P tak tęsknotka :P było to na dnie serducha, paskudo jedna ;)

Twój Pan Doktor ma żonę tak pisałaś to nie ma co sobie nim głowy nabijać bo On będzie się bał tak myślę

Ma żone, tak jest. Kurczę, ostatnio miotam się bardzo, bardzo, bardzo. Wiem, że nie powinnam pozwolić na to żeby nawet tyci, tyci tęsknotka się zrodziła, a jednak czasem się wykluwa Najlepsze jest to, ze ja w głebi serca wiem, ze te gesty z jego strony to nie było nic innego jak flirt ewentualnie łapanie pacjentki.

Wiem co czujesz i jak się czujesz ja czuję się tak samo , ale im mniej będziesz na wizytach tym lepiej. Moja koleżanka kochała się w Weterynarzu :) serio i ja jej udowodniłam, że On podrywacz jest straszny i poszłam z kotem koleżanki słuchaj ten facet zaczął najpierw do kota o jaki piękny i w ogóle potem do mnie i ja jej to przekazałam. Okazało się, że podrywacz straszny mało tego z kota zrobił ciężko chorego powiedział, że ma glisty mało nie upuściłam to biedne zwierzątko. Kot był zdrowy jak koń :) Ja lubię jak człowiek jest szczery i jeśli podobasz mu się to się umawia i już, a nie takie tam pierniki lubię Panią, jak Pani fajna bez sensu bo nie wiadomo o co chodzi temu mężczyźnie prawda?

Jak ma żonę to bez względu czy On z nią dobrze czy źle żyje to ma na czole napis STOP

dokładnie i właśnie dlatego uważam, że jestem jedną z wielu komplementowanych pacjentek. mam koleżanki, które do niego chodzą, ale glupio mi pytać o takie coś. niemniej gdy siedze przed gabinetem, widzę same usmiechniete kobiety wychodzace od niego. wiec chyba jednak taki ma styl bycia w stosunku do wszystkich. nie wiem co powinien zrobic zebym poczula sie wyjatkowa

,,CO ON POWINIEN ZROBIĆ ABYŚ POCZUŁA SIĘ WYJĄTKOWO'' jeśli tęskni za Tobą powinien zadzwonić / dał Ci telefon? on ma Twój?/ ewen. zaprosić Cię na kawę jak ma Twój telefon to może napisać sms ja nie wierzę w miłość Lekarza do pacjentki poznanej na wizycie może dlatego, że ja nie jestem atrakcyjna i nikt mnie nie podrywa Na wizycie może Ci zaproponować spotkanie, ale jeśli On jest szczęśliwy i nie jest znudzony związkiem z żoną z którą jest 24 lata np. to nie liczyłabym na nic

no właśnie :) mój numer ma w dokumentacji, ja nie mam jego. nigdy nie zaproponował kawy etc, raz zażartował, że wpadnie do mnie do pracy i na tym się skończyło. Ja jestem taka, że wszelkie tematy, które były z podtekstami szybko ukrócałam, nie kontynuowałam rozmowy, gdy on powiedział jakiś komplement itp. Zmieniałam szybko temat ,bo mnie to krępowało . Może gdybym tak się nie wycofywała przeszedłby krok dalej

Zrobiłaś to ze strachu chcesz bardzo, ale boisz się bardziej i zabrakło impulsu ze strony mężczyzny

powody są różne może jesteś zakompleksiona może zbyt długo byłaś sama nawet w związku może czujesz że to już za późno może boisz się że to się może stać

Chyba trzeba założyć nowy temat: czy On mnie kocha ? jak rozpoznać że on coś do mnie czuje? wtedy te Panie bojące się o mężów przestaną ,,,,,,,

chyba to ostatnie, tzn. boje się, że jak będę podtrzymywać ten flirt, on zrobi kolejny krok, a ja wiem, że nie możemy

Mam zdanie wyrobione na temat małżeństw Polacy z dużym stażem to: mąż w pracy cały dzień z pracy do pracy teraz tak się żyje wszędzie z żoną widzi się wieczorem czyli zamieniają dwa słowa lub nie i spać bo rano od nowa Jemu nieraz to na rękę bo jak ma z nią spędzić cały weekend to już ma dość Nie czarujmy się ale związki długoletnie są oparte na przyzwyczajeniu ,, bo tak wypada'' ,,bo co ludzie powiedzą '' ,,Bo są Dzieci ''' Jak facet widzi ładną młodą Dziewczynę to chociaż z nią się pośmieje co mu pozostał jak się boi zaprosić A ty przyjdziesz do niego za rok z fajnym facetem bo Cię ktoś zaprosi i nie będzie się bał bo się zakocha w Tobie A Pan Doktor ciągle z tą samą żoną bardziej obcą niż jego własna sekretarka z którą spędza cały dzień czasami:) Życie jest dla żywych